Interesanti: ko tava acu forma stāsta par tavu personību

1. Mandeļu formas acis

e1

Ja tavas acis ir ieapaļas un konusveida kaktiņos, tad tev ir mandeļu formas acis! Šādas acis parasti liecina par to, ka cilvēks ir labsirdīgs un ļoti kaislīgs saistībā ar lietām, ko patīk darīt.  Vēl šādu acu īpašniekiem piemīt tādas īpašības kā pašpārliecinātība un nosvērtība.

 

2.Apaļas acis

e2

 

Cilvēki ar apaļām acīm ir ļoti radoši, viņiem ir ļoti bagāta iztēle ,piemīt  šarms un asprātība. šādiem cilvēkiem ir lieli sapņi un idejas un raksturīgi izdomāt lietas, situācijas, kuras reālajā dzīvē nav iespējamas.

 

3.Dziļas acis

e3

Ja tavas acis ir dziļi novietota, tad tas nozīmē, ka tu esi ļoti metodisks un vērīgs cilvēks. Šādiem cilvēki parasti savas kārtis tur cieši sev klāt, ir ļoti vērīgi un uzmanīgi. Kamēr tu vēro sev apkārt notiekoši, citiem tu šķiet intraverts cilvēks, bet tik līdz kāds uzsāk sarunu ar tevi, atklājas, ka esi  ekstraverts.

 

4. Tuvu novietotas acis

e4

Ja tev ir šāda acu forma, tas nozīmē, ka tev raksturīga liela izturība, kas nozīme, ka esi ļoti apņēmīgs cilvēks. Izplatītākās īpašības šādu acu īpašniekiem ir spītība, sīkstums, liela izturība, panākt savu iecerēto, lai vai kas stātos ceļā. Šīs īpašības norāda arī uz to, ka šādi cilvēki vieglāk tiek galā ar pārmaiņām dzīvē.

 

5. Plati novietotas acis

e5

Cilvēkiem, kuriem ir plati novietotas, acis ir raksturīgs piedzīvojumu gars. Visbiežāk šādu acu īpašniekiem patīk izmēģināt jaunas lietas, apmeklēt jaunas vietas un  piedzīvot, cik daudz vien ir iespējams.

 

6. Uz augšu tendētas acis

e6

 

Ja cilvēkam ir šāda veida acis, tas nozīmē, ka viņš ir ļoti mērķtiecīgs un fokusēts un nosprausto mērķi. Nekas nevarēs likt apstāsies, līdz nebūs sasniegts mērķis.

7. Uz leju tendētas acis

e7

Šādu acu īpašnieki esot ļoti lojāli un labi draugi. Vienmēr uztraucas par citiem, cenšas atbalstīt , un  tieši tāpēc reizēs, kad pašam neiet tik labi, šādi cilvēki kļūst ļoti pesimistiski.

 

8.Mazas acis

e8

Ja tev ir mazas acis, tad, iespējams, tev tipiski ir visus darbus veikt rūpīgi, pamanīt mazas detaļas, raksturīga zinātkāre. Šādu acu īpašnieki visbiežāk vēlas zināt, tāpēc iespējas vairāk, n noteikti izpētīs sev interesējošo tēmu līdz pašam pēdējam sīkumam.

 

9. Ļoti izteiktas acis

e9

Šādu acu īpašnieki mēdz būt ļoti emocionāli. Taču ļoti raksturīgi ir būt komunikablam, draudzīgam un iejūtīgam.

 

10. Kapučveidu acis

e10

Ja izskatās, ka tev gandrīz nav plakstiņu, acis ir ļoti atvērtas, tad tavas acis pieder pie šīs grupas.  Šādu acu īpašnieki ir ļoti brīvi no aizspriedumiem, viegli reaģē dažādas situācijas, ir ļoti komunikabli, un viegli un ātri atrod kontaktu ar pilnīgiem svešiniekiem.

Leave a Comment