Arvien izplatītāka kļūst jauna “prakse” – dzīvokļa īpašnieki piedāvā īrniecēm bezmaksas dzīvokli, pretī pieprasot intīma rakstura pakalpojumus

Viņa nofilmēja to, kā vīrietis bijis pārliecināts, ka viņa piedāvājuma dēļ sieviete vēlētos pie viņa ievākties.

Sarunas laikā vīrietis piedāvāja vienas guļamistabas piebūvi, kas viņai būtu pieejama bezmaksas, ja sieviete piekristu nodarboties ar viņu ar seksu vienu reizi nedēļā.
Šajā video namīpašnieks teica: “Es nevēlos jums piedāvāt neko tādu, kas liktu jums nekavējoties mukt projām, taču es vēlos jums piedāvāt iespēju.”

“Es nezinu, vai esat dzirdējuši par tādu lietu, kā intīma tuvība bez saistībām.”

Nav nelegāli publicēt sludinājumu portālos šāda veida piedāvājumus. Taču ir nelikumīgi piespiest kādu šāda veida darbībām, ņemot vērā 2003. gada seksuāla rakstura pāri darījumiem.

Likumā teikts, ka ir nelikumīgi darīt tā, lai kādam citam nāktos kļūt par prostitūtu.

“Ein Bid” reportieris Sions Jenkins piezvanīja šim namīpašniekam, lai uzzinātu viņa komentārus par tikko noritējušo tikšanos.

Vīrietis esot e-pastā lūdzis, lai viņa seja un vārds netiekot atklāts, un lai viņš netiktu pasniegts kā necilvēks.

Viņš teica: “Man vajadzēja uzticēties savai nojautai un nedarīt to. Esmu tāds muļķis! Šis viss izpostīs manu dzīvi.”

Mūs šokē jaunais trends “sekss īres maksas vietā”

Kādā šokējošā aptaujā atklājās, ka pēdējo piecu gadu laikā vidēji 250000 sieviešu Lielbritānijā tika piedāvāts bezmaksas vai daļēji apmaksātas īres telpas tad, ja viņas pretī sniedz seksuāla rakstura pakalpojumus.

Pētījums, kuru veica “YouGov” (mājokļu labdarības biedrība), ziņo, ka pēdājā gada laikā nepilnas 140000 sieviešu-īrnieču esot cietušas no šādiem namīpašniekiem.

Viena īrniece ziņo, ka pēc tam, kad aplūkojusi mājokli, esot saņēmusi piedāvājumu īrēt telpu, pretī sniedzot “ļoti skaidri izteiktas seksuālās darbības”.
Vēl viena sieviete stāstīja, ka viņas namīpašnieks esot nakts vidū ieradies pie viņas istabā un neesot gribējis doties prom. Trešā sieviete ziņo, ka viņas dzīvokļa īpašnieks esot seksuāli viņai uzmācies, kamēr viņa sieva gulējusi augšstāvā.

Lasi arī: Šoks: kāzu nakts līgavai pārvēršas murgā!

Ļoti daudzas sievietes ziņo, ka viņas ir kļuvušas par seksuālas uzmākšanās upuriem, kuru laikā piedzīvojušas “neaicinātus un nevēlamus pieskārienus” (piemēram, roka ap pleciem), “baisu uzvedību” un viņu namīpašnieka ienākšanu dzīvoklī, kad viņas ir bijušas plikas.

Ņemot vērā datu apkopojumu, pēdējā gada laikā vidēji 3% sieviešu-īrnieču bija piedāvāts “sekss īres maksas vietā” – tās ir 139314 sievietes, kā arī pēdējo piecu gadu laikā kopumā 259149 sievietes.

COMMENTS

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tagad.

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Vai jums ir finansiālas rūpes? Mēs varam jums palīdzēt. Sazinieties ar mums tagad.

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es esmu šeit, lai jums palīdzētu. Vajadzīga palīdzība? Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tūlīt

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es esmu šeit, lai jums palīdzētu. Vajadzīga palīdzība? Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tagad.

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es sniedzu savu finansialo palidzibu ikvienam, kam tas ir vajadzigs, sazinieties

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Es dodu savu palīdzību visiem, kam tā nepieciešama. Vai jums ir finansiālas problēmas? Mēs piedāvājam palīdzību. Sazinieties ar mums tūlīt

  • <cite class="fn">fredy</cite>

    Sveiki. Es dodu savu palīdzību visiem, kam tā nepieciešama? Vai jums ir finansiālas rūpes? Mēs piedāvājam jums palīdzību no 2000 līdz 500000 €. Sazinieties ar mums šodien un tagad.

Leave a Comment