Ar kādu tērpu iepriecināt Pūķi Vecgada vakarā, lai viss 2024.gads būtu veiksmīgs un priecīgs

Tumšās šokolādes nokrāsa pirms pāris sezonām iekļuva tendenču sarakstā un ir lieliski piemērota Jaungada tērpam. Neuztraucieties, ka attēls izrādīsies pārāk tumšs. To ir viegli salabot: to var atšķaidīt ar gaišākas nokrāsas produktiem. Piemēram, šokolādes satīna kleita lieliski papildinās baltu jaku, un stingri tumši svārki harmoniski apvienosies ar zelta topu.

Sudraba, balta un pelēka

Ja jums nepatīk spilgtas spilgtas krāsas, ieprieciniet Koka pūķi ar bezgalīgu sniega klātu plašumu nokrāsām. Piemēram, jūs varat izveidot cēlu Jaungada izskatu ar uzsvaru uz baltu. Lai padarītu savu izskatu dārgāku, noņemiet linu un kokvilnu par labu organzai, satīnam vai zīdam.

Lasi arī: Zem kādām zvaigznēm dzimst paši grēcīgākie cilvēki, šīm zvaigžņu zīmēm paredzēta vieta ellē

Lasi arī: Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju jūsu kaķis ienes mājā?

Pieticīgā pelēkā krāsa kļūdaini tiek uzskatīta par garlaicīgu un parastu. Ja izvēlaties oriģinālu stilu un pareizos materiālus, varat kļūt par svētku nakts sniega karalieni. Meklējiet vieglus, “lidojošus” tērpus, kas mijas ar spīdīgām daļiņām un izskatās ar drosmīgiem griezumiem un drapērijas.

Pūķim arī patīk sudrabs! Neatturieties un izvēlieties vakarkleitas, svārkus un topus ar sudraba fliteriem. Ja esat jau iepazinies ar sirēnas tendences jeb sirēnas estētiku, izmantojiet šifonu un kroku, lai izveidotu savu izskatu, kombinējiet piegulošus topus un garus, pieguļošus svārkus. Spilgti aksesuāri izskatīsies ļoti harmoniski – piemēram, matos ieausti pērļu pavedieni.

Koka pūķim patiks arī maģiski violeta krāsa. Šī mistiskā krāsa lieliski iederēsies Jaungada atmosfērā. Svētku ballītei jāizvēlas samta, lureksa vai satīna modeļi dziļā, bagātīgā tonī. Tāpat jūtieties brīvi izdarīt izvēli par labu visiem zilā, ciāna un tirkīza toņiem.

Mēs dzīvojam grūtos laikos, kur katru dienu var satricināt negaidīti notikumi. Tomēr nav nekas slikts, ja burzmā un bezgalīgajās rūpēs atrod laiku sev. Ja neesat noskaņots svētkiem, neuztraucieties. Izveidojiet to pats! Nav jēgas veģetēt izmisumā un sagaidīt Jauno 2024. gadu pidžamās. Iegādājieties jaunas drēbes, izveidojiet aplauzumu un skaistus matus, un koka pūķis jums dāsni pateiksies par jūsu neatlaidību un drosmi.

Leave a Comment