Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – nāksies paļauties tikai uz sevi!

Pateicoties iknedēļas mīlas horoskopam, jūs uzzināsiet, kādas pārmaiņas jūsu personīgajā dzīvē notiks ar jums šonedēļ. Astrologi palīdzēs jums atbrīvoties no vientulības un uzlabot attiecības ar savu mīļoto.

No 10. decembra līdz 16. decembrim Veneras novājinātās ietekmes dēļ daudziem zodiaka apļa pārstāvjiem joprojām var būt konflikti ar viņu mīļoto cilvēku un problēmas atrast mīlestību. Tādēļ pašlaik dažām zodiaka zīmēm nepieciešams paļauties tikai uz sevi. Lai atrastu izeju no sarežģītām situācijām un uzturētu attiecības, eksperti iesaka jums izmantot mīlas horoskopa ieteikumus.

Auns

Saules pozitīvais efekts palīdzēs Aunam atrast ar partneri kopīgu valodu, jo īpaši, ja pēdējā laikā strīdi ar mīļoto ir notikuši biežāk nekā parasti. Auna zīmes vientuļajiem pārstāvjiem ir jāizlemj, vai viņi ir gatavi attiecībām, vai lai gan ir vērts atrast sev laiku. No šī lēmuma atkarīga Aunu nākotne, tāpēc tam jābūt apdomīgam.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – problēmas sāks izgaist!

Vērsis

14. un 15. decembra Vēršus gaida liktenīga tikšanās, kas var burtiski pārvērst tavu dzīvi. Lai nepalaistu garām šo svarīgo brīdi, jums ir jāpaļaujas uz  likteņa zīmēm, kas sola jaunu mīlestību. Vērsis, kas jau ir attiecībās, nedēļas sākumā saskarsies ar partnera pārpratumiem. Bet neuztveriet visu pārāk nopietni. Varbūt mīļais ir par kaut ko satraukts un vēl nevar pilnībā pievērsties Vērša problēmām.

Dvīņi

No 13. līdz 16. decembrim Merkurs vājinās Strēlniekā. Agresīvās zīmes ietekmes dēļ Dvīņiem var būt grūtības pašreizējās attiecībās un problēmas ar potenciālo partneri. Šonedēļ astrologi iesaka mazāk parādīt savas emocijas un neatzīties savas jūtas, jo šāda rīcība nenovedīs pie paredzētā rezultāta.

 

 

Vēzis

Nedēļas sākumā mīļais cilvēks var neapmierināt Vēzi. Iespējams, ka partneris kļūs pārāk noslēpumains un nekomunikatīvs, kas var radīt šaubas par viņa jūtām. Tomēr nesāciet skandālu ar asarām, jo ​​emocijas tikai pasliktinās situāciju. Nedēļas vidū vientuļajiem Vēžiem būs jāsatiek mīlestība no pagātnes, un pagātnes sajūtas atkal liks par sevi manīt. Ja vēlaties atjaunot attiecības, tad jums nevajadzētu iebilst pret to. Varbūt tas ir veids, kā Vēži var atbrīvoties no ilgstošas ​​vientulības.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – būs lieliskas izredzes gūt panākumus!

Lauva

Līdz nedēļas beigām, Lauvas saskarsies ar virkni nepatikšanu, un viss tās ietekmēs personisko dzīves jomu. Tas nav tik vienkārši atrast radušos problēmu risinājumu, jo Mēneša palielinātā ietekme neļaus racionāli domāt un neļaus pārvaldīt emocijas. Šonedēļ astrologi iesaka veltīt vaļaspriekus vai attīstīt jaunu talantu: tad Lauvām būs laiks domāt par uzkrāto problēmu risināšanu.

Jaunava

Sakarā ar to, ka Merkurs zaudēs spēku, Jaunavām var būt gadījumi un problēmas, kas pārkāpj viņu plānus nedēļas nogalē. Vientuļie šī zvaigznājā esošie pārstāvji saskarsies ar zīmēm no apsēsta pielūdzēja vai personas, kuras sabiedrība būs stingri apspiesti. Iespējams, tagad nav labākais laiks, lai meklētu mīlestību.

