Aprīļa mēneša horoskops – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šajā mēnesī tiek rekomendēts meklēt cienīgus sabiedrotos gan biznesā, gan personiskajā dzīvē. Ja jūs koncentrēsieties uz panākumiem, tad tie neliks ilgi gaidīt. Pastāv visas iespējas iepazīties ar kādu cilvēku, kurš kļūs jums gan par draugu, gan mīļoto cilvēku. Uzlabosies arī finansiālā situācija. Uzvedieties korekti darbā, pretējā gadījumā – konflikts ar priekšniecību būs neizbēgams, bet jaunu darbu atrast jums būs visnotaļ grūti.

Labvēlīgās dienas: 4., 9., 18., 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 14., 15., 21., 28., 29.

VĒRSIS

Jums šajā mēnesī vajadzētu rūpīgi paanalizēt visas savas lietas un nostāties uz pilnīgi jauna ceļa pretī saviem mērķiem. Finansiālā jūsu dzīves puse nav tajā labākajā līmenī, taču uz mēneša beigām viss mainīsies. Mīlestībā jums pilnīgi noteikti veiksies, jo atliek tikai piemiegt ar aci, kad jūsu pielūdzēji jau atrodas jums pie kājām. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai, nostipriniet to, uzsākot skriet.

Labvēlīgās dienas: 24., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 25.

DVĪŅI

Ja jūs šajā mēnesī izlemsiet atjaunot attiecības ar kādu no bijušajiem mīļotajiem, tad vēlāk jūs par to pilnīgi noteikti nožēlosiet. Meklējiet jaunu mīlestību, kā arī radikāli mainiet visu savu dzīvi uz labāko pusi. Ekonomija un praktiskums – šīm īpašībām ir jākļūst par jūsu “sabiedrotajām” šajā mēnesī. Var nākties saskarties ar Vese***as problēmām, taču tās būs pilnībā atrisināmas, ja laicīgi vērsīsieties pie speciālista.

Labvēlīgās dienas: 1., 2., 5., 12., 28., 29.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6., 13., 20., 27.

VĒZIS

Jūs šajā mēnesī nekādā gadījumā nedrīkstat slinkot, pretējā gadījumā varat palikt gan bez naudas, gan darba. Pats galvenais – izsveriet un izplānojiet visu jau iepriekš. Iespējamas kuņģa un zarnu traktas saslimšanas, tāpēc jūs pilnīgi noteikti šajā mēnesī nevarat ēst visu pēc kārtas. Jūs nedrīkstat noslēgties, pretējā gadījumā varat palaist garām cilvēku, kuru jums sūta pats liktenis. Esiet aktīvāki un drosmīgāki!

Labvēlīgās dienas: 6., 10., 20., 24., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 11., 29.

LAUVA

Jums nevajadzētu skatīties pagātnē un klusēt par savām problēmām. It īpaši tad, ja tās radušās ģimenē. Tiek rekomendēts mazāk nervozēt un kontrolēt savas emocijas, pretējā gadījumā bez konfliktiem ar apkārtējiem neiztikt. Jūs varat satikt kādu, kurā no sirds iemīlēsieties. Iespējams, ka ilgtermiņā tas viss novedīs līdz oficiālai laulībai, kas būs ilga un laimīga.

Labvēlīgās dienas: 5., 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8., 15., 22., 29.

Lasi vēl: Mēness kalendārs: labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas aprīlī

JAUNAVA

Jums šajā mēnesī vajadzētu būt daudz jūtīgākām saziņā ar apkārtējiem. Ambīcijas pārsniegs limitu, kam var būt negatīva ietekme gan uz profesionālo, gan mīlas fronti. Jums ir visas iespējas atrast sevis cienīgu darbu un uzlabot savu finansiālo situāciju. Lai saglabātu savu veselību, jums vajadzētu pievērst uzmanību tam, ko ēdat, kā arī vairāk kustēties.

Labvēlīgās dienas: 5., 8., 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 14., 21., 28.

SVARI

Jūs šajā mēnesī būsiet enerģijas pārpilni, ar prieku ķersieties klāt jebkuram uzdevumam. Galvenais, lai nepārstrādājieties pirms laika un pret kolēģiem izturaties ar cieņu. Ģimenē var rasties konflikti, kurus ierosinās finansiālās un sadzīves problēmas. Lai ar jūsu veselību šajā mēnesī viss būtu kārtībā, dodieties uz sporta zāli vai baseinu.

Labvēlīgās dienas: 7., 8., 10., 14., 15., 21., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 11., 23., 25.

SKORPIONS

Jums ir ļoti augsti attīstīta intuīcija, kas jums parasti palīdz dažādās dzīves sfērās. Mīļotais cilvēks no jums šajā mēnesī gaidīs iniciatīvu, paejiet viņam solīti pretī un izsakiet savus priekšlikumus. Nelielas grūtības gaidāmas naudas lietās, taču šī iemesla dēļ jums pilnīgi noteikti nevajadzētu krist panikā. Aprīļa beigās situācija uzlabosies, taču nepārstājiet ekonomēt. Pasargājiet sevi no saaukstēšanās un dažādām vīrusu infekcijām.

Labvēlīgās dienas: 4., 12., 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 7., 14., 17., 24., 28.

STRĒLNIEKS

Ja jūs šajā mēnesī pārāk daudz “nepiekasīsieties” savam mīļotajam cilvēkam, tad jūsu attiecības paliks ļoti ciešas un harmoniskas. Pilnīgi noteikti nav piemērots laiks, lai aizņemtos naudu. Neesiet egoistiski. Lai nostiprinātu savu imunitāti, lietojiet vitamīnus, rūdieties un nodarbojieties ar fiziskām aktivitātēm. Finanses būs pietiekami, lai atļautos veikt lielus pirkumus.

Labvēlīgās dienas: 6., 14., 15., 16., 20., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 19., 26.

MEŽĀZIS

Jūs šajā mēnesī gaida ne mazums grūtību saziņā ar saviem radiniekiem. Visas savas problēmas centieties atrisināt patstāvīgi. Ja nu vienīgi kaut kas atgadījies privātajā dzīvē , tad gan vērsieties pēc padoma pie kāda no draugiem. Iespējams iegūt dažādas traumas, tāpēc esiet īpaši piesardzīgi. Lai stiprinātu savas attiecības ar mīļoto cilvēku, noorganizējiet kādu kopīgu izbraucienu.

Labvēlīgās dienas: 8., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 6., 10., 13., 20., 27.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā mēnesī daudz lielāku labumu atnesīs darbs komandā, nevis individuālā darbība. Iespējami kādi tālāki ceļojumi, kā arī komandējumi. Finansiālais stāvoklis var uzlaboties tādā gadījumā, ja savas intereses nestādīsies augstāk par citu interesēm. Lai uzlabotu savu Vese***as stāvokli, būtu vēlams uz kādu laiku nomainīt klimatu, kā arī pievērsties aktīvākam dzīvesveidam.

Labvēlīgās dienas: 8., 12., 20., 21., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 30.

ZIVIS

Jums šajā mēnesī var iet grūti ar finansēm, toties mīlas frontē būs jūtama pilnīga harmonija. Darba jautājumos jums vajadzētu paļauties uz saviem spēkiem, nevis gaidīt kaut ko no kolēģiem. Vese***as plānā pievērsiet uzmanību kauliem un As**svadiem. Ņemiet vērā to, ka ārstēšanās pašu spēkiem var novest pie nopietnām komplikācijām.

Labvēlīgās dienas: 6., 7., 14., 21., 22., 23., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 19., 26.

Leave a Comment