Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – problēmas sāks izgaist!

Šonedēļ zvaigznes atbalsta visas zodiaka zīmes, tāpēc daudzas sievietes varēs realizēt savus plānus. Jūs varat uzzināt vairāk par notikumiem un iespējām, ko astrologi paredz no sieviešu horoskopa.

Ziemā sieviešu enerģija vājinās, tāpēc sievietēm ir nepieciešami papildu enerģijas avoti. No 10. līdz 16. decembrim patronu planētu ietekme palīdzēs jums iegūt spēku un tikt galā ar nepabeigto darbu līdz nedēļas beigām.

Auns

Šonedēļ darba lietas tiks atrisinātas pārsteidzoši viegli. Pateicoties Saules patrona atbalstam, Auni spēs veiksmīgi pabeigt jau sāktos darbus un pat sākt jaunas ieceres. Tomēr jums nevajadzētu pievērst uzmanību tikai darbam, jo ​​tagad ir labākais laiks, lai veidotu attiecības ar savu mīļoto vai atrastu dvēseles draugu. Nedēļas beigās astrologi iesaka Aunam ]ņemt atpūtas dienu, jo atpūta palīdzēs iegūt spēku, kas labvēlīgi ietekmēs darbu.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Vērsis

Nedēļas sākumā ir iespējama tikšanās ar vīrieti, ar kuru Vēršu sievietes jau sen strīdā. Saruna veiksmīgi attīstīsies un būs pirmais solis uz pamieru. 14. un 15. decembrī Mēness pāries Zivju zvaigznājā, tādēļ šajā laikā Vēršu zīmes pārstāves var sajust papildu spēka un radošā entuziasma pieplūdumu. Eksperti iesaka virzīt enerģiju pareizajā virzienā: attīstīt jaunu talantu, doties uz tālākizglītības kursiem, apgūt jaunu informāciju.

Dvīņi

Cīņa ar draugiem un mīļoto var sabojāt iespaidu par nākamo nedēļu. Tik ilgi, kamēr Venera joprojām ir vāja, Dvīņu sievietēm ir pastāvīgi jāatrisina personiskās problēmas un jācieš tuvu cilvēku pārmetumi. Neskatoties uz to, ka tik daudz nepatīkamu notikumu var izsist no sliedēm, astrologi iesaka pārvaldīt savas emocijas un nepievienot lielu nozīmi kritikai.

Vēzis

10. decembra Mēness vājinātā enerģija atspoguļos Vēžu sieviešu emocionālo stāvokli. Dienas sākumā ir jācīnās ar sliktu omu, lai izvairītos no konfliktiem ar citiem cilvēkiem un citām grūtībām. Nedēļas laikā ir iespējamas problēmas personiskajā sfērā, un Venēra tajās ir vainojama. Patronese ir pārāk vāja, lai palīdzētu Vēzim atrast mīlestību un atrast kopīgu valodu ar otru pusi.

LASI ARĪ: 5 visgudrākās Zodiaka pārstāves

Lauva

Runājot par Lauvu, tiek gaidīta produktīvā nedēļa. Saules ietekme palīdzēs nostiprināties pirmdien, tāpēc Lauvas varēs daudz ātrāk tikt galā ar darba pienākumiem. Šī nedēļa ir veiksmīga, lai iegūtu jaunas zināšanas, kas nākotnē palīdzēs sasniegt panākumus jūsu karjerā. Paredzams, ka personīgajā dzīves jomā paredzams pacēlums. Uzlabosies attiecības ar mīļoto, un jaunās paziņas būs pirmais solis, lai  atbrīvotos no vientulības.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment