Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa Horo***ps

2019. gads ir pārmaiņu laiks. Daudzi Zodiaka apļa pārstāvji gūs panākumus. Pāvela Globas astroprognoze gadam palīdzēs redzēt pilnu ainu.

Pavel Globa ir viens no slavenākajiem astrologiem ne tikai mūsu valstī, bet arī NVS valstīs. Viņa prognozes vienlaikus balstās uz astroloģisko un astronomisko informāciju, un tādēļ tās izceļas ar īpašām īpašībām. Līdz šim jūs jau varat izlasīt astroloģisko prognozi katrai Zodiaka zīmei  Dzeltenās cūkas 2019. gadam. Ja jūs uzskatāt, ka ķīniešu Horo***ps, nākamajam gadam būs veiksmīgs attiecībā uz personīgo izaugsmi, ienākumiem un plānu īstenošanu. Pāvels Globa ne tikai apraksta planētu ietekmi, bet arī sniedz vērtīgus ieteikumus panākumu sasniegšanai.

Auns

Auna temperamentu 2019. gadā baro Marsa planēta. Mars vienmēr paaugstina Auna agresīvo garu, tāpēc šī zīmes pārstāvjiem ieteicams būt uzmanīgiem ar asiem strīdiem un provokatīvu uzvedību. Jaunajā gadā būs kareivīgums pa ceļam cīņā par jaunām uzvarām, bet runa neiet par neatlaidību un spiedienu, bet par izstrādātu stratēģiju.

Daudziem Auniem, Marss saglabāji pārmaiņas liktenī: situācija dzīvē sāks mainīties uz labo pusi. Ja janvārī un februārī ir pareizi noteikt prioritātes, un martā, aprīlī un maijā ir stingri jārīkojas, lai sasniegtu mērķus, tad patrons reaģēs ar veiksmes straumi un negaidītu veiksmi. Turklāt tas ietekmēs ne tikai finanšu un mīlas nozari, bet arī pašreklāmu un garīgo progresu.

Lasi arī: Ķīniešu Horo***ps 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Vērsis

Nākamais 2019. gads cilvēkiem, kas dzimuši Vērša aizbildnībā, tiks piepildīts ar nelaimes gadījumiem un pretrunām. No vienas puses, Vērsi gaida panākumi daudzās jomās, problēmas patiešām tiks atrisinātas. No otras puses, var pamanīt pastāvīgus pārpratumus un neatbilstības biznesā. Lai izvairītos no tiem, jums jāpaliek pārliecinātai personai.

Dzeltenās cūka gads var dot Vērsim slavu, laimi un labklājību, bet tikai tad, ja jūs kontrolējat savas emocijas un darbības pret saviem mīļajiem. Merkurs 2019. gadā darbosies kā valdnieks, saistībā ar kuru veiksmei būs vajadzīga banāla rūpība.

Dvīņi

Šī zīmes pārstāvjiem, dzeltenās cūkas gads var būt dramatisks dzīves periods. Ļoti svarīgas planētas būs Urāns un Neptūns. Līdz 20.jūnijam šīs planētas apvienos spēkus pret Dvīņiem. Pastāv risks, ka vairākas neveiksmes pārtrauks daudzus plānus un cerības. Nepārspējamais planētu spiediens ietekmēs Dvīņus, līdz viņi mainīs uztveri. Visas problēmas, kas rodas šī gada laikā, ir jāuzskata par izaugsmes punktiem. Ja jūs sākat analizēt notiekošo, varat izveidot sev neticami veiksmīgu gadu.

Darbs pie sevis, kas tiks veikts pareizi, palīdzēs Dvīņiem iegūt to, ko viņi vēlas jūlijā. Nākamais, Neptūns dosies atpakaļ uz leju, kur viņš paliks līdz 2019. gada novembrim. Tas būs pacelšanās laiks, intensīva personiskā un karjeras izaugsme. Ir labas iespējas garīgām kvestam, kas palīdzēs kļūt labākam. Ja Dvīņiem izdodas atstāt savus mērķus un aplūkot dzīvi caur piesardzības prizmu, viņi pārējo gadu pavadīs pozitīvi un gandrīz bez problēmām.

Lasi arī: 2019. gada Horo***ps no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Vēzis

2019. gadā Jupiters sagatavoja Vēžiem spēka un mērķtiecības pārbaudi. Astrologs ziņo, ka Vēžu veiksme būs atkarīga no spītīga progresa ceļā uz mērķiem. Ir grūtības: līdz 11. augustam Jupiters būs retro fāzē. Patrona neskaidra ietekme un pagātnes problēmu atgriešanās var sajaukt kārtis un novest Vēzi no paredzētā ceļa. Speciālisti, neskatoties uz problēmām, iesaka koncentrēties uz galveno lietu un sekot saviem mērķiem. 

Augusts novilks līniju šīs zīmes pārstāvju iepriekšējai dzīvi. Sāksies jauna dzīve. No 11. augusta līdz 1. decembrim Jupiters stingri iesaista Strēlnieka zīmi, kas ļaus Vēzim viegli pieņemt nopietnus lēmumus, pareizi novērtēt notiekošo un nepārtraukti virzīties uz saviem mērķiem. Patrona tiešajai kustībai būs pozitīva ietekme uz ambīcijām, palielināsies intuīcija un paaugstinās vitalitāte. 2019. gada decembrī pienāks laiks, kad Jupiters pārcelsies no Strēlnieka uz Mežāzis. Lai samazinātu risku nokļūt nepatīkamās situācijās, palīdzēs tikai paļaušanās uz tuviniekiem un viņu atbalstu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment