Sieviete apgalvo, ka no šī dzēriena viņa kļūstot AKLA! To lieto DAUDZI no mums

lēna

Lēna Luprai ir 26 gadus veca sieviete no Ziemeļīrijas, kurai nav darba, bet ir trīs bērni, par kuriem ir jāparūpējas un jāapgādā.

Tā visa ikdienas skrējiena laikā, viņa papildina savu diētu ar 7 litriem dzēriena, kuru viņa uzņem katru dienu. Šķidrums ir jādzer, bet šī nebija tā labākā dzēriena izvēle!

Jaunā sieviete ir vientuļā māmiņa, kura rūpējas par saviem 3 bērniem, no kuriem 1 ir ar īpašām vajadzībām. Ikdienas stresā, viņas uzturs ir kļuvis vienkārši briesmīgs. Viņa sver 110 kg, bet ārsti viņai ir noteikuši diagnozi- Idiopātiska intrakraniāla hipertensija- kas nozīme, ka Lēnas smadzenēs ir konstanti palielināts spiediens, tā it kā ir pietūkušas. Ar šo diagnozi biežāk sastopas aptaukojušās sievietes, kuras ir ap 25 gadu vecumu.

Lai uzzinātu, ko sieviete dzer un kā tas ietekmēja viņas organismu, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Realmaven</cite>

    sed uz pabalstiem un vel diktee kam vajadzetu izveidot motiveshanas grupu… ja jebu nx… nesaprotu kaa taa man nepaveicaas ka piedzimu ka viirietis, jastraadaa, jamaksaa visi rekini, jauztur sieviete, bet sievieteem kas nekaish, sarazho bernus kaa cuuku maatiite un dzivo uz pabalstiem un veel reklamee visur ka vinas profesija esot – mamma!

    • <cite class="fn">Ieva</cite>

      kurš tad cits audzinās tos bērnus,ja ne sieviete? Tu? Lūdzu! Sieviete jau var arī pastrādāt! Tici man, pēc 1 dienasTu jau skriesi uz darbu,lai “atpūstos” no bērniem!.
      Audzināt bērnus nav nekāda izprieca! Tai jāpieiet ar atbildību.
      Pašai ir bērni un nesūdzos. Paši ar vīru gribējam,paši audzinam. Un nevajag Tev dir**,ka visas sievietes vienādas. Tā pat kā visi vīrieši nav vienādi!
      Un arī tava mamma Tevi laida pasaulē, tad jau arī viņā ir cūkumātīte! Padomā,ko runā!

Leave a Comment