Horoskops 7.jūlijam – meklējiet spēku sevī!

Šodien ir jāiznīcina vecais, lai uz tā varētu sākt celt, ko jaunu. Šodien fiziskais spēks palielināsies, tāpēc izmantojiet to, lai liktu pamatus jauniem projektiem un idejām. Izmantojiet šo dienu, lai uzlabotu savu veselību. Ideāla diena romantikai. Šīs dienas akmeņi: melnā jašma, gaisa obsidiāns, malahīts, zilais nefrīts, grosulārs.

Auns

Šodien vislabāk ir atmest ikdienas rūpes un apmeklēt templi, apmeklēt cilvēkus, kuriem nepieciešama jūsu palīdzība un atbalsts. Diena ir nelabvēlīga riskantām darbībām.

Vērsis

Vēršu personiskā dzīve būs mierīga – daba to pielāgos, lai noteiktu iekšējo līdzsvaru un harmoniju ar apkārtējo pasauli. Nākotne būs skaidri redzama, daudzi jutīsies pašpaļāvībā.

Dvīņi

Kopš rīta sagaidiet pārpratumus un konfliktus. Liktenis atkal pārbauda jūs uz izturību. Esiet piesardzīgs un ierobežots saziņā. No jūsu pašpārvaldes un piesardzības atkarīgs visu turpmāko darbu un uzņēmumu veiksme.

Vēzis

Šī diena solās būt veiksmīga. Vienīgā šī diezgan labās dienas problēma var būt slikta dūša vai strīds ar pusaudžiem. Mēģiniet izrādīt gudrību un mīlestību, lai konflikts nebūtu ilgstošs.

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Lauva

Paaugstināta aura, dzīves potenciāls, personīgais šarms. Diena veltīta saziņai, sanāksmēm vai radošai meklēšanai. Koncentrējieties uz galveno lietu un neuztraucieties par sīkumiem. Noderīgs grupas darbs, fiziskās aktivitātes. Jūs to varat darīt visu, pat ja jums tas viss ir jāsniedz.

Jaunava

Iespējams, jauna iepazīšanās, kas mainīs tavu pasaules uzskatu. Iespējams veiksmīga radošā darbība. Nav ieteicams dzert alkoholu, apmeklēt masu notikumus.

Svari

Iespējams, problēmas ar draugiem vai nepatīkamas ziņas, kas sabojā noskaņojumu. Cilvēki beidzot var pārtraukt attiecības. Svaru emocionālā nestabilitāte sievietēs neveicinās savstarpēju sapratni. Uzziniet, kā kritiski vērtēt savas nepilnības.

Skorpions

Jūs nevarat satraukties. Šodien mēģiniet atbrīvoties no aizspriedumiem un subjektīviem vērtējumiem. Jums vajadzētu atturēties no ceļojuma, ilgiem braucieniem, smagiem fiziskiem darbiem. Ja iespējams, izslēdziet visu saziņu.

Lasi arī: 5 vienkārši veidi, kā kļūt par pārliecinātu sievieti, ko ikviens vēlas

Strēlnieks

Jūsu veselība ir pakļauta riskam, tāpēc uzmanīgi noregulējiet gaidāmo biznesu. Šajā periodā mēģiniet arī izvairīties no izspiešanas un neapmeklējiet publiskās vietas.

Mežāzis

Pirmajā dienas pusē tēriņi vai sīki maksājumi zināmā mērā palēninās pozitīvo tendenču izpausmi. Tomēr, sākot no dienas otrās puses, droši pāriet pie atbildīgākajām lietām, strādājot ar dokumentiem. Vakaru pavadīt pie mājas pavarda: sēdēt pie kamīna vai uguns, pusdienot ar sveču gaismu – tas uzlabos jūsu auru.

Ūdensvīrs

Nelabvēlīga diena uzņēmējdarbībai. Nekādā gadījumā neveiciet ievērojamus ieguldījumus vai pirkumus šajā periodā – nelabvēlīga planētu kombinācija var radīt dažādas nepatikšanas. Ir iespējami konflikti ar ārējo vidi, nevēlēšanās pakļauties kolektīvam rakstītajiem likumiem. Kā nekad agrāk jums jāpierāda pacietība un izturība.

Zivis

Jūs varat doties uz noderīgu iepirkšanos, sākt remontu mājā, veikt pārkārtojumu. Jums ir jāpierāda visas savas organizatoriskās prasmes un jāpielāgojas apstākļiem, lai parādītu iecietību un radošumu. Iespējams, ka jūsu darbi šodien būtiski pastiprināsies. Ir iespējams novērtēt vai pārdomāt nobraukto attālumu.

Avots

Leave a Comment