Palūdziet, lai jums pagatavo liellopa īsās ribiņas korejiešu gaumē.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
1 liels bumbieris, nomizots, sagriezts šķēlēs.
⅓ tases dzirkstoša dzēriena
⅓ tases sojas mērces
¼ glāzes rīsu etiķa
⅛ glāze brūnā cukura
3 ķiploka daiviņas, nomizotas
5 šķēles svaiga ingvera, nomizota un sagriezta plānās šķēlītēs
1 ēdamkarote mērces pēc izvēles
1 ēdamkarote asā čili pasta
1 tējkarote sezama eļļas
4 gab. liellopa īsās ribiņas
1 sasmalcināts zaļais sīpols dekorēšanai
Pirmais pagatavošanas solis:
Blenderī samaisiet bumbieru šķēles, dzirkstošo dzērienu, sojas mērci, rīsu etiķi, brūno cukuru, ķiplokus, ingveru, mērci, karsto čili pastu un sezama eļļu līdz gludai masai (apmēram 4 minūtes).
Otrais pagatavošanas solis:
Izkārtojiet ribiņas 9×13 cm cepamajā traukā un pārlejiet ar marinādi. Pārklājiet cepamo trauku ar plastmasas plēvi un atstājiet ledusskapī uz 8 stundām vai uz nakti.
Trešais pagatavošanas solis:
Izņemiet ribiņas un uzlieciet uz šķīvja, nosusiniet tās ar papīra dvieļiem.
Lasi vēl: Vasilisa Volodina stāsta, ka šīs zvaigžņu zīmes izbaudīs zelta lietu
Ceturtais pagatavošanas solis:
Uzkarsējiet āra grilu līdz vidēji augstam karstumam un viegli ietaukojiet režģi ar eļļu.
Piektais pagatavošanas solis:
Grilējiet īsās ribiņas, līdz tās ir stingras, karstas un nedaudz sārtas centrā, apmēram 4 minūtes no katras puses. Centrā ievietotajam termometram jāparāda 140 grādi.