Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – būs lieliskas izredzes gūt panākumus!

Horoskopi palīdz cilvēkiem palikt uz viena un tā paša viļņa ar zvaigznēm, veiksmi un labu garastāvokli. Astrologi sniedz noderīgu padomu visām Zodiaka zīmēm visās dzīves jomās.

Ziema jau ir pilnā sparā. Tas iedvesmoja kādu, un, gluži pretēji, piespieda kādu šaubīties. Ja jūs uzskatāt sevi par otro grupu, biežāk lietojiet pozitīvus veiksmes apliecinājumus. Cik bieži vien ir nepieciešams, sakiet sev, ka esat spēcīgs un spējīgs daudz, tāpēc jebkurā biznesā būs lielākas izredzes gūt panākumus. Psiholoģiskais noskaņojums šādos periodos spēlē ļoti svarīgu lomu.

Auns

Aunu gaida stabila nedēļa: šajā laikā ir vērts darīt vissvarīgākās lietas. Nedēļas nogalē planētu darbība būs maksimāla, tāpēc jūs varat sagaidīt pozitīvas izmaiņas mīlestībā un darbos. Pat nedēļas dienas varat veltīt tam, ko paši Auni uzskata par vissvarīgāko. Jūs varat analizēt iepriekšējās darbības, sākt kaut ko jaunu un veidot plānus.

Astrologi iesaka izlīgt mieru tiem cilvēkiem, kuri ir konfliktā ar Aunu. Ja Auns vēlas labā garastāvoklī svinēt Jauno gadu, tad jums ir jādara viss iespējamais. Ir iespējams mainīt likteni un attīrīt karmu, samierināt apkārtējos. Lai nopelnītu uzticamību, Auniem pēc iespējas biežāk jākļūst par miera uzturētājiem.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – problēmas sāks izgaist!

Vērsis

Planētas pašas veiks pielāgojumus Vēršu dzīvē. Labi, ka šīs izmaiņas būs pēc iespējas patīkamākas: mēs runājam par konfliktu novēršanu, kā arī par attiecību normalizēšanu kopumā. Tas būs harmonijas laiks, bet no Vērša būs vajadzīgas dažas aktivitātes. Astrologi iesaka palikt mierīgiem un sazināties. Pašlaik visas problēmas nevar atrisināt ar vientulību.

Nepietiek vienkārši būt labvēlīgiem. Vēršiem jābūt godīgiem un uzmanīgiem pret citiem. Tas ļaus pārvērsties jūsu personiskajai dzīvei – pacelt attiecības uz jaunu līmeni vai atrast dvēseles partneri. 14. un 16. decembris ir divas visdinamiskākās nedēļas dienas. Tās var kļūt par jaunu uzvaru laiku mīlestībā, biznesā vai darbā.

Dvīņi

Nedēļas nogales būs ideāls laiks mājsaimniecības darbu veikšanai un aprūpei, jo nedēļas beigās planētu enerģija kļūs postoša. Labāk ir pavadīt pēdējās trīs vai četras dienas privātumā un komfortā. Nedēļas sākums, saskaņā ar speciālistiem, būs ideāls jebkuram darbam un maksimālajai aktivitātei.

Finansiālos izdevumus ir labāk ierobežot: pirkumi nesniegs tik daudz prieka, cik vien iespējams. Spontanitāte visās jomās var būt bīstama vispār. Šajā nedēļā jums jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem. Astrologi iesaka nomierināt jutekliskumu un atbrīvoties no nevajadzīgām pieredzēm.

LASI ARĪ: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Vēzis

Visā ir labi zināt mēru: ja strādājat, tad stingri piešķir laiku; ja jūs dodaties uz randiņiem, tad ar tiem cilvēkiem, kuriem jūs varat būt pārliecināti. Finanšu jautājumos šis mērs būs arī ļoti svarīgs – nedrīkst būt nepamatotu izdevumu. Ieteicams veikt pirkumus uzmanīgi un piesardzīgi.

