Andžela Pērla devās ēterā, lai pastāstītu, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2024. gadā, Pūķis gatavo dāvanas ikvienam

Lauva

2024. gada ziema un pavasaris mudinās strādāt sava statusa labā, lai no vasaras sākuma novāktu ražu. Var kļūt par labdarības fonda vai partijas biedru, iegūt popularitāti sociālajos tīklos. Tevi pārņems brīvības sajūta lēmumu pieņemšanā. Pat pēkšņa darba maiņa un jauni soļi biznesā dos pozitīvus rezultātus.

Draudzībās, romantikā un partnerattiecībās notiks pilnīgas pārvērtības. Mainīsi savu attieksmi pret sevi un apkārtējiem cilvēkiem. Nelieciet sevi pirmajā vietā. Šis ir labs gads jaunu biznesa sakaru veidošanai. Iespējama klientu skaita un ienākumu palielināšanās. Cilvēkus jūs piesaistīs neatkarīgi no tā, vai tie ir jauni abonenti vai partneri. Jums būs bažas par investīcijām, nekustamo īpašumu vai plānošanas aizdevumiem un nodokļiem.

Jaunava

Nākamā gada pirmos 5 mēnešus izmantojiet mācībām un ceļošanai. Aprīlī pie apvāršņa iezīmējas ārzemju ceļojums, uzvara tiesā, emigrācija vai grāmatas izdošana. Šis ir labākais laiks publiskai uzstāšanās brīdim. 2024. gadā tu uzņemsies vairāk pienākumu. Aprīlis, marts, septembris un oktobris ir piemēroti mēneši biznesa uzsākšanai, ienākumu avotu maiņai, granta saņemšanai un jaunām sadarbības iespējām.

Romantisku un lietišķu attiecību spēks tiks pārbaudīts. Dažas Jaunavas pamās savai bijušajai mīlestībai, citas staigās pa eju. Ja esat viens, varat satikt nopietnu partneri ar lielu vecuma starpību. Zvaigznes dos arī iespēju parakstīt lielu līgumu.

Svari

Fortūna būs labvēlīga tavām finansēm līdz pat pavasara beigām. Iespējama izdevīga sadarbība, dārgas dāvanas un pat laimešana loterijā. Sākot ar jūniju, droši sāc studijas un dodies ārzemju ceļojumā. Uzlabojiet savu disciplīnu: karjeras izaugsme prasīs lielāku atbildību. Varēsi atvērt savu biznesu vai palīdzēt lielam skaitam cilvēku.

Brīvie Svari, jūsu dzīves mīlestība steidzas pretī! Pārējie var sagaidīt pāreju uz jaunu attiecību līmeni. Neskumstiet par šķiršanos, jo vasarā vai gada nogalē jūs varat satikt svarīgu cilvēku, kurš mainīs jūsu skatījumu uz pasauli. 2024. gads dod zaļo gaismu Svariem, kuri sapņo kļūt par vecākiem.

Skorpions

Attiecības un mīlestība ir 2024. gada ziemas un pavasara galvenās tēmas. Daudzi Skorpioni atradīs savu likteni un apprecēsies. Šāds aizņemts periods notiek reizi 12 gados. Pārvērtības skars dzīvesvietu un ģimeni. Iespējama emigrācija, pilsonības maiņa un mājas būvniecības uzsākšana. Labākais laiks darījumiem ar nekustamo īpašumu ir 2024. gada vasara un decembris.

Laikā no maija beigām līdz jūnija sākumam zvaigznes sola finanšu pieplūdumu. Iespējams, jums veiksies iegūt stipendijas, dotācijas un ieguldījumus. Aptumsumu periods spēcīgi ietekmēs tavu pašattīstību un sevis izzināšanu. Tas var izraisīt profesijas vai darba vietas maiņu. Aprīlī pie tavas sirds klauvēs kāds, kurš var mainīt tavu dzīvi.

Strēlnieks

2024. gada februāris-aprīlis ir iekrāsots ar mīlas toņiem Strēlniekam. Šis ir maģisks laiks apprecēties vai iemīlēties dziļi un uz ilgu laiku. Spilgtas jūtas var uzliesmot pret citas tautības cilvēku. Nepalaidiet garām savu iespēju! Tajā pašā laikā tavā dzīvē parādīsies jauni draugi, vaļasprieki un iespēja piedalīties konkursos, izstādēs, konferencēs un šovos. Jūs tiksiet uzaicināts uz vietām, par kurām nekad neesat sapņojis.

