Mīlestības prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Mīlestība nav tikai hormonu un fizioloģijas spēle. Tā ir enerģija, kas valda mūsu pasaulē. Eksperti ir sagatavojuši jums un man daudz noderīgu ieteikumu šai grūtajai nedēļai.

Grūtu šo nedēļu mīlestības, attiecību un komunikācijas jomā padarīs trīs bīstami planētu aspekti otrdien, ceturtdien un sestdien. Venēra, kas būs iesaistīta divās no tām, izraisīs pastiprinātu aizdomīgumu un greizsirdību. Panākt harmoniju attiecībās būs daudz grūtāk. Liekulība, atriebība un agresija būs norma, bet banāls mierīgums palīdzēs to visu neitralizēt. Nomieriniet nervozitāti ar atpūtu un mēģiniet meklēt mieru un klusumu, virzot cilvēkus uz mieru un rāmumu.

Auns

Šonedēļ iemīlējies Auns pārstāvēs sevi vislabāk: vēlmes tiks realizētas retāk, bet partneris un ģimenes locekļi novērtēs centienus padarīt savu dzīvi labāku. Vienīgais, kas var kavēt veiksmīgu virzību uz priekšu, ir pēkšņi greizsirdības uzliesmojumi, kas var likt sastrīdēties Aunam ar savu mīļoto. Dažkārt ir ārkārtīgi grūti kontrolēt emocijas, bet tas ir jāiemācās. Tā Auns spēs atrast veidus, kā atrisināt karmiskas problēmas.

Vērsis

Šajā enerģijas mainīgajā laikā Vērsim bieži vajadzētu izmantot amuletus mājām no ģimenes problēmām. Strīdi ir iespējami burtiski no zila gaisa. Pastāvīgās enerģijas un noskaņojuma maiņas dēļ iespējami strīdi ar mīļajiem. Šī ir absolūti nepiemērota nedēļa mīlas eksperimentiem. Kas attiecas uz tiem, kuri jau ir precējušies vai attiecībās, tad līdz galam nav skaidrs, ko Vērsim nesīs planētas – mīlestības pieaugumu, vai tās deficītu.

Lasi arī: Nedēļas prognoze no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Dvīņi

Dvīņu mīlestībai ir visas iespējas kļūt stiprākai, it īpaši, ja viņi mēģina satikt savu dvēseles palīgu. Periodiski uznākošais nomāktais garastāvoklis un apātija būs bīstami, taču ar tiem var tikt galā ar vienkāršas cilvēciskas komunikācijas palīdzību. Tagad ir pienācis laiks. Kad var un pat vajag runāt par savām jūtām. Jums ir jābūt mazāk nervozam, tāpēc ir ieteicams meklēt palīdzību ar afirmācijām, meditācijām un citām praksēm.

Vēzis

Vēžiem, neskatoties uz planētu neviennozīmīgo stāvokli, var būt daudz iespēju iegūt jaunas paziņas, tostarp romantiskas. Tagad galvenais ir nesteigties un mēģināt pārbaudīt mīlestības saderību, jo liktenis var nospiest šos cilvēkus ar tālu no labākajām personībām. Vēžus gaida emociju ziņā ļoti rosīga nedēļa, ne tikai pozitīvas, bet arī negatīvas. Tikai mīļotais cilvēks palīdzēs tikt galā ar uzliesmojošām problēmām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment