Vīrietis-lelle beidzot dalās ar savām fotogrāfijām, kas uzņemtas pirms 58 operācijām

Brazīlietis Rodrigo Alvs ir atkarīgs no plastiskajām operācijām – tas ir acīmredzams. Viņa ķermenis ir piedzīvojis tik daudz transformāciju, ka ir grūti iztēloties, kā viņš ir izskatījies pirms šī visa ārprāta.

Kopš 17 gadu vecuma viņš ir piedzīvojis 58 kosmētiskās procedūras, kas iekļauj dibena pacelšanu, deguna plastikas operācijas, krūšu implantus, matu implantus, kā arī operāciju, kas viņam ir devusi astoņpaku! Līdz šim plastiskās operācijas viņam ir izmaksājušas aptuveni 588 000 dolāru.

Rodrigo uzskata, ka ir nepareizi pret plastiskajām operācijām izturēties kā pret tabu tēmu. Viņa mērķis ir cīnīties pret to un pierādīt, ka ir daudz pozitīvo īpašību tam, ka cilvēks drastiski maina savu ārējo izskatu. Rodrigo tic, ka plastisko operāciju pozitīvās puses pārspēj to bīstamību Vese***ai.

Rodrigo vienmēr ir apgalvojis, ka viņš ir piedzimis nepareizā ķermenī, tādēļ savas dzīves laikā tik ļoti ir centies to mainīt. Viņa mērķis ir izskatīties pēc Kena lelles, tomēr apkārtējie uzskata, ka viņa izskats ir nedabīgs – šie viedokļi Rodrigo pilnīgi neuztrauc un viņš turpina darīt to, ko pats vēlas.

“Cilvēki varētu domāt, ka es esmu traks,” viņš saka. “Bet es neesmu. Es esmu saņēmis psihologa palīdzību. Vienkārši piedzimu nepareizā ķermenī.”

Lasi vēl: Kas par daudz, tas par skādi jeb 5 pārspīlētākās plastiskās operācijas

Pēc tam, kad Rodrigo jau bija veicis vairākas plastiskās operācijas, viņa ģimene bija norūpējusies un aizsūtīja viņu pie terapeita. Pēc gadu ilgas terapijas Rodrigo tika noteikta diagnoze: ķermeņa dismorfijas traucējumi.

Rodrigo nesen, pavisam negaidīti bija izlēmis “padalīties” ar savām jaunības un pirms-operācijas bildēm.

Skolā Rodrigo tika apsmiets par savu ārējo izskatu. Apvainojumi bija ne tikai mutiski, bet arī fiziski, kas arī ir atstājis lielu rētu Rodrigo sirdī.

Lūk, kā Rodrigo ķermenis izskatījās pirms visām operācijām 17 gadu vecumā

Un kopš pirmās operācijas viņš vēl joprojām nav apstājies mainīt savu ķermeni.

Attēlu rezultāti vaicājumam “rodrigo alves”

Attēlu rezultāti vaicājumam “rodrigo alves”

Attēlu rezultāti vaicājumam “rodrigo alves”

Avots: viralthread.com

Leave a Comment