No 26. maija koncentrēj savu enerģiju uz naudas pelnīšanu. Pie jums ieplūdīs jauni partneri un līgumi. Ir iespēja mainīt darbu vai uzsākt jaunu biznesu. Ienākumi pieaugs. To ietekmēs jūsu komunikācijas prasmes ar jauno vidi. Gada nogalē satiksi nozīmīgus cilvēkus, kuri mainīs tavu skatījumu uz dzīvi.

Lasi arī: Alla Pugačova teica: “Es došos dzīvot uz Londonu.” Iemesls priecē

Lasi arī: Jāgaida līdz 2. janvārim, retrograda Merkurs visu apgriezīs kājām gaisā, dzīve kļūs vieglāka

Mežāzis

Ja tava dvēsele jau sen lūdz atpūtu, ceļojumus un baudas, droši velti pirmo pusgadu savam mīļotajam. Pavasaris jūs apņems ar romantiku, un ģimenes Mežāžiem zvaigznes sola ilgi gaidīto grūtniecību vai laimīgu notikumu. Rudenī pievērs uzmanību biznesam. Gaidiet pārdošanas apjomu pieaugumu vai signālu no jauniem biznesa partneriem.

Visu gadu būs vairāk naudas. Tavs sociālais loks pāries biznesa plānā, un personīgie kontakti būs jāretina. Daudzi cilvēki pametīs jūsu dzīvi, jo ir pienācis laiks pārtraukt novecojušos savienojumus. Šis gads dos jums lielu stimulu jauniem karjeras augstumiem un stiprāku statusu. Labs laiks investīcijām nekustamajā īpašumā.

Ūdensvīrs

Gada sākums sola negaidītus panākumus, kas palīdzēs tikt skaidrībā ar situāciju ar emigrāciju, pilsonību vai dzīvesvietu. No jūnija jūsu dzīve būs prieka pilna. Mīlestība pieklauvēs vientuļos Ūdensvīrus. Jūs varat atrast savu mērķi, atvērt savu biznesu un doties savu sapņu ceļojumā. 2024. gada vasara un vēlā ziema ir labākais laiks jauniem sākumiem.

22. janvāris ir galvenais nākamā gada datums. Tu mainīsies līdz nepazīšanai. Šī tendence turpināsies nākamos 20 gadus. Šogad nobirs viss vecais un nevajadzīgais. 2024. gada decembrī jūs būsiet pārsteigts, uzdodot sev jautājumu: “Kā vienā gadā bija tik daudz notikumu?” Nekavējoties sāciet apgūt jaunu valodu. , tehnikas un prasmes . Jums pavērsies jauni apvāršņi: bez bailēm ieejiet nezināmajā.

Zivis

Pirmie seši mēneši atnesīs jums jaunus draugus. Aprīlī tavā dzīvē var ienākt cilvēks, kurš apgriezīs pasauli kājām gaisā. Garlaicīgi nebūs! Šis ir arī piemērots laiks jaunas profesijas, zināšanu, tehnikas un prasmju apguvei. Pēc 26. maija jūs varētu interesēt emigrācijas jautājums. Piemērots laiks vīzu un citu dokumentu noformēšanai.

Tavā dzīvē var ienākt ezotērisms un vēlme izprast pagātnes noslēpumus – piemēram, savas ģimenes vēsturi. Viss gads ir labvēlīgs laulībām. Attiecības var pāriet uz jaunu līmeni vai prasīt pārbaudi. Tas attiecas ne tikai uz mīlestību, bet arī uz biznesa partnerattiecībām. Tu kļūsi nobriedušāks un gudrāks. Finanšu jautājumi par sevi atgādinās februārī un agrā pavasarī. Tev pavērsies jauni ienākumu avoti, un tu varēsi palīdzēt mīļotajam.

Vai ar nepacietību gaidāt 2024. gadu? Dalieties ar prognozi ar draugiem un veiksmi mums visiem nākamajā gadā!

Leave a Comment