Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Aīda Grifaļ ir “Ekstrasensu cīņu” 19. sezonas fināliste. Šova laikā viņai bija milzīgs fanu skaits, jo Aīdas prognozes vienmēr ir bijušas ļoti precīzas.

Pozitīvās 2019. gada puses

Dzeltenās zemes cūku gads, saskaņā ar autoritatīvo ekstrasensu, būs pilns ar pozitīviem notikumiem. Jau no janvāra pirmajām dienām būs skaidrs, kuras jomas ir vērts attīstīt. Visums sagatavos savu ceļu, noteikumus un līdzekļus, lai sasniegtu mērķus katrai personai.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada janvārim- radīsies vēlme tiekties uz saviem mērķiem

Ekstrasens uzskata, ka daudziem viss būs iepriekš noteikts. Ja jūs atrisināsiet problēmas, tās būs paredzētas, tad arī tā. Protams, ir svarīgi saprast, kā to definēt. Pirmkārt, jums vajadzētu paļauties uz savu intuīciju. Sestā sajūta 2019. gadā būs ļoti spēcīga. Tā palīdzēs pieņemt svarīgus lēmumus un izvairīties no problēmām mīlestībā un finanšu lietās.

Otrs svarīgais punkts – likteņa zīmes. Visums pastāvīgi palīdzēs cilvēkiem atpazīt šīs zīmes, koncentrējoties uz tām. Diskrēti un piesardzīgi cilvēki būs soli priekšā visiem pārējiem. Nav jāsteidzas: labāk pārdomājiet savus plānus, iemācīties gaidīt. Nav nepieciešams tērēt daudz enerģijas.

Galvenais pozitīvais moments 2019. gadā ir jaunas dzīves perspektīvas parādīšanās. Daudzi cilvēki ir noguruši no stagnācijas, dienas garuma. Šogad izmaiņas būs vieglas un labvēlīgas daudziem no mums – mums tikai jāgaida.

Briesmas 2019. gadā

2019. gadā ekstrasens redz daudzas briesmas, kas saistītas ar cilvēku attieksmi. Tā būs gadu pieredze un sajūta, ka pagātnē kaut kas tika darīts nepareizi. Emocionālās problēmas gaidīs cilvēkus, kas ir pakļauti depresijai un pastāvīgai pašanalīzei. Ir svarīgi sākt strādāt šajā virzienā no gada pirmajām dienām: koncentrēties uz saviem mērķiem, pārtraukt iepriekšējo kļūdu analīzi. Tāpēc būs vieglāk izdarīt pamata lietas. Ir svarīgi izvairīties no pārmērīgas paškritikas un nedot nozīmi citu šaubām.

LASI ARĪ: Vārda spēks: kā sievietes runa ietekmē harmoniju, mīlestību un bagātību ģimenē

2019. gadā var kļūt aktīvāki maldinoši un liekulīgi cilvēki, kuri palaidīs tenkas, radot sev ērtus un labvēlīgus apstākļus. Tas būs savtības un maldināšanas laiks. Saziņu ar negatīvām personībām ir labāk ierobežot – tas palīdzēs saglabāt emocionālo līdzsvaru un labu garastāvokli. 

Kopumā 2019. gads būs produktīvs un noderīgs. Viņš jums parādīs, kas ir tavs draugs un kas ir jūsu ienaidnieks. Būs svarīgi izdarīt atbilstošus secinājumus, un nekādā gadījumā nekāpt uz vienu un to pašu grābekli. Ir svarīgi atrast ceļu uz harmoniju. Ekstrasens iesaka iemācīties pieņemt neveiksmes un kļūt stiprākiemm, nevis atteikties no iesāktā darba problēmu dēļ.

avots: dailyhoro

Leave a Comment