Horoskops 24. janvārim – veiksies mīlestībā

Šodien esiet iecietīgi!

Auns

Lai sasniegtu pozitīvus rezultātus, būs jāveic daudz darbību. Ja jums nākas risināt problēmas ar konkurentiem, mēģiniet panākt mierīgu līgumu ar viņiem, vismaz uz laiku. Nemēģiniet rīkoties steigā vai spēcīgu izjūtu ietekmē.

Vērsis

Tagad netērējiet laiku, mēģinot pārliecināt kādu. Sarunas nekādi neatrisinās neko, tādēļ pierādi taisnību nevis ar vārdiem, bet gan darbiem. Bet atjautība un pat zināmā mērā viltība var kalpot par labu palīgu. Iespējamās izmaiņas mīlas dzīvē.

Dvīņi

Tagad jums izdosies apiet šķēršļus, kādus var likt skauģi un slepeni konkurenti. Lai cik dīvaini tas nebūtu, bet jums tādi ir, un pie tam tuvākajā vidē. Bet, nenosakot viņu personību, nemēģiniet izskaidrot attiecības un kaut ko pierādīt. Klusēšanas taktika būs visefektīvākā. Laba diena visam, kas saistīts ar mīlestību.

Vēzis

Jums būs enerģijas un vitalitātes pieplūdums, un spēsiet tikt galā ar visiem jums uzticētajiem uzdevumiem. Tagad jūs varat sākt jaunu biznesu. Bet galvenā uzmanība jāpievērš mājām, ģimenei, ģimenes saitēm. Izvairieties no strīdiem, pārmetumiem un konfliktiem ar jūsu mīļajiem.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 22. – 28. janvārim – veiksme daudzus lolos

Lauva

Šī diena attīstīsies vislabvēlīgākajā veidā profesionālajā sfērā. Bet, pirms sākat aktīvi rīkoties, vispirms jāizstrādā skaidrs plāns, jo jums ir iespēja, ka jūsu centieni tiks novirzīti uz nepareizo vietu.

Jaunava

Šī diena ir diezgan laba. Vienīgais “bet”: jūs varat vai nu ātri nogurt, vai vienkārši trūks spēka. Bet tam nevajadzētu radīt bažas. Mēģiniet atpūsties vairāk un neizsmelt sevi ar pārmērīgu fizisko piepūli. Nenoliedz sev izklaidi. Pozitīvas emocijas tagad jums nāktu par labu.

Svari

Jūs tagad nepieļausiet nopietnas kļūdas vai nepareizus aprēķinus. Tomēr jums nav jāuzticas visam, ko dzirdat, nemaz nerunājot par cilvēkiem, kurus jūs nezināt pietiekami labi, neticiet solījumiem. Varbūt tagad viņi vēlas maldināt jūs vai vienkārši iemest dubļus acīs.

Skorpions

Šajā dienā visi strīdēsies. Ja jums ir mīļotais cilvēks, tad mēģiniet veltīt tam vairāk laika un uzmanības. Kopīgie braucieni un patīkama komunikācija dos jums daudz patīkamu minūšu. Vienīgais šīs zīmes pārstāvjus visticamāk sagaida jauna iepazīšanās. Vienkārši esiet uzmanīgi un mēģiniet nepalaist garām savu ugunsputnu.

Lasi arī: Atpūtas parkā “Avoti” atklāta brīvdabas slidotava

Strēlnieks

Šajā periodā jūs vairāk interesēsieties par personīgiem jautājumiem. Bet ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā, kāda nostāja jums būs. Tagad jums ir jābūt vairāk iecietīgam pret apkārtējiem cilvēkiem un neuzspiediet savu viedokli. Samaziniet lepnuma devu, un kopumā diena sola izdoties visievērojamākajā veidā.

Mežāzis

Jums ir izdevība pavisam veiksmīgi pavadīt šo dienu, bet ar nosacījumu, ka jūs izvairīsities no tikšanās ar varas iestādēm. Ļaujiet profesionālajai lietai nedaudz atkāpties fonā, un labāk parūpēties par to, kas jums patīk. Mīlestības lietās viss būs kārtībā, bet mēģiniet neatteikt savam dārgajam cilvēkam viņa mazajās kaprīzēs.

Ūdensvīrs

Par visu, ko jūs cenšaties sasniegt, tagad jums ir jācīnās. Centieties atturēties no lieliem pirkumiem. Tas var kaitēt, jūsu makam, un parādos dotajā brīdī nav vērts ierāpties. Bet diena ir labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību. Sagatavojieties patīkamiem pārsteigumiem.

Zivis

Vislabvēlīgākais laiks visiem sākuma veidiem. Jebkurš bizness iegūst papildu impulsu un enerģiju tā attīstībai. Medicīnas plānā situācija ir nedaudz negatīva, iespējams, hronisku slimību pasliktināšanās.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment