Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 7. februārim

Auns

Priekšā romantiska tikšanās vai patīkama pastaiga ar veciem draugiem. Darbā nāksies aizstāvēt savas intereses, iespējamas intrigas no negodīgiem kolēģiem, ar kuriem neuzdrošināties atklāti strīdēties. Šodien nevaldiet savas emocijas: sajauciet viņu kārtis, nogādājiet tās tīrā ūdenī. Tas ir, ziņojiet par visu saviem priekšniekiem, patiesība ir jūsu pusē.

Vērsis

Lielāko daļu laika būs jāvelta valsts aģentūru apmeklējumiem, dokumentu kārtošanai un citām valdības lietām. Šis nav īstais laiks lielām investīcijām. Turklāt neaizdodiet nevienam, jūs varat pazaudēt šo naudu vai kļūt par krāpniecības upuri.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Dvīņi

Neviennozīmīgi strīdīga diena. Šodien nevajadzētu veidot jaunas paziņas un kārtot lietas ar veciem draugiem. Lai gan daži cilvēki mēģinās jūs nokaitināt, nepadodieties. Strīda sekas var beigties ar ilgstošu savstarpēju aizvainojumu, ko nevar ātri aizmirst.

Vēzis

Diena labvēlīga aktīvām nodarbēm: sportam, komandējumiem, pārkārtošanai mājā. Ir iespēja, aizbraukt uz slēpošanas bāzi un kārtīgi iesildīties. Ģimenes Vēžiem līdzi jāņem bērni. Kopīga atpūta uzlādēs ar enerģiju un pozitīvām emocijām. Ja esi ļoti aizņemts, vismaz vakarā pastaigājies un uzvel sniega bumbas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment