Šie septiņi apģērba gabali var kaitēt tavai Vese***ai

Jau ir pierādīts, ka 73% gadījumu problēmas sievietēm ar mugurkaulu ir saistītas ar nepiemērotu ģērbšanos. Daudzi apģērba gabali un aksesuāri nav tik nevainīgi, kā varētu likties pirmajā mirklī. Lūk, ietērps un aksesuāri, kas var Vese***ai kaitēt.

Šauras bikses

Tās var veicināt As**srtes traucējumus, varikozas vēnas un pat gremošanas traucējumus.

Augspapēžu kurpes

Sievietes četras reizes biežāk cieš no Vese***as problemām kājām nekā vīrieši. Locītavu sāpes, noberzumi, saišu iestiepums, osteoporoze – tas vēl ir nepilns tipisko slimību saraksts sievietēm. Ja kāda no šīm problēmām jūsir skārusi personīgi, tad atsakieties no augspapēžu kurpēm, ko tik ļoti mīlat. Centieties izvēlēties ērtākus apavus.

Stringi

Ja jūs bieži nēsājat stringus, tad ziniet, ka tie var veicināt nopietnu Vese***as problēmu rašanos – vaginālas infekcijas, hemoroīdus, iekaismus intīmajās vietās.

Smagi auskari un citas rotas

Masīvi un smagi auskari var izstaipīt auss ļipiņu, un to var labot tikai ķirurģiski. Savukārt smagas kaklarotas var izsaukt hroniskas sāpes sprandas rajonā.

Šaura apkaklīte

Ne jau tikai sievietes var ciest no nepiemērota apģērba. 67% vīriešu pērk kreklus, kuriem ir šaurāka apkaklīte nekā viņu kakls. Tādēļ var pasliktināties As**srite, paaugstināties iekšējais spiediens un cilvēks var ciest no galvassāpēm, sāpēm sprandā, plecos un mugurkaulā!

Lasi vēl: Episkas apģērbu dizainu izgāšanās – #7 ir bomba! (+ FOTO)

Nepiemērots krūšturis

Nepareiza izmēra krūšturis var radīt daudz problēmu, piemēram, sāpes mugurā un plecos.

Iešļūcamās kurpes

Tās nēsājot, var viegli rasties nobrāzumi un sekas var būt iekaisums.

Avots: fullpicture.ru

Leave a Comment