Pannā uzkarsē eļļu un ar ēdamkaroti izkārto nelielas un ne biezas kotletes, lai tās nebūtu ļoti lielas un kārtīgi izceptos.
3.Apbrūnina tos no abām pusēm, līdz tie iegūst zeltainu un apetītlīgu garoziņu. Kartupeļu biezeni ir vislabākā piedeva.
Lasi vēl: Norvēģu salāti – alternatīva tradicionālajam rasolam
Sastāvdaļas:
vistas (vai tītara) fileja – 1 kg
sīpols – 1 gab.
baltais cukurs – 1 tējkarote
9% etiķis – 50 ml
vistas olas – 2 gab.
sāls pēc garšas
siera mērce (vai 50 g rīvēta siers) – 3 ēd.k.
jebkuras garšvielas, ieskaitot maltus melnos piparus – pēc garšas
milti (vai ciete) 3-4 ēdamkarotes
augu eļļa cepšanai
Cik tas ir garšīgi un skaisti! Kurš teiks, ka šāds kotletes ir sliktāks par parastu kotleti? Neviens! Un tas ir apbrīnojami ātri un vienkārši. To var pagatavot pat bērns. Vistas gaļa ir liesa un viegla, tāpēc kotletes ne tikai garšo labi, bet arī ir viegli sagremojamas un piemērotas dažādiem uztura plāniem.
Un jums nav jāmazgā trauki. Tas ir lieliski, vai ne?