Pazīstamais ginekologs Juris Kociņš: Ja vēlas bērnu, klēpī jābūt dzīvībai

Ginekologs Juris Kociņš pazīstams ar to, ka ārstē savas pacientes ar rokām. Procedūra nav patīkama, tomēr efektīva, tādēļ sievietes mēro ceļu uz ārsta privātpraksi Limbažos cerībā atbrīvoties no iekaisumiem vai sāpēm vēderā. Vairākums ierodas, jo nekādi neizdodas tikt pie bērniņa, raksta žurnāls 36.6 un portāls veselam.lv 

Viņš pats par sevi saka: “Es neesmu tas maigākais dakterītis, tādēļ sieviete ierodas, kad jau visur ir pabijusi un visu izmēģinājusi.”

Neauglības iemesli var būt ļoti dažādi, bet cik bieži cēlonis ir galvā? Esat minējis, ka, piemēram, miomas rodas no nespējas dāvāt mīlestību, naida pret vīriešiem. Tā psihosomatikas grāmatās raksta, ka naids pret vīriešiem izpaužas kā mezglu veidošanās dzemdē.

Galvenais dators ir galva, kas tālāk regulē visu pārējo. Ja tiek sūtīta nepareiza informācija, visi orgāni darbojas nepareizi. Protams, ķermeņi ir dažādi. Var būt ģenētiski stabils ķermenis, kurš strādā kā pulkstenis, iztur lielu slodzi, fiziskos, emocionālos pārbaudījumus. Vājāku ķermeni no līdzsvara var izsist stiprāka vēja pūsmiņa vai kāds skarbāks vārds.

Bērniņš ir attiecību – mīlestības un laba seksa – auglis. Ja atnāk ar domu – es gribu bērnu, bet vīrs ir tikai kā sēklas donors –, ir ļoti maza cerība dabīgā veidā tikt pie bērna. Protams, mēdz notikt pavisam vienkārši – vīrietis ieliek partnerē savu sēkliņu, un abi tiek pie bērniņa. Var jau tā dzīvot, un arī bērni var būt, bet ne desmit.
Sievietei ir krūtis, dzemde, olnīcas, bet viņa nav pamodusies. Viņa veic mīlas aktu, bet nezina, kas ir orgasms. Var jau teikt, ka orgasms nav jājūt, bērnu var ieņemt tāpat.

Ja sievietei tas nav svarīgi, tad ķermenis patiesi var ieņemt bērnu bez orgasma. Neauglības gadījumā tomēr jāmeklē, kādām jābūt sajūtām, lai dzemde, olnīcas un olvadi darbotos saskaņoti.

Vīrietis nespēj veikt mīlas aktu, ja viņam nav erekcijas. Toties sieviete bērnu radīšanas aktu var veikt arī tad, ja viņa neko nejūt. Dažkārt kaut ko sajūt, bet ne līdz galam, akta laikā tiek mazliet uzstimulēta, bet paliek pusratā. Šie puskairinājumi veicina sastrēgumus dzemdē, mazajā iegurnī. No tā sāp mugura, kājas, tiek traucēta As**srite, pievienojas tūska, lēna vielmaiņa, skābie vielmaiņas produkti, iekaisumi un baktērijas. Beigās iznāk tā, ka sieviete vairs nevar pamīlēties, jo vēders ir sāpīgs.

Var veikt kaudzēm analīžu, izmeklējumu, bet, ja vēders, dzemde, olvadi ir sāpīgi, jāsāk ar vienkāršo – jāatbrīvo vēders, lai var mīlēties bez ierobežojumiem. Lai tas nav iemesls, kāpēc nevar justies labi seksa laikā.

Vai, redzot pacienti, jūs jau spējat aptuveni noteikt problēmu cēloņus? Ko jūs analizējat? Kam pievēršat uzmanību?

Ļoti bieži var spriest jau pēc vizuālā tēla – apģērba krāsas, svārkiem, sievietes vēlmes izpušķoties, parādīties tā, lai…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment