Grilētas un sulīgas liellopa gaļas ribiņas korejiešu gaumē

Palūdziet, lai jums pagatavo liellopa īsās ribiņas korejiešu gaumē.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 liels bumbieris, nomizots, sagriezts šķēlēs.

⅓ tases dzirkstoša dzēriena

⅓ tases sojas mērces

¼ glāzes rīsu etiķa

⅛ glāze brūnā cukura

3 ķiploka daiviņas, nomizotas

5 šķēles svaiga ingvera, nomizota un sagriezta plānās šķēlītēs

1 ēdamkarote mērces pēc izvēles

1 ēdamkarote asā čili pasta

1 tējkarote sezama eļļas

4 gab. liellopa īsās ribiņas

1 sasmalcināts zaļais sīpols dekorēšanai

Pirmais pagatavošanas solis:

Blenderī samaisiet bumbieru šķēles, dzirkstošo dzērienu, sojas mērci, rīsu etiķi, brūno cukuru, ķiplokus, ingveru, mērci, karsto čili pastu un sezama eļļu līdz gludai masai (apmēram 4 minūtes).

Otrais pagatavošanas solis:

Izkārtojiet ribiņas 9×13 cm cepamajā traukā un pārlejiet ar marinādi. Pārklājiet cepamo trauku ar plastmasas plēvi un atstājiet ledusskapī uz 8 stundām vai uz nakti.

Trešais pagatavošanas solis:

Izņemiet  ribiņas un uzlieciet uz šķīvja, nosusiniet tās ar papīra dvieļiem.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina stāsta, ka šīs zvaigžņu zīmes izbaudīs zelta lietu

Ceturtais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet āra grilu līdz vidēji augstam karstumam un viegli ietaukojiet režģi ar eļļu.

Piektais pagatavošanas solis:

Grilējiet īsās ribiņas, līdz tās ir stingras, karstas un nedaudz sārtas centrā, apmēram 4 minūtes no katras puses. Centrā ievietotajam termometram jāparāda 140 grādi.

 

Leave a Comment