Vai jūsu garīgā pamošanās maksāja jums jūsu ģimenes locekļus un draugus?

Vai jūs ērti runājat ar saviem draugiem par Visumu? Vai viņi zina, kas ir čakras? Zemes evolūcija vai garīgais apgaismojums?

Lasi arī: 5 ikdienišķas lietas, kas apslāpē kaisli un sagrauj attiecības

Lielākajai daļai cilvēku ir tendence palikt “savā komforta zonā”, kad jūs runājat par ar mītiem saistītiem radījumiem, un viņi paliek viņu ticības sistēmā, kas atbalsta Kreatona vēsturi saskaņā ar reliģiju. Ja vēlaties uzdot jautājumus par mūsu īsto izcelsmi, jūs droši vien zināt, ka tie parasti atšķir cilvēkus un attiecības starp tiem, kuri sākotnēji domā un kuri ir ierobežoti viņu komforta zonā.

Ja šīs tēmas tiek apspriestas attiecībās, tās bieži rada domstarpības. Ikvienam var būt grūti atzīt, ka viņi ir tikuši maldināti uz ilgu laiku vai ka viņu pieņēmumi ir nepareizi.

Tātad, kas ir pareizi? Ja paskatāties uz cilvēces izcelsmes vēsturi, jūs atradīsiet daudz mītu par pasaules radīšanu no dažādām kultūrām.

Mūsu izglītības sistēma nenovirzītos noteiktās robežās, neapšaubot neko, ko mums mācīja. Tie, kas paliek šajā sistēmā, baidās no tā, ko citi varētu domāt, ja tie pārsniedz noteiktos ierobežojumus vispārpieņemtiem uzskatiem, lai tie paliek ērti un padotie, kamēr tie atbilst tam, ko sabiedrība nosaka, nevis paļauties uz to pašu intuīcija, uztveri un spriedumu.

Lasi arī: 10 fakti, kas norāda uz tavu gudrību

Cilvēki var dzīvot visu savu dzīvi tā, kā sabiedrība gribētu, ka tie ir, pat nezinot par to! Ko viņi patiešām māca mums? No ego viedokļa, mūsu domas galvenokārt audzē ar to, ko mēs esam iemācījušies no saviem ģimenes locekļiem, draugiem, izglītības sistēmas, valdības, politiskiem un reliģiskiem, labi izstrādātiem noteikumiem!

Avots

Leave a Comment