Holotropās elpošanas tehnika palīdzēs atbrīvoties no stresa un sliktā garastāvokļa. Šonedēļ lielāko risku Vēzim atspoguļo planētu noskaņojums pirmdienā. Tālāk planētas un zvaigznes lēnām iet uz harmoniju, un tā maksimums ir paredzēts sestdienai un piektdienai. Šajā laikā gan atpūsties, gan strādāt būs vislabākais laiks. Svētdiena ir ideāla diena mājsaimniecības darbiem.

 

 

Lauva

Ģimenes Lauvas nedrīkst flirtēt ar pretējo dzimumu. Zvaigznes veicinās neuzmanības palielināšanos, kas var izraisīt attiecību sadalīšanos. Astrologi, gluži pretēji, iesaka uzsākt mīlas stiprināšanu. Šī nedēļa ir ideāli piemērota kopīgam biznesam, situācijas maiņai, iepirkšanās procesam. Vientuļās Lauvas, nekrītiet izmisumā, nezaudējiet cerību satikties ar patīkamu cilvēku, kas nākotnē var kļūt par otro pusi.

Ieteicams mierīgi reaģēt uz garāmgājēju, kolēģu vai draugu negatīvismu. Cilvēka kopīgas valodas atrašana nav tik vienkārša, jo īpaši tad, ja zvaigznēm un planētām ir šāda neskaidrība. Visefektīvākās nedēļas dienas Lauvām ir brīvdienas. Tās ir vērts tērēt steidzamos ģimenes un personīgos jautājumos.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Jaunava

Šo cilvēku enerģija būs maksimāla otrdien. Kopš ceturtdienas planētas ir draud atturēties no Jaunavām, izraisot spēcīgu enerģētisko badu. Izturība – galvenais risinājums jebkādām problēmām, jo ​​īpaši tagad, enerģijas maiņas laikā. Dzīves finansiālā puse būs droša decembra vidū, taču nauda no debesīm nekritīs: par katru centu būs jācīnās.

Tas pats attiecas uz mīlestības valstību. Šeit cīņas būs ne mazāk karstas. Visās lietā jūs nevarat paļauties uz Fortūnas kundzi, tāpēc šonedēļ jums vajadzētu meklēt citu cilvēku atbalstu. Varbūt Jaunavām ir draugs, kurš var pateikt, kāds ir vienkāršākais veids, kā pārvarēt problēmas. Dažreiz lēmums ir virspusē, bet mēs to neredzam.

Svari

Šajā nedēļā Svariem ātri beigsies iekšējie resursi, taču piektdien un svētdien situācija būs tieši pretēja. Šīs divas dienas vajadzētu izmantot kā platformu, lai novērstu jūsu problēmas un pagātnes kļūdas. Citās dienās labāk nevajadzētu pārsniegt komforta zonu, veicot parastās lietas un neuzņemoties risku.

Uz ekonomiju zvaigznes nevirzīs Svarus, tāpēc pa veikaliem labāk nestaigāt. Jaunā gada brīvdienas ir ieteicams sākt nākamajā nedēļā. Šīs septiņas dienas ar atbilstošu Zodiaka pārstāvju piesardzības līmeni var ļoti izmērīt. Svariem vajadzētu cerēt uz labāko, bet neaizmirstiet apskatīt un atpūsties savlaicīgi. Atbrīvoties no apātijas palīdzēs īpaša efektīva meditācija.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Skorpions

Skorpioni var sākt saskarties ar Vese***as problēmām. Lai izvairītos no tā, pietiek ar uzmanību pret visu, kas attiecas uz labklājību. Jums nevajadzētu pārtērēties, iesaistīties ekstremālos sporta veidos, saldēties, kā arī skumt bez iemesla. Tomēr, pat ja Skorpions var atrast iemeslu skumjām, labāk to nedarīt.

Izšķiroša rīcība un optimistiska attieksme – tas ir tas, kas novedīs pie vēlmju piepildīšanās un palīdzēs saglabāt veselību. Arī aizsardzība pret negatīvu enerģiju būs ļoti svarīga. Astrologi iesaka Skorpioniem darīt tādas lietas, kas neprasa citu palīdzību. Pat tuvākie cilvēki var būt negativitātes avots.

