Produkti pret vēzi: Ār*ti nosaukuši vispieejamāko produktu pret vēzi

Produkti pret vēzi – Jēlas onkoloģijas centra (ASV) speciālisti iesniedza datus par to, kas regulāri jāēd, lai novērstu vēža attīstību. Šajā nolūkā amerikāņu zinātnieki ierosināja nedēļā ēst tikai divas saujas riekstu.

“Ikdienas lietošana valriekstu, mandeļu vai Indijas riekstu veidā samazina vēža risku,” Onkologu viedoklis Daily Mail.

produkti pret vēzi

Lasi arī: Kā cīnīties ar prusakiem – tautas līdzekļi un metodes kā uzveikt tarakānus

Produkti pret vēzi  

Kā uzzināja MedicalMorf, iedarbīgie rieksti pasargā no vēža pat relatīvi nelielā daudzumā – pietiek ar nedēļas devu divu sauju apmērā. Tajā pašā laikā pētnieki atzīmē, ka riekstu lietošana arī palīdz tiem, kuri jau ir slimi. “Valrieksti, Indijas rieksti un mandeles palielina par 46 procentiem izredzes izdzīvot tiem cilvēkiem, kas jau cieš no vēža,” teica zinātnieki.

Pēc ekspertu domām, lielākā vērtība ēdamo riekstu ietekmē Vese***ai ir tā, ka tie kavē cukura līmeņa paaugstināšanos asinīs un samazina jau augstu glikozes saturu. Cukura līmeņa samazināšana korelē ar ķermeņa jutīgumu pret insulīnu un iekaisuma mazināšanu – tas viss palielina ķermeņa pretestību ļaundabīgu audzēju attīstībai.

Vēlāk zinātnieki apgalvoja, ka regulāra riekstu izmantošana ir lielisks veids, kā pārtraukt augstu kaloriju pārtikas produktu patēriņu un kontrolēt apetīti.

 

Jums varētu būt interesants arī raksts par  līdzeklis, kas novērsīs sirdslēkmi, pazeminās holesterīna līmeni un paaugstinās imunitāti! SPID ŠEIT, lai lasītu!

Avots: mir-press.com

Gunta Graudiņa

Leave a Comment