Svari

Saturna pozitīvā ietekme palīdzēs Svariem atrisināt ģimenes konfliktus un pārcelt attiecības ar savu mīļoto uz jaunu līmeni. Šajā laikā ir jāpievērš uzmanība partnerim un jānodrošina daudzveidība attiecībās ar randiņu vai romantisku mīlestības deklarāciju. Vientuļajiem Svaru zīmes pārstāvji būtu jāuzmanās no Jupitera ietekmes, jo antagonista planēta var traucēt viņiem tikties ar patieso dzīves partneri. Šonedēļ Svariem vajadzētu pavadīt vairāk laika ārpus mājas: tādā veidā viņi mazāk riskēs zaudēt viņu laimi.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Skorpions

Attiecībā uz privātumu Skorpionu sagaida laba nedēļa. Venēra ir vājināta to zvaigznājā, tāpēc no 10. līdz 16. decembrim būs iespēja atrast mīlestību un stiprināt attiecības ar partneri. Astrologi iesaka jums droši iepazīties ar personu, kura jums patīk, jo drīz vien parastā simpātija var kļūt par spēcīgām izjūtām. Mīlestībā esošajiem Skorpioniem ir nepieciešams abstrakts darbs un mājsaimniecības darbi un pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto. Jūs varat apspriest nākotnes plānus vai organizēt nelielu kopīgu atvaļinājumu.

Strēlnieks

Strēlnieks, kurš jau sen slēpis savas jūtas, beidzot var atzīt savu mīlestību. Patrons Saule sniegs uzticību, tāpēc atvērties potenciālajam partnerim būs daudz vieglāk. Ģimenes Strēlniekam vajadzētu būt uzmanīgam. Iespējams, ka partneris gribēs dalīties ar kaut ko intīmu, bet baidīsies šķist pārāk uzmācīgs, tāpēc Strēlniekam ir jāuzņemas pirmais solis.

Mežāzis

Patrons Venēra joprojām ir vāja, tāpēc ir laiks atvērt acis un saprast, ka Mežāzis ir tālu no perfekta. Šonedēļ Mežāžim vajag būt atvērtākiem ar savu partneri. Varbūt tāpēc, ka trūkst patiesības, viņi nespēj stiprināt mīlas savienību. Vientulības problēma var ievērojami ietekmēt Mežāzi, kas izraisa sajūtas un nenoteiktību. Lai atrastu dvēseles draugu, tuvāko septiņu dienu laikā jums ir nepieciešams pavadīt laiku kopā ar draugiem. Tuvu draugu lokā Mežāzis varēs atrast savu mīlestību.

LASI ARĪ: Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīram būs jāatzīst fakts, ka mīļam cilvēkam ir vajadzīga personiskā telpa. Tomēr tas nenozīmē, ka partneris mēģina atkāpties; varbūt viņam vienkārši vajadzīgs laiks sev un saviem hobijiem. Horoskops iesaka šo zvaigznāju vientuļajiem pārstāvjiem uz laiku apturēt mīlestības meklēšanu. Kamēr Venēra ir vājināta, Ūdensvīrs nevarēs atrast personu nopietnām attiecībām, un īslaicīgas romances var novest pie vilšanās.

Zivis

Nedēļas sākumā Zivīm var būt aizdomas par partnera lojalitāti un godīgumu. Tomēr neuztraucieties, jo novājinātais Mēness būs neuzticības vaininieks. Līdz nedēļas beigām veiksme gaida gan vientuļos, gan mīlniekus no šī zvaigznāja. Nakts gaismeklis pietuvināsies uzlabotajam stāvoklim, tādēļ šajā laikā jūs varat droši iepazīties ar pretējo dzimumu, noteikt randiņu datumus vai rīkot rituālus, lai piesaistītu mīlestību.

avots: dailyhoro

Leave a Comment