Horoskops 2018. gada jūnijam – izmaiņas turpinās

Dvīņi

Dvīņu zīmē tiks izvietots uzlabots Merkurs līdz 11. jūnijam. Šī zvaigžņu situācija ir bīstama, jo šajā mēnesī jums var rasties daudz izmaiņas. Zvaigznes liecina, ka daudzām dzīves jomām būs nepieciešama vispārēja tīrīšana, pārskatīšana un atkārtota novērtēšana. Arī pavadošais Mēness papildinās visus pārējos materiālos finansiālos zaudējumus.

Ir arī labas ziņas, piemēram, nepieciešamo spēku skaita esamība, lai atrisinātu visas šīs problēmas. Astrologi arī iesaka palielināt savu enerģiju, jo pēc 11.jūnija jūs paliksiet vienatnē ar jums uzkrāto haosu. Garīgās darbības palīdzēs izkļūt no šīs situācijas ar pilnīgi jaunu, iedvesmotu un pārliecinātu personu.

Lasi arī: Disney On Ice piedāvā Brīnumaino Ledus Festivālu

Vēzis

Hipertrofiska pašpietiekamība Vēža rakstura dēļ neļauj viņiem vērsties pēc palīdzības pie cilvēkiem, taču nākamajā mēnesī ciešu un līdzīgi domājošu cilvēku atbalsts var dot labumu. Astrologi iesaka spītīgi pārstāvēt šo zvaigznāju, lai iegūtu uzticību un apņēmību, un, visbeidzot, meklēt palīdzību no cilvēkiem – tie jums neatteiks.

Sociālā komunikācija jūnijā var sniegt tūlītējus panākumus visās frontēs – vidēji Jupiters ir ļoti pozitīvs tiem Vēžu pārstāvjiem, kuri spēj paļauties ne tikai uz savām spējām, bet arī uz vareno pleciem-ceļabiedriem. Zvaigznes iesaka jums biežāk pievienoties komandas darbam – tas aizpildīs tev pozitīvu enerģiju. Jāizvairās no tā, kas ir pilns ar enerģijas zudumu, un var doties uz atklātu pašiznīcību un noniecina savu “ego”.

Lauva

Diemžēl stiprinātie Neptūns un Saturns ar viņu ietekmi apdraud Lauvu garu un veselību. Jūnijā stresa situācijas un pārslodze var radīt nopietnas Vese***as problēmas, jo īpaši augsts sirds un As**svadu sistēmas risks. Papildus tam pieaugs traumu risks, tādēļ zvaigznes neiesaka pārmērīgi pārpūlēties. Nomainiet ierakstu fiziskās aktivitātes pret nesteidzīgām pastaigām vai garīgo koncentrāciju uz profesionāliem uzdevumiem.

Šajā mēnesī pasauli iedrošinās tie Lauvas, kuru spēks un pacietība atradīsies sistemātiski un rūpīgi, veicot vairākus pārliecinošus soļus viņu mērķu sasniegšanai. Vēl viens drauds šajā mēnesī ir indīgas attiecības. Ir ieteicams pārtraukt attiecības ar toksiskiem cilvēkiem, kuri liek jums justies greizsirdīgiem vai dusmīgiem.

Jaunava

Ar savu mīlestību uz konsekvenci un pašdisciplīnu, jūs jutīsieties kā noteikumu un notikumu pasaulē, tāpat kā zivis ūdenī. Saturna aizsardzība ļaus jums rīkoties apdomīgāk un rūpīgāk, nekā jūs izmantojāt. Viņš kļūs par jūsu spēka avotu un pozitīvām emocijām, kas ir pietiekams, lai pašapkalpotos dzīvē un aizstāvētu savas pozīcijas.

Jūnijā notikumi, kas iedvesmo jūs uz uzticēšanos, var sekot viens pēc otra. Šo mēnesi jūs riskējat pavadīt gandrīz bez atpūtas. Jūs uzņemsiet apsēstību ar procesu un vēlmi mainīt savu dzīvi uz labo pusi, lai jūs pat nepamanītu, ka jūs visu jūnijā dzīvojāt darbā. Bet tomēr mēģiniet atrast laiku, vēlams, pēdējā jūnija nedēļā, lai apmeklētu SPA vai citas noderīgas un patīkamas procedūras. Tas palīdzēs jums atpūsties un iegūt spēku jauniem sasniegumiem.

Lasi arī:5 ieteikumi kā atbrīvoties no sāpēm un nogurumā kājās

Svari

Saules, antagonista vidēji negatīvā ietekme uz jums būs neparasta. Jūs varat piedzīvot pārmērīgu atkarību no citu viedokļiem. Jūnijā jautājums par to, ko citi domā par tevi, kļūs par vissvarīgāko. Šādu sajūtu var viegli sajaukt ar iedomību, kas labo jūsu darbības. Jūs varat sākt runāt nevis par to, ko vēlaties teikt, bet par to, ko citi vēlas dzirdēt. Iespējams, ka jūs darīsiet kaut ko, lai kaitētu personai, kas paaugstinās viņa agresijas un Nā*es rēķinu viņa acīs.

Šīs astroloģiskās tendences ir ļoti būtiskas laika periodā no 10. līdz 20. jūnijam, tāpēc šajā laikā mēģiniet atturēties no svarīgām sarunām vai sanāksmēm. Bet, lai iepazītos un meklētu savu otro pusi – šis laika periods būs visveiksmīgākais. Vispievilcīgākā stratēģija būs impulsīvā uzvedība un vēlme iekarot cilvēku.

