Arvien izplatītāka kļūst jauna “prakse” – dzīvokļa īpašnieki piedāvā īrniecēm bezmaksas dzīvokli, pretī pieprasot intīma rakstura pakalpojumus

Šokējošs pētījums atklāj, ka vidēji 250000 sieviešu īrnieču tika piedāvātas atlaides nekustamā īpašuma īrē, ja pretī tiek sniegti intīma rakstura pakalpojumi.

Kāds zemisks dzīvokļa īpašnieks no Velsas tika pieķerts slēptajās kamerās, piedāvājot sievietei iespēju īrēt dzīvokli bezmaksas, pretī sniedzot viņam seksuāla rakstura pakalpojumus.
“Sekss īres vietā” ir salīdzinoši jauna izplatība Velsā un nu jau arī citviet, kad nekustamo īpašumu īrnieki piedāvā ar seksuāla rakstura pakalpojumiem pilnībā vai daļēji segt īres maksu.
Šādi namīpašnieki liek sludinājumus par īres iespējām “Craigslist” tīmekļa vietnē, kur šādus piedāvājumus liek zem sadaļas “bez īres maksas” ar “iespēju rasts alternatīvu maksāšanas veidu.”

Šis trends kļūst aizvien aktuālāks, jo pēdējo piecu gadu laikā  jau 250000 sieviešu ir ziņojušas, ka viņām piedāvāja nemaksāt vai daļēji maksāt par īri, namīpašniekiem pretī sniedzot seksuāla rakstura pakalpojumus.

Apmēram 190000 sieviešu īrnieču apgalvo, ka viņu namīpašnieki ir izrādījuši šādu priekšlikumu pērn, tā ziņo “YouGov” aptauja.

Viens no šādiem vīriešiem tika nofilmēts slēptajā kamerā, kur viņš piedāvāja sievietei bezmaksas īri, ja viņa reizi nedēļā nodarbotos ar viņu ar seksu.

Lasi arī: Šoks: kāzu nakts līgavai pārvēršas murgā!

Viņa sludinājums ir par īpašumu Kārdifā, Velsas galvaspilsētā, kura īres maksa ir 650 mārciņas (740 eiro) mēnesī, taču viņš apgalvoja, ka ir iespējams samazināt vai pilnīgi noņemt īres maksu, ja tiks izskatīti “alternatīvie maksāšanas veidi”.

Namīpašnieks satikās ar Siānu Tomasu, kas bija maskējusies kā ieinteresēta īrniece.

Šķir otru lapu, lai redzētu video un izlasītukā notika šī saruna

COMMENTS

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tagad.

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Vai jums ir finansiālas rūpes? Mēs varam jums palīdzēt. Sazinieties ar mums tagad.

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es esmu šeit, lai jums palīdzētu. Vajadzīga palīdzība? Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tūlīt

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es esmu šeit, lai jums palīdzētu. Vajadzīga palīdzība? Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tagad.

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es sniedzu savu finansialo palidzibu ikvienam, kam tas ir vajadzigs, sazinieties

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es dodu savu palīdzību visiem, kam tā nepieciešama. Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tūlīt

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Sveiki. Es dodu savu palīdzību visiem, kam tā nepieciešama? Vai jums ir finansiālas rūpes? Mēs piedāvājam jums palīdzību no 2000 līdz 500000 €. Sazinieties ar mums šodien un tagad.

Leave a Comment