Uzpeldējušas jaunas un “neglītas” baumas par Valtera Frīdenberga bijušo draudzeni

Kopš populārā mūziķa Valtera Frīdenberga Nā*es pagājis jau gads, tomēr konflikti starp viņa draudzeni un līgavu Kristīni Paegli un citiem mūziķiem tuvajiem cilvēkiem nerimstas. 

Šajos savstarpējos “kariņos” tiek iesaistīta arī prese, kur tiek izmantota pretēju viedokļu atspoguļošanai sabiedrībā.  Īpaši neglītas ir pēdējās baumas par Kristīni. Par to raksta izdevums Privātā Dzīve savā materiālā “Valtera līgavai miera nav”.

Iepriekš skaļākais skandāls bija konflikts ap Valtera pelniem – mūziķa ģimene pārmeta Kristīnei to piesavināšanos. Šajā jautājumā izlīguma nav arvien.

Lasi arī: Šarlīze Terona nejauši atklāj kailu “intīmo vietiņu” draugiem, priecājoties par nominācijas piešķiršanu

Jaunākais konflikts saistīts ap Kristīnes iespējamām jaunām attiecībām ar kādu noslēpumainu vīrieti. Privātā dzīve esot saņēmusi anonīmu vēstuli no nelabvēļa, kurš raksta par jaunajām attiecībām  – ar kādu Latvijā pazīstamu mūziķi.  Slepenais romāns esot sācies šā gada jūlijā, teikts Barbas Mednes materiālā  izdevumā “Privātā Dzīve”.

Tiesa gan, nekādā veidā šeit nevar runāt par neuzticību Valteram – kā nekā, kopš Valtera Nā*es pagājis jau labs laiks. Cits jautājums, ja romāns ir ar kādu Valteram citu tuvu cilvēku…

Šķir otu lapu, lai uzzinātu, ko par šo visu saka Kristīne

Leave a Comment