Antīko automobiļu kluba sezonas noslēgums “Zelta Rudens”

Pēc karstās vasaras sezonas ir pienācis rudens un tradicionālais Antīko automobiļu kluba Padomju Tehnikas sekcijas sezonas noslēguma brauciens “Zelta rudens”, kura tēma šogad ir “Ceļā uz sanatoriju”. Sezonas noslēguma brauciens norisināsies no 22.septembra līdz 23.septembrim, viesojoties Jūrmalā, Ķesterciemā, Rojā un Kolkasragā.

Tāpat kā citus gadus, arī šajā braucienā ir aicināti piedalīties antīko padomju tehnikas auto īpašnieki no visas Latvijas. Antīko auto sezonas noslēguma brauciena interesentu reģistrācija norisināsies no plkst. 9:00 līdz 9:30 pie sanatorijas “Jantarnij bereg”, Ķemeros (Ieteicamo braukšanas maršrutu ir iespējams apskatīt šeit: https://goo.gl/maps/fP6AajRTxuB2 ). Pasākuma ietvaros dalībniekiem būs iespēja apskatīt sanatoriju “Jantarnij bereg”, “Brežņeva Villu”, Rojas Zvejniecības muzeju, Kolkas priežu takas un skatu torni ka arī citas vērienīgas apskates vietas, kā arī brauciena noslēguma svinīga daļa būs Atpūtas kompleksā “Albatross” bet visiem antīko spēkratu cienītājiem, automobiļus būs iespēja apskatīt Ķemeros, Ķesterciemā – Atpūtas kompleksa “Albatross” teritorijā, Rojā – laukuma pie kultūras nama, kā arī Kolkā.

Brauciena laikā dalībniekiem būs dažādas stafetes konkursi un citi pārsteigumi.

Antīko automobiļu klubs aicina braucienā pievienoties fotogrāfus – auto cienītājus, lai kopā ar mums apskatītu Kurzemes skaistākās vietas, baudītu braucienu antīkajos automobiļos un palīdzētu mums radīt prieka mirkļus un piedzīvojumu ne tikai brauciena dalībniekiem, bet arī apmeklētājiem un antīko auto cienītājiem.

Ar precīzu pasākuma programmu varat iepazīties apmeklējot saiti – http://padomjuauto.lv/padomju-tehnikas-sekcijas-sezonas-nosleguma-pasakums/

Leave a Comment