Vai esat kādreiz domājuši, vai jūsu kulinārijas prasmes varētu būt atkarīgas no zvaigznēm? Zvaigžņu eksperti uzskata, ka dažas zvaigžņu zīmes vienkārši nav radītas stāvēšanai pie plīts. Lai gan ikviens var iemācīties pagatavot garšīgu maltīti, dažiem virtuvē mēdz gadīties vairāk neveiksmju nekā citiem.
Aplūkosim četras zīmes, kurām gatavošana var sagādāt īpašas grūtības, un noskaidrosim, kāpēc viņiem biežāk nākas paļauties uz ēdiena piegādi vai labākajiem draugiem, kas prot gatavot.
Auns – pārlieku liels entuziasms un haoss
Auns ir uguns zīme, kas pazīstama ar savu impulsivitāti un enerģiskumu. Virtuvē viņiem patīk darboties ātri, taču bieži vien viņi aizraujas un aizmirst par detaļām.
Reizēm Auni saviem ēdieniem pievieno tik daudz garšvielu, ka gala rezultāts kļūst pārāk ass vai vienkārši nesaderīgs. Viņiem nepatīk sekot receptēm, un bieži vien viņu brīvā pieeja gatavošanai noved pie eksperimentiem, kas ne vienmēr ir veiksmīgi.
Turklāt Auniem mēdz pietrūkt pacietības, lai ilgi gaidītu ēdiena pagatavošanos. Ja ēdiens nesanāk, viņi var ātri zaudēt interesi un mesties nākamajā nodarbē. Tāpēc Auni bieži izvēlas ātrās ēdināšanas iespējas vai restorānus, kas ietaupa viņiem laiku un pūles.
Vērsis – gardēdis, bet ne pavārs
Vērsis ir viena no vislielākajiem gardēžiem zvaigžņu zīmēs. Viņiem ļoti patīk baudīt izsmalcinātu un kvalitatīvu ēdienu, taču tas nenozīmē, ka viņi paši ir izcili pavāri. Viņu spītība bieži vien kļūst par šķērsli – ja Vērsis izlemj, ka gatavos pēc savas metodes, neviens viņu nepārliecinās darīt citādi, pat ja rezultāts nav veiksmīgs.
Vērsis novērtē labu maltīti, taču viņam ne vienmēr patīk pats gatavošanas process. Viņš labprātāk baudīs kvalitatīvus ēdienus restorānā vai izvēlēsies mājas piegādi, nevis stundām ilgi stāvēs pie plīts. Ja tomēr Vērsis nolemj pagatavot kaut ko īpašu, tas var aizņemt vairāk laika nekā plānots, jo viņš vēlēsies, lai viss būtu perfekti.
Lasi vēl: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 3. līdz 9.februārim iesaka strādāt pie attiecību uzlabošanas
Strēlnieks – kulinārijas eksperiments vai katastrofa?
Strēlnieki mīl piedzīvojumus, un tas attiecas arī uz viņu attieksmi pret ēdienu. Viņi labprāt eksperimentē ar dažādām receptēm un sastāvdaļām, taču dažreiz viņu drosmīgie mēģinājumi noved pie pavisam negaidītiem (un ne vienmēr veiksmīgiem) rezultātiem. Strēlniekam var šķist aizraujoši apvienot nesaderīgus produktus, bet tas ne vienmēr nozīmē, ka gala ēdiens būs baudāms.
Viņu nepacietība un vēlme pēc jauniem izaicinājumiem nozīmē, ka viņi reti kad gatavo vienu un to pašu ēdienu vairākas reizes. Tāpēc Strēlniekiem var būt grūti pilnveidot savas prasmes – viņiem vienkārši nepatīk atkārtot vienu un to pašu procesu. Rezultātā viņi bieži dod priekšroku gataviem ēdieniem vai ātrajām uzkodām, kas neprasa lielu piepūli.
Zivis – sapņainība un aizmāršība virtuvē
Zivis ir radošas un intuitīvas, taču viņu nosliece uz sapņainību dažkārt var kļūt par šķērsli virtuvē. Gatavošanas laikā viņu domas bieži aizklīst citur, un tas var novest pie tā, ka ēdiens tiek pārvārīts, piededzis vai aizmirsts uz plīts.
Zivīm patīk ideja par mājās gatavotu maltīti, taču viņām var pietrūkt praktiskās puses, lai veiksmīgi realizētu savas ieceres. Viņām arī nav tendence sekot precīzām receptēm, kas var rezultēties ar nesabalansētu garšu. Tā vietā Zivis labprātāk izvēlas kādu, kurš pagatavos maltīti viņu vietā, lai viņas varētu vienkārši baudīt gala rezultātu.
Lai gan jebkura zvaigžņu zīme var iemācīties gatavot, dažām šis process var būt izaicinošāks nekā citām. Auns, Vērsis, Strēlnieks un Zivis biežāk sastopas ar grūtībām virtuvē, taču tas nenozīmē, ka viņiem trūkst laba ēdiena izjūtas. Vienkārši dažreiz ir vieglāk un ērtāk paļauties uz kādu citu vai pasūtīt maltīti no restorāna.
Ja arī jūs atpazīstat sevi kādā no šīm zīmēm un gatavošana nav jūsu stiprā puse, neuztraucieties – varbūt vienkārši esat radīti, lai baudītu, nevis gatavotu.