Skorpions

Visu patēriņu mīlestības pasliktināšanās Skorpiona pārstāvjiem būs apgrūtināta visu jūniju. Vienatne zaudēs savu vērtību jums. Jūs var sākt vilkt trokšņainas kompānijas, cilvēki, pašā dejas centrā. Zvaigznes ziņo, ka jo vairāk jūs domājat par šo vēlmi, jo vairāk jūs atradīsiet.

Lieta ir tāda, ka materiālās problēmas, ko reversais Saturns gatavojas izliet uz jūsu galvas, izzudīs, ja jūsu apkārtnē ir pūlis. Nē, tas nenozīmē, ka jūs inficēsit citus ar savām neveiksmēm – gluži pretēji, viņi dalīsies ar jums veiksmē un laimē. Tātad Skorpions, kam ir lielas ģimenes, kas strādā lielās korporācijās vai vada laicīgu dzīvesveidu, ir ļoti veiksmīgi. Jums tas būs viens no labākajiem un produktīvākajiem mēnešiem gadā.

Strēlnieks

Strēlnieku pārstāvjiem astrologi iesaka, ka ir svarīgi konsultēties, kā pēc iespējas biežāk praktizēt garīgo meklēšanu un iekšējo monologu. Katru dienu sakiet pozitīvus apgalvojumus par sevi, kā arī savus plānus, idejas un vēlmes. Tas jums noteiks pareizo vilni. Ir arī vērts pievērst jūsu uzmanību jūsu personības vājībām un tam, ko jūs baidāties vai cenšaties izvairīties. Citiem astrologi iesaka samazināt īsziņu lasīšanu, dialogu un pat filmu skatīšanu.

Planētas ir sakārtotas tā, ka tagad jums būs pavisam viegli programmēt sevi uz panākumiem, ar vārdiem iegūt spēku, gan pārdomāti, gan lasīt. Un tas ir daudz labāk, ja šīm attieksmēm un izpausmēm tiek atņemta negatīva krāsa.

Lasi arī: Kā saņemt atbildi uz savu jautājumu sapnī

Mežāzis

Mežāžu pārstāvji tiek uzskatīti par visnotīkamākajiem un līdzsvarotiem cilvēkiem. Bet ne gaidāmajā jūnijā. Šajā mēnesī jūs vēlēsieties būt jautri, intriģējoši un visu veidu slavēti. Īpaši patīkami ir tas, ka jūs pārvaldīs Saturns, kas dos jums pietiekamu vitalitāti un motivāciju, lai nekavējoties sasniegtu savus mērķus.

Šī mēneša veiksmes iespējas ir ļoti augstas, un visās dzīves jomās. Galvenais nosacījums, kas rūpīgi jāievēro, ir jābūt vispirms. Netraucieties akli, mēģiniet būt modīgi – strādājot pie apģērba, pat ja tas ir tikai emocionāls, jūs būsiet neaizsargāti. Šajās nedēļās jūs varat droši aizvērt savas acis – tavs laimīgais ceļš būs redzams labāk nekā visi pārējie.

Ūdensvīrs

Šajā mēnesī Ūdensvīrs paliks sarežģītā izvēlē vai aktīvi mijiedarbosies ar cilvēkiem, viņi arvien vairāk būs vīlušies vai pavadīs vairāk laika vientulībā, vienlaikus veicot pašattīstību. Pirmais solis ir vieglāks, bet otrs būs labāks iekšējai piesātināšanai. Un ne tikai par garīgo izaugsmi: savu iekšējo “es”, var sākt pārmest jums mazu algu vai nepietiekami skaistu izskatu, un tādā gadījumā jūs pavadīsiet lielisku darbu pie sevis, tikai uz iekšējo cenzoru beidzot neapstājieties.

Astroloģiskā situācija jūnijā ir labvēlīga visām pārmaiņām un kardinālajām izmaiņām jūsu dzīvē. Vadībā būs Neptūns, kas ar tās ietekmi stiprinās jūsu intuīciju, kas palīdzēs atrast vienu pareizu lēmumu no simts.

Zivis

Visu apkaunojošo kritiķu noskaņojums piesaistīs zvaigznājā “Zivis” pārstāvjus spēcīgā piltuvē pat mēneša pirmajās dienās gandrīz līdz jūnija beigām. Lieta ir tā, ka Venēra, kas patronizē jūsu zīmi, pastiprina uztveri: jums būs sāpīgi aplūkot cilvēku stulbās darbības. Viens no šāda veida avotiem aizdedzinās briesmīgu nepilnvērtības sajūtu sirdīs. Visbūtiskākais ir tas, ka šajā periodā jūsu kritiskās piezīmes kļūs par spēcīgu cilvēku pārvaldes jautājumu – protams, jūs nevarēsiet mainīt pasauli, bet jūs varat pastāvīgi un nožēlot nožēlu par saviem radiniekiem un draugiem.

Ar Venēras pāreju no Vēža zvaigznāja Lauvas zīmi, kas notiek 13. jūnijā, jūs vēlēsieties palēnināties un sākt klausīties citu viedokli. Diemžēl jūs, kā vienmēr, paškritiski jūnijā neradīsiet lielu labumu, jo Lauva ietekmē ar bezgalīgu pašapziņu nav iemesla kaut kādām dumjām šaubām par paša pilnību.

Avots

Leave a Comment