 

 

Strēlnieks

Šajā nedēļā zvaigznes un planētas būs stabilas, taču astrologi norāda uz lielu varbūtību, ka šai stabilitātei būs slikta ietekme uz Strēlnieka iedvesmu. Šonedēļ ir jābaidās no pesimistiskas domāšanas, nenoteiktības un nepamatotām šaubām.

Vientuļo Strēlnieku personīgā dzīve mainīsies, bet nedomājiet, ka Visums vienkārši ņems un piešķirs atslēgu laimei ar pirmo pretī nācēju. Jums būs jācīnās par laimi. Cilvēki gaida no Strēlniekiem kādu pozitīvu rīcību, laipnību un uzmanību. Ja šīs zīmes pārstāvji varēs palīdzēt citiem, inficējot viņus ar pozitīvu un uzticību, viņi tiem atmaksās ar savu mīlestību. Tas nozīmē, ka liktenīgā mīlas tikšanās var būt nejauša.

LASI ARĪ: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

Mežāzis

Negatīvās vīrusu programmas  ir galvenais šī Zodiaka pārstāvju bīstamības avots. Šajā nedēļā planētas būs aktīvas un pozitīvas, tādēļ Mežāžu dzīve tiks pārveidota, bet planētu spēks nebūs pietiekams, lai ierobežotu iespējamo negatīvo attieksmi. Sliktas domas var atgriezties no pagātnes, nedrošība. Šī iemesla dēļ jums nevajadzētu iesaistīties pašanalīzei un kritizēt sevi par katru sīku lietu. Mežāzim ir jāciena sevi un jāuzskaita komplimenti, bet nezaudē objektivitāti.

Cilvēki var īslaicīgi griezties pie Mežāža, bet jums nevajadzētu uzzināt, kāpēc. Iespējams, ka nepatikšanas apies Mežāzim apkārt, bet jums vajadzētu sagatavoties jebkuram iznākumam, tāpēc labāk ir sekot vienkāršam noteikumam: laiks ir iemesls, un mācība ir daudz prieka. Ir nepieciešams izdarīt spiedienu līdz Jaunajam gadam, un tagad labākais laiks ir spiest gāzes pedāli līdz ietiepīgumam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram palīdzēs spēcīgi rituāli vēlēšanās piepildīšanai. Tas ir maģisks laiks, kurā zvaigznes un planētas būs jūsu pusē. Ir pienācis laiks ticēt patiesajam brīnumam, kas dzimis mūsu apziņā. Ūdensvīram ir stingri jānolemj, ka šobrīd liktenis un veiksme var vērsties pie viņiem, jo ​​Visuma griba ir tāda, ka šīs zīmes cilvēku pasaule tiek pārveidota.

Jūs varat droši mainīt situāciju, darbu vai profesiju, ceļot, atpūsties, doties uz citu valsti vai pilsētu, apmeklēt tuvus radiniekus. Ūdensvīra entuziasms nav ierobežots. Atveriet savu dvēseli un redzi pasauli ar bērna acīm – tas ir tas, ko vajag Ūdensvīram.

LASI ARĪ: Top 3 Zodiaka zīmes, ar kurām jums vajadzētu tikties, ja vēlaties būt laimīgi!

Zivis

Zivju veiksme dos labu dabu un vēlmi sazināties. Laime vienmēr būs ar viņiem, tāpēc jums, iespējams, nebūs to vajadzības meklēt. Zivju harisma un šarms palielināsies, jo īpaši pēdējās trīs nedēļas dienās. Tas būs burvīgs laiks, kurā jūs varat iekarot cilvēka sirdi, kas jums patīk, uzvarēt ienaidniekus un pretiniekus, kā arī atrast mieru.

Efektīva prakse palīdzēs Zivīm mainīt likteni. Šis laiks ir jāizmanto, lai pārveidotu nākotni, kā arī jūsu domas par to. Galvenais ir filozofiskums par problēmām, lai iznīcinātu gļēvumu, greizsirdību un skaudību. Plānos labāk domāt rūpīgāk, kā arī retāk paļauties uz intuīciju. Pirmajās nedēļas dienās ir svarīgi darīt visu bez steigas un satraukuma.

avots: dailyhoro

Leave a Comment