Andželina Džollija beidzot atklāti runā par šķiršanos ar Bredu Pitu – tas aizkustina

Laika posmā no 2005. līdz 2016. gadam Andželina Džollija un Breds Pits noteikti bija pievilcīgākais un saderīgākais pāris Holivudā, tomēr šai pasakai pienāca beigas.

Viņi vienmēr tika uzskatīti par perfektu pāri, un tad, kad pāris sasniedza 10 kopīgu gadu atzīmi, visi bija pārliecināti – tas ir uz mūžu.

Tomēr kaut kas nogāja greizi. 2016. gadā, tikai 2 gadus pēc abu laulības pāris publiski paziņoja par šķiršanos, tādā veidā satricinot teju visu pasauli.

Šī gada jūnijā aktrise ievācās jaunās mājās Losandželosā kopā ar saviem sešiem bērniem. Džollija ir saņēmusies runāt arī par savu bērnu emocionālo stāvokli šķiršanās procesa laikā:

Ir ļoti aizkustinoši redzēt, kā bērni palīdz viens otram un kā viņi palīdz man. Viņi paši lieliski tiek galā, katrs ir atradis sevi un savu balsi. Es zinu, ka viņi viens otram būs blakus līdz mūža galam – šī apziņa man dod mieru, ka tad, kad es nomiršu, viņi viens par otru parūpēsies.”

Un nesenā intervijā aktrise ir saņēmusies runāt arī par to, kā viņa jūtas attiecībā pret savu nu jau bijušo vīru Bredu Pitu.

Lasi vēl: Laiks šķirties! Pazīmes, ka tavs vīrietis tev pilnīgi neder

Tas ir bijis grūti. Man nepatīk būt vienai. Tas nav kaut kas, ko es vēlējos. Tajā nav nekā jauka. Tas vienkārši ir grūti. Dažreiz varbūt šķiet, ka es lieliski ar visu spēju tikt galā, bet realitātē es vienkārši cenšos tikt pāri katrai nākamajai dienai. Man ir tāda sajūta, it kā mans ķermenis būtu saņēmis pamatīgu “spērienu”, bet tik un tā es cenšos smieties, cik bieži vien tas ir iespējams.”

Avots: viralthread.com

Leave a Comment