Tests: pirmā lieta, ko ieraudzīsiet, stāsta, kas ir vislielākais drauds jūsu laimei!

Protams, jūs esat dzirdējuši, ka laime ir ar jums, bet kāpēc to ir tik grūti atrast? Šīs tests jums sniegs atbildi!

1. Kosmiskie putekļi

Ja jūs pirmo ieraudzījāt zvaigžņu putekļus – tas ir tāpēc, ka jūs mēdzat pievērsties negatīvajam, un tas ir tas, kas jūs attur no laimes. Cik reizes mēs apstājāmies skatīties uz zvaigznēm? Tomēr tās vienmēr atrodas debesīs, un tas ir tikai skaists skats.

Tas pats notiek ar dzīvi. Parasti jūs aizmirstat apstāties, skatīties atpakaļ un pateikties Visumam par visu, kas jums ir. Kāpēc jūs to nedarāt tieši tagad? Ja jūs lasāt šo informāciju, visticamāk, vismaz jums ir pieejams dators ar internetu jūsu mājās. Šī ir privilēģija!

LASI ARĪ: Vai taisnība, ka melni kaķi sola neveiksmi?

Lai izbaudītu dzīvi pilnā apjomā, jums ir jāsāk vairāk novērtēt to, kas jums ir, un pievērst mazāk uzmanības tam, kas jums trūkst!

2. Sieviete

Ja jūs pirmo ieraudzījāt sievieti, tas ir tāpēc, ka lielākais drauds jūsu laimei ir tas, ka jūs pārāk daudz salīdzināt sevi ar citiem. Es zinu, ka nav viegli pārtraukt to darīt, bet jums ir jāmēģina.

Dažreiz dzīve liek mums domāt, ka mūsu dzīve ir sliktāka par citu dzīvi. Es iesaku izmēģināt nelielu eksperimentu: paskatieties uz pirmo fotoattēlu, kas parādīsies jūsu Instagram plūsmā: ko dara šī persona? Tagad iedomājieties sevi šajā situācijā. Vai tiešām to vēlaties darīt?

Jūsu ceļš uz laimi – lai saprastu, ka šeit un tagad jūs esat tieši tur, kur vēlaties būt! Nepatīk? Tad sāciet mainīt savu dzīvi, bet pieņemiet lēmumus, pamatojoties uz to, ko jūs vēlaties, nevis to, ko it kā vēlētos…

LASI ARĪ: 16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

3. Spilgta planēta

Ja pirmā lieta, kam pievērsāt uzmanību, ir spilgta planēta virs sievietes galvas, tas ir tāpēc, ka galvenais drauds jūsu laimei ir ambīcijas. Jūs vēlaties visu uzreiz, un jums nerūp sekas!

Šķiet, ka rezultāts vienmēr attaisno līdzekļus, bet tas ne vienmēr notiek tā, jūs redzat? Jo ir citu cilvēku jūtas, un tas, kas jūs attur no cilvēkiem, kurus jūs visvairāk mīlat, arī attur jūs no laimes!

Galu galā tas nav nekas, ka viņi saka, ka „laime ir reāla tikai tad, kad ar to dalās”!

avots: esotericblog

Leave a Comment