As**svadu tīrīšana: Kā uzturēt As**svadus tīrus un tonizētus – 5 zelta receptes

2. Valrieksti un olīvas

Lai pagatavotu produktu, jāņem 1,5 kilogramus jauno valriekstu un 0,5 kilogramus olīvu. Šie produkti jāizlaž caur gaļas mašīnā un katru dienu jālieto uzturā ēdamkaroti sagatavotās masas. Uzglabājiet maisījumu ledusskapī. Ār*tēšanas kurss ilgst apmēram divus mēnešus.

 

3. Citronu un ķiploku tinktūra

Citroni ir lielisks antioksidants, kas aizsargā As**svadus. Savukārt ķiplokos ir sēra savienojumi, kas kavē aterosklerozes attīstību. Ir veselīgi priekš As**svadiem katru dienu lietot uzturā 3-5 ķiploku daiviņas. Citronu-ķiploki zāles palīdzēs mazināt iekaisumu, kā arī atgriezīs spiedienu normālā stāvoklī. Sasmalciniet 10 ķiploka daiviņas un 1 citronu, sajauciet ar pusi glāzes vārīta ūdens. Ļaujiet masai nostāvēties 3 dienas. Pēc tam mēnesi lietojiet ēdamkaroti 1-2 reizes dienā. Uzglabājiet produktu vēsā un tumšā vietā.

 

4. Medus un kanēlis

Lai pagatavotu zāles, jums nepieciešams puslitrs vārīta silta ūdens, 2-3 ēdamkarotes mājās pagatavots ziedu medus, 25 grami kanēlis. Visu samaisa un atdzesē. Lieto 1 mēnesi pa pus glāzei no rīta un vakarā.

 

5. As**svadu tīrīšana ar zālītēm

Paņemiet tējkaroti kumelīšu, pelašķu, salmenes, bērza pumpurus. Sajauc visas sastāvdaļas un aplej gatavā maisījuma ar 0,5 litriem verdoša ūdens. Ļauj buljonam nostāvēties 20 minūtes un pēc tam izkāš caur audumu. Dzeriet sagatavoto līdzekli pirms gulētiešanas naktī un no rīta, divdesmit minūtes pirms ēšanas. Ār*tēšanas kurss ir 2 nedēļas.

 

 

Profilaktiski pasākumi As**svadu nostiprināšanai

“Tīrs ir nevis tur, kur uzkopj, bet gan tur, kur nepiemēslo” – šis plaši pazīstamais sakāmvārds apraksta problēmu ar holesterīna nogulsnēm As**svados. Tā kā ateroskleroze attīstās gadu desmitiem ilgi, par As**svadu tīrību jāaizdomājas jau no mazotnes.

 

Lasi ari: Ko atklāj pilna As**s aina – skaidrojums, ko tas īsti nozīmē

 

1. Kādi pārtikas produkti jāiekļauj uzturā

Neapstrādātas sēklas un rieksti, ēdieni, kas satur aknas, pupas un zivis ir bagāti ar vitamīniem E un A, kā arī selēnu. Šīs vielas uzlabo As**svadu elastību. As**svadu trauslumu novērš omega-3 un omega-6 taukskābes, kas arī veicina toksīnu izvadīšanu no organisma. Lielākā daļa šo skābju atrodas jūras zivīs.

 

2. Kurus pārtikas produktus vajadzētu

Desu, rūpnieciski pagatavotu mērču, konditorejas izstrādājumu un cukuru saturošu produktu lietošana As**svados izraisa iekaisumu, palielina to trauslumu.

 

3. Fiziskās aktivitātes

Vingrojumi sadedzina ķermeņa taukus un pazemina holesterīna līmeni, regulējot ķermeņa tauku metabolismu. Trenēta sirds nolietojas daudz lēnāk un spēj izsūknēt vairāk asiņu. Fiziskās aktivitātes uzlabo arī As**svadu stāvokli: to sienas kļūst elastīgākas un stiprākas. Tas ievērojami samazina holesterīna uzkrāšanās risku.

 

Arī interesanti: Attīrīt As**svadus no holesterīna: Labākā recepte, kas palīdz! SPIED ŠEIT, lai uzzinātu vairāk!

COMMENTS

Leave a Comment