Allas Pugačovas mīļāko salātu recepte ar gurķiem

Recepte siltajiem gurķu salātiem. Kāpēc šodien nepagatavot kaut ko interesantu? Kas no pirmā acu uzmetiena šķiet neēdams, to var viegli pārvērst par iecienītāko mājās gatavotu uzkodu.

Šie ir dziedātājas Allas Pugačovas mīļākie salāti.

Mēs jums sagatavojām ceptu gurķu recepti, kas padarīs jūsu kulinārijas pieredzi bagātāku un ienesīs rozīnīti ģimenes ēdienkartē.

Sastāvdaļas:

– liels gurķis

– 2 ķiploka daiviņas

– 0,25 tējkarote vasabi

– melnie pipari pēc garšas

– 0,5 tējkarote citronu sula

– 1 ēdamkarote sojas mērce

– 1 ēdamkarote sezama sēklas

– augu eļļa

 

Lasi arī: Recepte salātiem ar šampinjoniem – jauna recepte, ar ko pārsteigt viesus svētkos

 

Pagatavošana:

1. Gurķi sagriež salmiņos vai aplīšos.

2. Caur presi izspiež ķiploku.

3. Apvienojiet ķiplokus, vasabi, piparus, sezamu, citronu sulu, sojas mērci. Samaisiet. Tā būs salātu mērce.

4. Uzkarsējiet pannu ar eļļu.

5. Gurķus apcep augstā temperatūrā 2 minūtes.

6. Pievieno mērci.

7. Cep gurķus vēl 1 minūti un uzreiz pasniedz uz šķīvja.

 

Lai gurķi sanāktu tā, kā tam vajadzētu būt, uzmanīgi jāuzrauga to pagatavošanas laiks. Ja tie pārāk ilgu laiku būs pannā – tie kļūs sautēti un mīksti, bet jums tas nav vajadzīgs. Stingri, formu nezaudējuši gabali izskatās daudz apetelīgāk.

COMMENTS

Leave a Comment