Ko darīt, ja zodiaka zīme neatbilst raksturam

Gandrīz visi cilvēki zina savu Zodiaka zīmi. Protams, rakstura apraksts ne vienmēr atbilst realitātei. Šajā sakarā astrologiem ir ļoti saprotams skaidrojums.

Lasi arī: Sieviešu un vīriešu atšķirības, dodoties dušā. Liks ne tikai pasmaidīt

Ir dažādas situācijas: personas raksturs, var nedaudz atšķirties no horoskopa apraksta, un, iespējams, tāpēc, ka dažas personības iezīmes ir tieši pretējas zīmes raksturojumam. Neapšaubāmi, dzimšanas dienai ir svarīga loma, veidojot raksturu, bet ne vienmēr ir tik vienkārši, kā šķiet.

Kāpēc raksturs var neatbilst Zodiaka zīmei

Fakts, ka persona pēc piedzimšanas, ir svarīgi ņemt vērā ne tikai Saules pozīciju konkrētā zvaigznājā. Ir svarīgi, skatīties, kādā Zodiaka zīme un Mēness fāze bija. Mēnesim arī ir nozīmīga ietekme uz mums, tas ir gandrīz vienā līmenī ar Sauli. Piemēram, ja jūs esat dzimis Vērša zīmē, un šajā dienā Mēness bija Mežāža zīmē, vai Vērsis un Jaunava, tas veicinās to, ka personai būs raksturs ar savdabīgu zemes elementu. Ja Mēness būs zīmē, kas saistīta ar citiem elementiem, iezīmes maisīs, kļūs neskaidras. Cilvēks, kurš dzimis dienā, Saule Ūdensvīrā un Mēness – Skorpionā, ir jābūt daudz rakstura īpašībām raksturīgām gaisa zīmēm, bet ar domuzīmi “ūdens” funkcijas.

Otrs iespējamais iemesls, ka jūsu raksturs ir ļoti atšķirīgs no tā, kā tas ir aprakstīts astroloģijā- pozīcija Saules dienā ar savu koncepciju. Reizēm gadās, ka cilvēks iecerēts Mēness vai Saules aptumsuma laikā saasināties piespiež dažas no planētām. Ir skaidrs, ka praktiski nav iespējams noskaidrot, kurā dienā tā notika. No otras puses, jūs varat uzzināt savu paredzamo laiku ieņemšanas skaits 9 mēnešus no dienas, kad jūsu dzimšanas diena un, attiecīgi, lai uzzinātu vismaz Saules stāvokli šajā laikā.

Lasi arī: Remontē gudri! Ekspertu padomi iekštelpu krāsošanai

Ko darīt, ja horoskopa apraksts neatbilst tavam raksturam

Jūs varat uzzināt, kura elementa spēks ir pār jums, un izveidot savu raksturu paralēli galvenajam. Lielākajā daļā gadījumu tas būs atkarīgs no zīmes, kurā Mēness bija jūsu dzimšanas dienā.

Ja jūs zināt, Saules zīmi, brīdī, kad jūs dzimāt, tas palīdzēs jums saprast, kas zodiaka zīmei, ir papildus kodols. Zinot jūsu slēpto zīmi, jums būs jānoskaidro, kā satikt savu veiksmi. Izmantojiet šo informāciju, un turpiniet ņemt vērā astrologu viedokli par jūsu zīmēm ikdienas, mēneša, nedēļas, un citām prognozēm.

Piemērs: ja Saule bija dzimšanas brīdī Vērsī un Mēness dzimšanas dienā- Skorpionā, jums vajadzētu zināt, ka jūs darbina tikai divi elementi: zeme un ūdens. Šādos gadījumos Zodiaka zīme visbiežāk neatbilst patiesībai. Ja ir tikai viens elements, tas nozīmē, ka tas ir vissvarīgākais jums.

Planētu ietekme uz cilvēka dzīvi un likteni ir milzīga. Katru dienu viņi rīkojas savādāk, tāpēc mēģiniet ņemt vērā astrologu viedokli, kad plānojat svarīgas lietas nākotnei. Ja jūsu zīme nesakrīt ar reālo, neuztraucieties –  tas pats padoms no astrologiem ir nedaudz noderīgs, lai jums veiktos. Nevar būt, ka persona, kas dzimusi zem vienas zīmes, ir tieši pretēja horoskopa aprakstītajam raksturam.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment