Asociāciju tests, kas aizvedīs ceļojumā tavā dvēselē

Aicinu tevi aizraujošā ceļojumā tavā dvēselē. Visi cilvēki sapņo un nevienam nav noslēpums, ka sapņi – tā ir mūsu zemapziņa, kura nekad nemelo, un bieži vien zina par mums vairāk.

Bet ne visi cilvēki atceras savus sapņus, un, protams, ne visi zina, kā interpretēt to, ko viņi redz sapnī. Piedāvājam uzspēlēt asociāciju spēli, pasapņot un sīki aprakstīt redzēto.

1. Iedomājies, tu sapnī nonāc savās mājās. Kāda tā ir? Apraksti detalizēti. (Liela/maza, gaiša/tumša, veca/ jauna, cik daudz istabu).

2. Tagad tu dodies pa šauru taciņu. Pēkšņi ieraugi sev priekšā uz zemes kādu trauku. Kas tas ir? Kas ir iekšā? Ja kaut kas ir iekšā, mēģini pagaršot. Kāda ir garša?

3. Taciņa beidzas un tu ieej mežā. Tu ej diezgan ilgi, bet beidzot nonāc klajumā. Klajuma vidū atrodas ēka. Kas tā ir par ēku? Kādas sajūtas tev ir šajā vietā?

4. Ap ēku ir dārzs. Apraksti dārzu. Kāds tas ir? Ziedošs vai novītis?

5. Tu iznāc no dārza un vēlreiz ej caur mežu. Meža malā var redzēt sienu. Siena ir tik augsta, ka tai nevar pārrāpties un tik gara, ka to nevar apiet. Pēkšņi tu pamani sienā mazas durtiņas un tās ir pusvirus, it kā aicinātu tevi ienākt. Tu ieiesi vai nē?

6. Aiz sienas ir ūdens. Kas tas ir par ūdeni? (Kāda ūdenskrātuve? Ūdens ir mierīgs vai plosās vētra?) Vai tu vēlētos tajā nopeldēties?

Testa interpretācija

Māja

Māja – tavs priekšstats par sevi. Ja māja ir veca, iespējams, tev nepatīk pārmaiņas, tu dod priekšroku tradicionālām lietām. Ja māja ir liela, tas nozīmē, ka esi diezgan pārliecināts par sevi cilvēks ar augstu pašvērtējumu. Ja māja ir gaiša, tad esi optimists. Ja tumša, tad pesimists. Istabu skaits – cilvēku skaits, ko vēlies redzēt savā dzīvē.

Trauks

Trauks ir tavs priekšstats, domas par mīlestību. Jo vairāk skaistu un vērtīgu trauku, jo lielāka nozīmē tavā dzīvē ir mīlestībai. Tu esi romantiķis/romantiķe. Trauka saturs – tavas mīlestības pieredze.

Lasi vēl: Psiholoģisks tests. Attēls daudz pastāstīs par tavām attiecībām ar otro pusīti!

Ēka

Ēka ir tavs priekšstats par reliģiju un Dievu. Stabila ēka – stipra ticība. Grūstoša ēka – tava ticība ir vāja.

Dārzs

Dārzs ir tavs priekšstats par apkārtējo pasauli, valsti, pasauli kopumā. Ja augi un ziedi dārzā mirst, tad tas var nozīmēt, ka tu bažījies par apkārtējās vides stāvokli un pasaules nākotni.

Siena

Siena ir tavs priekšstats par nāvi. Vai tās ir beigas vai varbūt pastāv dzīve pēc fiziskā ķermeņa Nā*es? Vai tu ieiesi pa mazajām durtiņām? Varbūt pirms ieiešanas vispirms apskatīsies un pārbaudīsi, kas tur atrodas? Vai vispār nevēlies tur iet?

Ūdens

Ūdens – tavs priekšstats par savu nākotni. Ja tā ir jūra ar lieliem viļņiem, tad esi pārliecināts un nebaidies no nākotnes. Ja vēlies doties nopeldēties, tas nozīmē, ka tu nebaidies satikties ar potenciālajām grūtībām. Ja ūdens ir dīķis ar stāvošu ūdeni, tad, iespējams, tev ir bail no savas nākotnes un baiļojies par visas pasaules nākotni.

Avots: lilium-center.ru

Leave a Comment