Horoskops 2018. gada jūnijam – izmaiņas turpinās

Astrologi atver zvaigžņu noslēpumu plīvuru un stāsta jums, kā tikt galā ar izaicinošo, bet daudzsološo vasaras norisi, un kas mūs pārsteigs tik gaidītā jūnijā.

Saskaņā ar astrologu novērojumiem, jūnijā retrograda Saturns, kas atrodas Mežāža zvaigznājā, noteiks kursu. Mēs gaidam laiku, lai pārvērtētu viedokli par dzīvi, tās pasūtīšanu un uzlabošanu. Bet jūsu pašu laimes dēļ jums būs jāievēro stingri noteikumi, jāsamazina izvēles brīvība un jāpievērš piesardzība. Īpaša piesardzība prasīs finansiālas un personiskas dzīves sfēras. Vai jūs domājat, ka tas būs garlaicīgi? Nē, gluži pretēji, būs laiks nedaudz palēnināt un atpūsties no straujā dzīves līmeņa. Lēna stabilitāte dod iespēju analizēt savu dzīvi un novērtēt tās jomas, kuras vēlaties mainīt.

Lasi arī: Vai esat pārliecināti, ka krāpt savu mīļoto ir droši?

Auns

Ilgi gaidītais jūnijs tiekas ar Auns ar pastiprinātu Marsa ietekmi, kas paliek Ūdensvīrā. Tātad, neskatoties uz putnu dziesmu ārpus loga un ziedošajām tulpēm, zvaigznes liek jums strādāt, strādāt un atkal strādāt, neievērojot dīkstāvi vasaras garastāvokli. Šāda jūsu patrona izkārtojums veicinās karjeras augstumu, jūs sasniegsiet savus panākumus, pārtrauciet šķēršļus savā ceļā.

Otra šī zvaigžņu ietekmes iezīme ir vēlme iegūt pasaulīgu gudrību. Diemžēl šis process jūnijā nebūs ļoti skaidrs: tas galu galā notiek pietiekami lēni un aizņem daudz laika. Astrologi iesaka izveidot dienasgrāmatu, lai glabātu īpaši gudru ideju uzskaiti – tas būs noderīgs mēnesī ar lielāku efektivitāti.

Lasi arī: Zodiaka zīme Dvīņi: raksturs, Vese***a, ideālā diēta

Vērsis

Vēršu pārstāvjiem, kuriem pastiprinātais Saturns uzņem pozitīvu enerģiju, ir vēlams sagatavoties iespējamām izmaiņām – gan materiālajām, gan garīgajām. Dusmas sajūta dzīvē liks jums nomainīt vecās shēmas, pārvērtēt visu dzīves jēgu. Jūnijā jums vajadzētu meklēt ne tikai jūsu mērķus, bet arī mēģināt iegūt jaunas zināšanas un iepazīties ar cilvēkiem.

Komforta zonas atstāšana ir ideāls risinājums šomēnes, taču, mainot parastās lietas – mainot darba vietas, pārkāpjot attiecības, aizpildot projektus – ieteicams gaidīt. Šajā laikā enerģētikas nozare ir negatīva nopietnu pārmaiņu un metamorfozes gadījumā. Turklāt jūs vislabāk esat gatavi šīm pārmaiņām, ja pavadīsiet tik daudz laika vienatnē ar jums. Atcerieties, ka jaunais ne vienmēr ir labāks par veco.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment