Astro prognoze 2018. gada jūlijam – sagaidāms grūts periods

Vasara ir pilnā sparā. Karstais 2018. gada mēnesis var dot jums gan veiksmes kalnu, gan lielu vilšanos. Lai viegli pārvarētu visas problēmas, klausieties astrologu padomus.

Lasi arī: 10 fakti, kas norāda uz tavu gudrību

Lai gūtu panākumus savā dzīvē, cilvēki var jums palīdzēt. Jūlijā katrai mazai lietai būs liela nozīme. Lai jūsu panākumi netiktu izslēgti, vērts pievērst uzmanību ne tikai globālajām izmaiņām ap jums, bet arī nelielām izmaiņām.

Auns

Galvenās izmaiņas Saules noskaņojumā, jūsu galvenais palīgs, notiks uz mēneša beigām. 23. jūlijā tas ieies draudzīgajā Lauvas zīmē. Līdz 23.jūlijam jums var būt dažas problēmas ar pašrealizācijas un radošo garu. Pēc Saules pārejas uz citu zīmi, situācija mainīsies uz labo pusi. Mēneša beigās ir ideāls laiks socializācijai ar draugiem, kolēģiem un priekšniekiem, lai atrastu jaunus draugus, lai izteiktu sevi un mentoringu.

Venera, jūsu antagonists, arī mainīsies. Tas notiks 10. jūlijā. Dodoties uz Jaunavas zīmi, viņa pazeminās savu tvērienu. Līdz šim brīdim materiālie zaudējumi un strīdi starp tuviem cilvēkiem nebūs reti, bet pēc 10.jūlija viss mainīsies uz labo pusi. Nepilnīgi atpūsties, jo Venēra tikai kļūs vājāka, bet neļaus peldēt. 26., 27., 28., kā arī 30. un 31. jūlijā, Venēra būs pārāk spēcīga negatīvu aspektu dēļ. Šīs dienas būs visbīstamākās jums visā mēnesī. Atbrīvoties no satricinājumiem, jums palīdzēs ticība sev un efektīvi rituāli pret neveiksmēm.

Lasi arī: Tereško par vīgriezi: Īsts ātrās palīdzības augs!

Vērsis

Veiksmīgs daudzos veidos būs Mēness. Visbūtiskākā Mēness enerģija būs 3., 4., 8., 9., 12., 13., 30. un 31. jūlijā. Mēģiniet šajās dienās būt tuvāk ģimenei un draugiem. Jūsu garīgais spēks var palielināties vairākas reizes šajās dienās, tāpēc būs vieglāk tikt galā ar grūtībām. Mēness sniegs jums slēptus signālus, veicinot jūsu intuīciju. Šajās dienās mēģiniet uzlabot savu finansiālo stāvokli. Efektīva palīdzība šajā jomā būs septiņi noderīgi noteikumi katrai dienai.

Dienas, kad problēmas būs tavā dzīvē, visticamāk, būs 14., 15., 25., 26., 27. jūlijā. 27. jūlijā – visbīstamākā diena, jo būs Mēness aptumsums un pilnmēness Mežāzī. Šajā dienā pat turīgākie cilvēki var atbrīvoties. Nav vērts riskēt, pārpūlēties intelektuāli vai fiziski šajā dienā. Konflikti var radīt ārkārtīgi negatīvas sekas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment