Šādas kotletītes būs iecienītas kā lieliem tā maziem, jo to struktūra ir maigāka un arī kopumā tās ir sulīgākas
Vai jūsu mīļie jau ilgu laiku prasa kotletes? Protams, dažas mājsaimnieces tagad, iespējams, nosodīs šo recepti, un ļoti veltīgi. Galu galā gadās, ka nav laika, un reizēm tik ļoti negribas izvilkt gaļas mašīnu un to tīrīt, un pēc tam mazgāt. Bet jūs tomēr vēlaties pagatavot kotletes, un jums tās būs, un pat ļoti neparastas!
Turklāt kāds pat piekritīs, ka šis gaļas ēdiens ir daudz garšīgāks par jebkuru kebabu. Atcerieties ideju par lieliskajām sulīgajām “slinkajām kotletēm”, nepazaudējiet šo recepti – tik veiksmīgu un ļoti vienkāršu. Sasmalcināta vistas gaļa pēc termiskās apstrādes saglabā sulīgumu, īpaši, ja kotletēm pievieno mitrumu saglabājošas sastāvdaļas, piemēram, olas.
Vistas gaļa ir neitrāla, tāpēc viegli uzņem garšvielu un piedevu garšu, ļaujot pielāgot recepti pēc gaumes – no maiga un aromātiska līdz pikantam.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Gatavošanas instrukcija soli pa solim:
1.Sasmalciniet vistas gaļu pēc iespējas sīkāk. Sīpolu sagriež mazos kubiņos, liek traukā, pievieno cukuru un etiķi – ļauj marinēties. Dziļā bļodā ievieto vistu, sagatavotos sīpolus, olas un mērci. Ja nav mērces, to var aizstāt ar rīvētu sieru.
2.Pievieno piparus un citas garšvielas – pēc garšas, samaisa. Tad ieber miltus (ja pievienosiet cieti, kotletēm būs ļoti skaista garoziņa).
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos soļus un sastāvdaļas