Andželas Pērlas prognoze 2023. gada maijam: uzmanīgi ar lēmumu pieņemšanu

Tuvojas pēdējais pavasara mēnesis, un visi vēlas to veiksmīgi pavadīt. Slavenās Andželas Pērlas savlaicīgie ieteikumi palīdzēs zīmēm noteikt savus mērķus un prioritātes, izvairīties no briesmām un ienest dzīvē laimi.

Maijs būs pārmaiņu laiks, ko gaidām pavasara beigās. Šis mēnesis būs laiks, kad jāatbrīvojas no nepatikšanām un problēmām, tāpēc eksperti bez šaubām iesaka atvadīties no pagātnes un visa, kas jau ir novecojis. Noderīgi padomi palīdzēs zīmēm izdarīt pareizo ceļa izvēli un ienest dzīvē patiesi pozitīvus notikumus.

Auns

Maijs būs pārmaiņu un jaunu iespēju mēnesis. Jupitera ietekme palīdzēs iegūt papildu ienākumu avotus, atrisināt daudzas finansiālas problēmas un atrast laimi. Zīmes pārstāvji varēs atklāt savus talantus un nopelnīt ar saviem vaļaspriekiem. Plutona pāreja uz retrogradu kustību maija sākumā, kas nozīmē, ka Auns varēs pabeigt 15 gadu ciklu, pieliks punktu tam, kas jau ir iztērējis aktualitāti. Šādas pārmaiņas nāks uz labo pusi, jo liktenis dos jaunas iespējas, ja nepieķersies pie  novecojušās pagātnes.

Vērsis

Vērsim palīdzēs Jupiters, kura enerģija pozitīvi ietekmēs aktivitāti un vēlmi iekarot jaunas virsotnes. Tas nozīmē, ka maijā jūs varat sagaidīt labas ziņas, sapņa piepildījumu un harmonijas atrašanu ar mīļajiem. Plutons, kas maija sākumā pārvērtīsies retrogradā kustībā, arī palīdzēs atstāt pagātnē visu, kas novecojis un tikai bremzē attīstību. Andžela iesaka nākotnē raudzīties ar optimismu un mazāk runāt par plāniem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 1. maija līdz 7. maijam – jācenšas izvairīties no problēmām

Dvīņi

Maija sākumā Plutons, transformāciju planēta, 9. mājā pagriežas retrogradā. Zīmes pārstāvjiem būs jāizpilda no pagātnes stiepjošie uzdevumi, kuros pienācis laiks tai pielikt punktu. Ietekmi atstās arī Mēness aptumsums 6. mājā, kas beigs aptumšošanas koridoru. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks kalpošanas un apņemšanās tēmas galīgajam noslēgumam. Andžela iesaka nebaidīties no nākotnes: jāmaina režīms un grafiks, jārūpējas par sevi un jārisina savas, nevis svešas problēmas.

Vēzis

Pirmais notikums maijā būs Plutona retrograds pagrieziens. 8. māja, kuru viņš ietekmēs, Vēžiem norāda uz nepieciešamību pabeigt novecojušas attiecības. Tas attiecas ne tikai uz personīgo, bet arī biznesa sfēru. Mēness aptumsums 5. mājā ietekmē uztveri par visu, kas notiek mīlestībā: viss kļūs skaidrs un kļūs skaidrs, kas tieši vajadzīgs laimei. Mēnesis būs notikumiem bagāts, un Zīmes pārstāvji varēs daudz ko pārdomāt, atrast veidu, kā ienest dzīvē laimi un aizvērt pagātnes durvis uz visiem laikiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment