Vasilisa Volodina: kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli

Astroloģe Vasilisa Volodina ir pārliecināta, ka cilvēka materiālais stāvoklis ir atkarīgs ne tikai no viņa darba mīlestības, biznesa ķēriena un darba vietas, bet arī tās nedēļas dienas, kad viņš ir dzimis.

Protams, cilvēks ir viņa likteņa radītājs, taču pēc dzimšanas dienas ir noteiktas galvenās personas finanšu attīstības tendences. Šo teoriju varat pārbaudīt tieši tagad. Vasilisa Volodina apkopoja nedēļas dienu finanšu kalendāru, un katra no šīm dienām sniedza savas īpašības, kas ietekmē cilvēka labklājību.

Lasīt arī: Janvāra algu aprēķināšana prasīs vairāk laika; 90% iedzīvotāju būs obligāti jānodod deklerācijas

Tie, kas dzimuši pirmdien, ir spējīgi racionāli pārvaldīt savu naudu. Pat ja šie cilvēki piedzīvos finanšu krīzi, viņi vienmēr atradīs risinājumus. Tie, kas dzimuši pirmajā nedēļas dienā, gandrīz nekad nepaliek bez iztikas līdzekļiem.

Cilvēki, kuri dzimuši otrdien, ir ļoti uzmanīgi ar naudu. No pirmā acu uzmetiena tie var šķist mantkārīgi un skaudīgi, taču tas tā nav. Viņi vienmēr var sniegt saviem mīļajiem finansiālu palīdzību.

Cilvēki, kas dzimuši trešdien, bieži krīt no vienas galējības, otrā: viņi iztērē naudu pa labi un pa kreisi, pēc tam pēkšņi viņi sāk ietaupīt un skaitīt katru centu. Tas ļauj viņiem saglabāt savus ienākumus un izdevumus līdzsvarā.

Tie, kas dzimuši ceturtdien, tiek saukti par tērētājiem. Cilvēki dzimuši šajā dienā nevar racionāli tērēt savu naudu. Viņi mēdz tērēt naudu par to, kas viņiem pilnīgi nav vajadzīgs. Vasilisa Volodina iesaka tiem, kas dzimuši ceturtdien, veidot budžeta plānu, pretējā gadījumā viņu finansiālā situācija nekad nebūs stabila.

Lasīt arī: Arvien izplatītāka kļūst jauna “prakse” – dzīvokļa īpašnieki piedāvā īrniecēm bezmaksas dzīvokli, pretī pieprasot intīma rakstura pakalpojumus

Cilvēki, kas dzimuši piektdien, ir laimīgi par naudu. Viņiem ir elastīga domāšana un labi attīstīta intuīcija. Tas viņiem palīdz pieņemt pareizos lēmumus un gūt maksimālu labumu. Piektdien dzimušie nav tērētāji, bet tie nav arī skopi. Naudas veiksme viņiem ir līdzās gan ietaupījumus, gan tēriņos.

Tiem, kas dzimuši sestdien, ir grūti pārvaldīt savas finanses. Vispirms viņi var bezgalīgi tērēt naudu, nedomājot par nākotni, bet tad, kad runa ir par to, ka kabatā jau ir tukšs, viņi saprot, ka viņiem jāapstājas. Kā parasti, sestdienas cilvēki tērē naudu vairāk par mazām lietām nekā par kaut ko lielu.

Cilvēki, kas dzimuši svētdien, ir spējīgi ātri atrast naudu. Ja viņi atrodas krīzes laikā, viņi nepieprasīs palīdzību, bet viņi centīsies atrisināt savas problēmas. Parasti tiem, kas piedzimuši svētdien, ir stabils finansiālais stāvoklis.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment