Šīs 6 pazīmes norāda, ka vīrietis jūs vairs nemīl un vēlas izbeigt attiecības

Psihologs un rakstnieks Lačlans Brauns nosauca galvenās pazīmes, ka vīrietis vēlas pamest sievieti.

Sākumā ir diezgan grūti pamanīt partnera nodomus, bet ar laiku viņš arvien vairāk izdala savas vēlmes, lai gan pats to pat nepamana.

Viņš ar jums sazinās arvien mazāk un mazāk

Protams, šī pazīme šķiet acīmredzama, taču to vajadzētu pamanīt vēl pirms vīrietis pilnībā pārstāj ar jums komunicēt. Viss sākas ar nelielām izmaiņām uzvedībā.

“Ja vīrietis sāk izvairīties no šādām sarunām, tā varētu būt zīme, ka viņš cīnās ar kaut ko, ko nav gatavs izteikt. Viņš var retāk atbildēt uz tavām īsziņām vai zvaniem vai arī kļūt neskaidrs un nesaistošs savās atbildēs,” norāda Brauns.

Jūs esat sākuši daudz strīdēties

Ja attiecības ir krasi mainījušās un tavs vīrietis ir sācis biežāk nepiekrist tavam viedoklim – iespējams, viņš sevī slēpj nepatiku un aizkaitinājumu. Partneris, kurš tevi mīl, novērtē un neplāno pamest, izvairīsies no sīkumainiem strīdiem vai meklēs vismaz zināmu kompromisu.

“Ja tavs vīrietis sāk strīdus, tas var būt viņa zemapziņas veids, kā radīt distanci. Ļoti iespējams, ka viņš jūtas ieslodzīts un strīdus izmanto kā glābšanās veidu,” saka psihologs.

Mazāk fiziskas intimitātes

Fiziskā intimitāte ir mīlestības, uzticības un siltu jūtu izpausme. Un, ja intimitāte kļūst par kaut ko tādu, kas izskatās pēc nepatīkama pienākuma, tā vairs nav saistīta ar mīlestību.

“Ja jūsu vīrieti mazāk interesē fiziskas simpātijas vai intimitāte, tas var būt tāpēc, ka viņš cīnās ar savām jūtām attiecībās. Šis samazinājums var būt pakāpenisks un nemanāms, tāpēc to ir vēl grūtāk identificēt,” uzsver Brauns.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment