Mīlestības prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Lauva

Lauvām vajadzētu būt uzmanīgākām pret to, ko un kā viņi saka. Jums arī jārūpējas par savu partneri. Šonedēļ viņš var palīdzēt pārvarēt visas grūtības. Ikvienam, kurš meklē mīlestību, uz laiku jāpārtrauc meklējumi. Pat ja Lauvas atbildēs, labāk vēl nerunāt randiņus. Labāk ir mēģināt izveidot enerģijas aizsardzību, jo toksisko cilvēku skaits vidē ievērojami palielināsies.

Jaunava

Jaunavām mīlestības ceļojumā var rasties sarežģītas dilemmas. Šajā gadījumā viņiem vajadzētu izmantot veidus, kā pieņemt pareizos lēmumus. Visticamāk, šo cilvēku dzīve mainīsies uz labo pusi, bet ne uzreiz. Vispirms jums ir jāpārdzīvo vilšanās cilvēkos, kas jums ir apkārt. Tas būs signāls, ka gaidāmas pārmaiņas. Ieteicams nekoncentrēties uz tām domām, kas liek šaubīties par sevi vai savu mīļoto.

Svari

Svariem šonedēļ mīlas sfērā var paveicies nedaudz vairāk nekā citu zīmju pārstāvjiem. Viņiem ir jāieprogrammē sevi panākumiem, izmantojot veidus, kā ietekmēt zemapziņu. Svaru dzīve, kas jau atrodas attiecībās, pārstās būt garlaicīga un bezgaumīga. Jā, planētu negatīvo aspektu dēļ ir iespējamas nepatikšanas, taču kaislības, intrigas, neparedzamība un greizsirdība nebūs ilgi. Šis ir labs laiks gan mīlestības meklējumiem, gan vienatnei un atpūtai.

Skorpions

Brīdinājums Skorpioniem par ļoti sarežģītu mīlestības periodu, kas, iespējams, var radikāli mainīt viņu dzīvi. Skorpioniem jāatceras, ka vārdi ietekmē karmu, veselību, materiālo labklājību. Tie ietekmē arī mīlestības uzvaras. Biežāk sev jāsaka “Es esmu skaista”, “Es esmu pelnījis labāko”, “Man izdosies”. Mīlestība nāks pie tiem, kas tai atver durvis. Viņa atstās arī tos, kuri aizver šīs durvis ar savām šaubām un bailēm.

Strēlnieks

Strēlniekam problēmas iespējamas tikai esošās attiecībās. Lai apietu tās, ieteicams nerimstoši ievērot laimīgu attiecību likumus. Šajā gadījumā Visums mīlestībai dāvās sava veida atdzimšanu, tomēr tuvāk nedēļas beigām. Visiem tiem, kuri ir dvēseles palīga meklējumos, ieteicams pievērsties kaut kam citam. Strēlniekam bez attiecībām nevajadzētu mēģināt atgriezt vecās attiecības. Tas var būt ārkārtīgi bīstami.

Mežāzis

Nestabilā Venēras ietekme šonedēļ Mežāžiem atnesīs diezgan daudz neprognozējamu problēmu. Speciālisti iesaka nepaļauties uz veiksmi, bet izvēlēties pareizo uzvedības stratēģiju un pieturēties pie tās līdz pašai svētdienai. Tagad jūs nevarat nevienam dot tukšus solījumus un melot. Tas var ļoti kaitēt jūsu veiksmei. Jums arī retāk jāsazinās ar  toksiskiem cilvēkiem, kuru dzīves ceļā būs daudz.

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Ūdensvīrs

Satriecošs notikumu pavērsiens sagaida tos Ūdensvīrus, kuri mēdz mīlestību mērīt tikai pēc skaistuma, statusa vai naudas. Jāatceras, ka patiesas mīlestības galvenā daļa ir garīgā sastāvdaļa. Ūdensvīriem ir jāuzmanās no manipulatīvo zīmju pārstāvjiem, kā arī retāk jādraudzējas ar cilvēkiem, kuri viņiem kaut kādu iemeslu dēļ nepatīk. Tiem, kas tic mīlestības garīgumam, nakts gaismekļi dos veiksmi mīlas sfērā.

Zivis

Iespējams, nakts spīdekļi padarīs aktuālākas un pamanāmākas Zivju sliktākās rakstura īpašības. Šī iemesla dēļ apkārtējie būs diezgan agresīvi. Mīlestības atrašana kļūs daudz grūtāka. Labāk pievērs uzmanību savai karjerai, nodarbojies ar savām vēlmēm un plāniem turpmākajām nedēļām. Mīlestība var nest augļus, ja apkoposi drosmi un runāsi ar mīļoto par to, kas Zivis aizrauj visvairāk.

Eksperti novēl jums lielisku garastāvokli, panākumus mīlestībā un laipnību. Izmantojiet spēcīgus talismanus, lai piesaistītu mīlestību, lai izvairītos no grūtībām šajā grūtajā laikā.

Leave a Comment