Aminata piedāvā videoklipu singlam “Zero Love”

Latvijas popmūzikas dziedātāja Aminata laidusi klajā videoklipu, kas tapis viņas jaunākajam singlam “Zero Love”. Video uzfilmēts tepat Latvijā un to režisējis Pāvels Trebuhins.
Jaunajai dziesmai piemīt izteikti vasarīga noskaņa un tā vēsta par cilvēka nevēlēšanos atklāt savas jūtas citai personai, lai atkal sevi nesāpinātu. Tiek izrādīta nulle mīlestības jeb “Zero Love”… Arī videoklipā ieskicētas abas dziesmā apspēlēto emociju puses – aukstā un savaldīgā, kā arī iekāres pilnā un trauslā.
Videoklipa producents bija Deniss Kotegovs, Aminatas stilu veidoja Elga Homitska, grima māksliniece bija Sofija Lomakina, bet friziere – Jelena Lībante (“Kitchen HairLab”).
“Šā klipa tapšanā sadarbojās patiesi lieliska komanda,” stāsta Aminata. “Filmēšanas procesā atmosfēra bija ļoti draudzīga un jautra, taču katrs nākamais solis bija labi pārdomāts un laiks netika tērēts velti. Man pašai bija ļoti labs garastāvoklis, jo varēju domāt tikai par savu priekšnesumu. Neskatoties uz to, ka filmējām diennakti, sākot grimēties jau naktī, visiem bija daudz enerģijas.”
Aminata īpaši uzsver arī to, ka šis ir pirmais viņas klips, kurā iestudētas horeogrāfiskas kustības. Tās palīdzējusi izstrādāt horeogrāfe Linda Paulauska. “Ļoti patīk arī tas, ka videoklipā man ir veseli trīs tēli, ko izdomājām kopā ar režisoru un stilisti. Pirmais – maigais, sapņainais un brīvais. Otrais – kaislīgais, drosmīgais un pašpārliecinātais. Un trešais – glaunais.” Klipā izmantoti latviešu dizaineru radītie tērpi no zīmoliem “Nolo” (dzeltenais) un “Public” (sarkanais un zilais).
Šā gada beigās Aminata plāno izdot jaunu albumu. Ir noritējis produktīvs jaunu dziesmu rakstīšanas darbs, kas rezultējas “Zero Love” un šogad vēl gaidāmu pāris singlu izdošanā. Nesen Aminata Spānijā filmējās jau nākamā singla videoklipa vajadzībām.
Singls “Zero Love” pieejams arī visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos un dzirdams Latvijas radiostacijās.

Leave a Comment