Laiks šķirties! Pazīmes, ka tavs vīrietis tev pilnīgi neder

Mēs katrs jau laikus jūtam, ka mums mūsu partneris nav īstais, taču uzskatām, ka šīs sajūtas varbūt ir uz īsu brīdi, tomēr dažkārt šis brīdis ievelkas uz visu mūžu.

Attiecību sākumā jūs esat tik iemīlējušies, ka nepamanāt, ka patiesībā nederat viens otram. Ir daudz dažādu sīkumu, kurus laicīgi ievērojot jūs to spēsiet saprast.

Diemžēl cilvēkiem, kuri neder viens otram, ir ļoti mazas izredzes saglabāt attiecības ilgstoši un būt laimīgiem, jo par spīti tam, ka viņi kādu laiku būs apmierināti viens ar otru, galu galā rezultāts būs viens – šķiršanās.

Lūk, 5 pazīmes, ka vīrietis jums neder!

1. Viņš pastāvīgi jūs kritizē un ļoti reti vai vispār nekad nesaka komplimentus. Īstais cilvēks jūs atbalstīs, palielīs un no viņa puses dzirdēsiet daudz komplimentu. Nepareizais vīrietis jums tikai norādīs uz kļūdām. Katrs vēlamies justies īpašs savam partnerim, taču labā ziņā, nevis sliktā.

2. Līdzās viņam tu kļūsti nemierīga. Ja atrodoties ar savu vīrieti vienā kompānijā tu tikai saraksties ar draudzenēm pa telefonu vai dari ko citu, tas nozīmē, ka viņš nav domāts tev. Zemapziņā tu zini, ka tev ar viņu ir garlaicīgi. Kurš ir jūsu uzmanības cienīgs, vienmēr liks jums iejusties kompānijā un liks pasmaidīt, kad būsiet saskumusi.

3. Jums nav uzticības. Jūs nevarat uzbūvēt normālas attiecības, ja nebūsiet radīti viens otram. Uzticība – tā ir veselīgu attiecību pamats. Jā, protams, lai nopelnītu cilvēka uzticību, ir nepieciešams laiks. Ja jums uzticības nav, tas nozīmē, ka jūsu attiecības noteikti neuzlabosies, bet gan kļūs arvien vājākas un vājākas.

Lasi vēl: Formula, pēc kuras var noskaidrot, cik ilgas būs jūsu attiecības

4. Jūs zināt visas viņa bijušās. Viņš pārāk bieži piemin viņas un stāsta, kā viņām klājas. Tas nozīmē, ka viņš vēl interesējas par viņām un nav aizmirsis līdz galam. Ja viņu kaut kas neapmierina, viņam vajadzētu jums pateikt to, nevis pieminēt savas visas bijušās draudzenes.

5. Jums kopā ir labi, taču ne jautri. Protams, jums ir jāiet sabiedrībā, jārīko ballītes un jābūt vienkārši kopā. Jums kopā ir jābut ne tikai labi, bet arī jautri. Ja būs jautrība, būs arī smiekli un pozitīvas emocijas.

Avots: lamp.im

Leave a Comment