Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. februārim – dažus sagaida nopietnas problēmas un pārmaiņas!

Horoskopi palīdz cilvēkiem vieglāk pārdzīvot iespējamās neveiksmes, kā arī piesaistīt vairāk veiksmes viņu dzīvē. Astrologi jums pateiks, kā februāra vidū izturēties jebkurā dzīves situācijā.

Šonedēļ planētas un zvaigznes būs relatīvi mierīgas. Nopietnas problēmas un izmaiņas var būt tikai nelielai daļai cilvēku. Atcerieties, ka Visums jums neliek saskarties ar tām problēmām, kas jums ir pārāk grūtas.

Auns

Astrologi iesaka šīs uguns zīmes pārstāvjiem šajā laika posmā atbrīvoties no negatīvām domām. Fakts ir tāds, ka planētas krasi mainīs savu noskaņu 14. februārī. Valentīna dienā pārāk liela uzmanība šajā jomā nebūs labākais veids, kā pavadīt laiku. Jums nevajadzētu atzīt savas jūtas, bet tajā pašā laikā labāk neattālināt sevi no saviem mīļajiem un tiem, kas jums ir līdzjūtīgi.

Pēc tam būs iespējams pierast pie straujas un polāras enerģijas pārmaiņas. Līdz nedēļas nogalei viss būs vieglāk, iespējamās izmaiņas finanšu sektorā, izmaiņas darbos, lietās. Galvenais ir atcerēties, ka nav sakritību. Nedēļas nogalē ir vērts pavadīt vairāk laika mierā, veicot sadzīves darbus.

LASI ARĪ: Trīs paši lieliskākie vīri saskaņā ar Zodiaku

Vērsis

Šajā grūtajā laikā jums nevajadzētu doties garos ceļojumos un braucienos. Ir lietderīgi būt uzmanīgiem situācijās, kad jums ir jāpieņem svarīgi lēmumi. Visums var likt Vērsim saskarties ar sarežģītām problēmām, kuru risinājums būs jāpieprasa kādam. Iespējams, būs nepieciešams piedāvāt palīdzību. Tas ir lielisks laiks komandas darbam, draudzībai un mīlestībai.

Lai sapnis kļūtu par realitāti, tas būs iespējams ar smagu darbu un  domas spēku. Bez rīcības, domas būs bezjēdzīgas, un bez pozitīvas attieksmes un pārliecības rīcība nebūs produktīva. Viss ir savstarpēji saistīts, jo īpaši tagad, kad planētas alkst dinamiku. Tās vēlas redzēt spēcīgo un pārliecināto Vērsis. Šī nedēļa ir ideāla šīs zīmes pārstāvjiem.

Dvīņi

Speciālisti iesaka Dvīņiem nezaudēt dūšu starp 11. un 17. februāri. Planētas reti aktīvi piedalīsies notikumu veidošanā un realitātes maiņā. Visas nedēļas toni un ritmu noteiks pirmdiena. Pirmajā dienā jums vajadzētu dot priekšroku svarīgiem jautājumiem – tā var būt tikšanās ar radiniekiem, intervija, sagatavošanās eksāmeniem utt. Daudzi Dvīņi varēs noteikt jaunus mērķus un  saprast, ko viņi vēlas no dzīves.

Nedēļa lieliski atbilst Dvīņu enerģijas ritmiem. Jūs varat atpūsties no visiem, un astrologi iesaka jums domāt par to, kā pavadīt nedēļu un nedēļas nogali. Šajā nedēļas nogalē labāk ir veltīt laiku vientulībai. Jūs varat darīt personīgās lietas, bet neaizmirstiet par iepriekšējiem solījumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment