Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 7. februārim

Lauva

Ja nevēlaties iekļūt nepatikšanās, jums būs nepieciešama patiesa kaķu viltība. Kāds jums pazīstams cilvēks var tīši vai nejauši atklāt vienu sulīgu noslēpumu, kas apdraud jūsu reputāciju. Dariet visu, lai tas nenotiktu: rīkojieties apzināti, kontrolējiet katru savu vārdu, neskopojieties ar smaidiem un glaimiem.

Jaunava

Dienas otrā puse ieteicama brīva saziņai ar vecāka gadagājuma ģimenes locekļiem. Varbūt kāds no viņiem lūgs palīdzību vai atbalstu. No rīta un pēcpusdienā jānoskaidro kāds pārpratums biznesa lietās. Esiet pacietīgi, vērojiet savus vārdus, bet neļaujiet citiem sēdēt uz jūsu kakla.

Svari

Aizmirstiet šodien savu pieticību un drosmīgi lūdziet naudu. Finanšu lietās Svariem ir veiksme: jūs varat laimēt lielu summu loterijā, saņemt algas palielinājumu vai saņemt jauku naudas bonusu. Bet neesiet mantkārīgs: izmantojiet labumu sev un saviem mīļajiem, iegādājieties kādam dāvanu.

Skorpions

Jums ir jārīkojas kā vājo vai ievainoto cilvēku aizstāvim. Neatsakies no morālās un materiālās palīdzības, esi dāsns, laipns un atsaucīgs, tas noder arī tev pašam. Pārmērīga emocionalitāte tagad ir kaitīga: mēģiniet slēpt savu aizkaitinājumu un novest visu līdz galam. Vakarā ieteicams atpūsties privātā vidē.

Strēlnieks

Steidzoties jūs varat atņemt kāda paziņas uzmanību, kurš jau sen jūit pret jums simpātiju. Pastāv iespēja uzsākt jaunas attiecības, taču esi uzmanīgs: šis cilvēks neatbilst tavam raksturam, pastāv risks, ka viņš ir greizsirdīgs un varmāka. Nepieļaujiet kļūdu, uzticoties viņam pārāk daudz.

Mežāzis

Iespējams, šodien kavēsi svarīgu tikšanos vai nogulēsi darbu, kas absolūti neatbilst tavai ierastajai punktualitātei. Iemesls var būt izlaidība, Vese***as pasliktināšanās, depresija. Neskumstiet par niekiem, labāk pagatavojiet sev kaut ko garšīgu un izdzeriet tasi stipras kafijas. Un visbeidzot, beidziet pārslogot sevi ar lietām.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Ūdensvīrs

Zvaigznes iesaka būt drosmīgākiem un radošākiem. Nebaidieties uzsākt jaunu biznesu, veiksme šodien ir jūsu pusē. Varat doties plānotā ceļojumā vai nolemt mainīt darbu. Viss, ko jūs darāt, jums nāks par labu. Nepievērsiet uzmanību skaudīgu cilvēku tenkām.

Zivis

Jūs pārpludinās atmiņas par pagātnes kļūdām vai aizvainojumiem. Savāciet sevi, iesaistieties pašdisciplīnā, mēģiniet nomierināties. Sirdsmiera atrašana palīdzēs jebkura aktīva vingrošana un jaunu prasmju attīstība.

Leave a Comment