Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 1. maija līdz 7. maijam – jācenšas izvairīties no problēmām

Sākas maija pirmā nedēļa. Tas solās būt diezgan sarežģīts, tāpēc jāskatās abpusēji un jāievēro vienkāršie zvaigžņu vērotāji ieteikumi. Eksperti mums pastāstīja, kas mūs sagaida un kā risināt problēmas.

Galvenais drauds mūsu laimei pēdējā pavasara mēneša sākumā ir Plutona retrograds. Tieši viņš darbosies kā galvenais problēmu avots. Zvaigžņu vērotāji iesaka nerimstoši ievērot maģiskos laimes likumus, lai nezaudētu saikni ar realitāti un lai jums veicas. Atcerieties, ka jūsu panākumi var būt tieši atkarīgi no 5. maija aptumsuma neparedzamās ietekmes. Esiet gatavi negadījumiem, un ne tiem patīkamākajiem.

Auns

Aunam šonedēļ daļu laika vajadzētu veltīt mācībām, svešu gudrību pieņemšanai. Šis ir laiks, kad ir svarīgi ieklausīties citu vārdos, lai saprastu, cik maz mēs dažkārt zinām par dzīvi. Citi cilvēki kļūs ne tikai par jaunas informācijas avotu, bet arī par iedvesmas avotu. Protams, jums nevajadzētu uzticēties visam, ko viņi teiks. Tā vietā eksperti stingri iesaka Aunam periodiski pievērst uzmanību savai intuīcijai. Neskatoties uz nakts gaismekļu samazināšanos, sestā sajūta periodiski var sniegt ļoti noderīgas norādes.

Vērsis

Vērsim jāsāk nedēļa un jaunais mēnesis, veidojot spēka vietu no savām mājām. Iepriekš mēs runājām par to, kā to var izdarīt. Enerģētikas situācija šobrīd ir tāda, ka Vērsim vairāk laika jāpavada mājās, nevis naidīgā vidē ārpus dzimtajām sienām. Šajā sakarā zvaigžņu vērotāji piedāvā viņiem izveidot harmoniju savā vietā. Nedēļas beigās vējš var mainīties no galvas līdz astei. Par to var teikt paldies Venērai, kas 7. maijā pāries Vēža zīmē, kas izraisīs momentānu un spēcīgu pozitīvās enerģijas atbrīvošanu, kuras Vērsim pietrūkst pēdējās nedēļās.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai sievietēm no 2023. gada 1. maija līdz 7. maijam

Dvīņi

Dvīņiem zvaigžņu vērotāji ļoti iesaka atcerēties zīmes no augšas. Sargeņģeļi var viņus brīdināt par briesmām . Šie cilvēki atradīsies Visuma aizsardzībā, tāpēc viņiem nedraud nepamatoti traucējumu plāni un problēmas ar uzņēmējdarbību. Zvaigžņu vērotāji arī atgādina, ka maija sākumā nevajadzētu izvirzīt sev pārāk smagus uzdevumus. Šajā periodā izvirzītie nesasniedzamie mērķi var ievest Dvīņus izmisuma stāvoklī, un tas savukārt radīs satricinājumus citās jomās, tāpēc uz pasauli un lietām jāskatās objektīvi.

Vēzis

Šonedēļ nakts spīdekļi būs pret Vēžiem, bet sākot ar sestdienu viss mainīsies uz labo pusi. Nedēļas nogalē zvaigznes un planētas centīsies palīdzēt Vēžiem atpazīt un labot karmiskās kļūdas. Nedēļa no 1. līdz 7. maijam nav par sasniegumiem un neveiksmēm, bet gan par prieku vai to trūkumu. Tāpēc labāk mērķēt nevis uz rezultātu, bet gan uz iespēju gūt patīkamas emocijas no paša procesa. Tas attiecas uz visu: darbu, randiņiem, randiņiem, vaļaspriekiem. Tas ir ļoti svarīgi, jo šajā gadījumā Vēži var viegli pārdzīvot visas grūtības, arī tās, kuras sūtīs 5. maija pustumsums.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment