As**svadu tīrīšana: Kā uzturēt As**svadus tīrus un tonizētus – 5 zelta receptes

As**svadu tīrīšana: Uzturiet As**svadus tīrus un tonizētus: 5 zelta receptes

As**svadu tīrīšana

Tiklīdz mammai apritēja 50, viņas rokas un kājas sāka parādīties stingums rokās. Kāds pazīstams ārsts norādīja, ka tas ir saistīts ar As**svadiem, un pastāstīja kā izmantot ārstniecības augus, lai risinātu problēmu.

 

Daudzi cilvēki ar vecumu sāk izjust nepatīkamas sajūtas, kad naktīs parādās stingumus roku un kāju pirkstos. Bieži vien šīs pazīmes norāda uz As**svadu aterosklerozes attīstību.

Ateroskleroze ir viena no visnopietnākajām sirds slimībām, kad As**svadu sienas kļūst blīvākas, un As**svadu bojājumu vietās veidojas holesterīna nogulsnes, kas traucē normālu As**s plūsmu.

Ateroskleroze var provocēt stenokardiju, miokarda infarktu, insultu. Lai novērstu šīs problēmas nākotnē, jums jau tagad nepieciešams parūpēties par saviem As**svadiem.

 

As**svadu tīrīšana ar mājas līdzekļiem

Neatkarīgi no izvēlētās metodes ir ļoti svarīgi ievērot diētu un pārtraukt neveselīgu ēdienu lietošanu, kas satur lielu daudzumu holesterīna.

Atcerieties, ka pašārstēšanās var būt letāla. Sākot As**svadu tīrīšanu ar mājas līdzekļiem, konsultējieties ar speciālistu.

 

Lasi arī: Kā pazemināt holesterīna līmeni ar dabīgiem līdzekļiem. Tas jāzina visiem!

 

Produkti As**svadu tīrīšanai

1. Linsēklas

Linsēklās esošās Omega-3 taukskābes normalizē As**sspiedienu, novērš artēriju elastības samazināšanos un samazina holesterīna nogulsnes uz artēriju sienām par gandrīz 75%. Lai pagatavotu produktu, jums būs nepieciešama trešdaļa glāzes linsēklu un litrs ūdens. Vakarā aplejiet sēklas ar ūdeni, uzvāriet un 2 stundas turiet ūdens vannā.

No rīta sēklas nokāš un ielej stikla burkā ar vāku. Jums vajadzētu iegūt apmēram 850 ml želejveida masu. Tam jābūt izlietotam 5 dienu laikā. Jālieto 1/3 glāze no rīta tukšā dūšā un vakarā pirms ēšanas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (un uzzināt citas receptes un padomus)

COMMENTS

Leave a Comment