Astro prognoze 2018. gada jūlijam – sagaidāms grūts periods

Dvīņi

Astrologi Dvīņiem iesaka būt uzmanīgākiem no 10. jūlija. Šajā dienā Jupiters atbrīvojas no retrograda. Šī planēta ir tavs ienaidnieks, tādēļ zināmā mērā tā apgrieztā kustība bija izdevīga jums. Briesmas nebūs pat tiešās kustības sākuma fakts, bet vienkārši pārmaiņas šajā periodā. Jupiters darbojas ļoti spēcīgi, bet pakāpeniski. No 10.jūlija jūsu nemierīgums un neatlaidība vairs nespēs izglābt jūs no problēmām. Gluži pretēji, šīs īpašības novedīs pie to ātra izskata.

Merkurs, tavs patrons un mentors, mēneša laikā būs Lauvā viduvēji aktīvs. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks produktīvam darbam, izmērāmai saziņai. Iemācīties saprast cilvēkus, jums var palīdzēt ekstrasensu padomi. Šī prasme ir ļoti svarīga tādos laika posmos kā 2018. gada jūlijs. 26.jūlijā Merkurs sāks pārvietoties atpakaļ, tādēļ labāk neplānot darījumu braucienus līdz nākamā mēneša beigām. Situācijas maiņa var negatīvi ietekmēt jūsu veiksmi.

Lasi arī: Kā izmantot kokosriekstu eļļu skaistumkopšanā

Vēzis

10.jūlijā pozitīvi mainīsies Jupitera noskaņojums – tas vairs nebūs retrograda. Šī planēta ir tavs draugs, tāpēc mēģiniet sākt ar desmito dienu, lai veidotu pareizos sociālos sakarus, meklējiet iedvesmu. Visu darbību organizēšana būs laba. Jupiters iedvesmo un palīdz jums atklāt savas stiprās puses.

Jūsu galvenais ienaidnieks Marss būs visu mēnesi retrograda, kā arī Ūdensvīra zīmē pēc iespējas stiprāks. Tā negatīvās ietekmes dēļ būs grūti atbrīvoties no agresijas un nežēlības. Vispretimnākošākie un mīlošākie cilvēki – tas ir tas, kas jums ir jāiet vienu ceļu, jo negatīvā vide var inficēt jūs ar negativitāti, dusmām. Tajā laikā, kad Marsam tiks nostiprināti aspekti ar citām planētām, jums vajadzētu būt vēl piesardzīgākam. Tas ir 1., 5., 16., 20. jūlijs. 27. un 28. jūlijs būs visbīstamākais, jo 27. jūlijā Marss būs vienlaikus dubultā pastiprinošā aspektā, un 28. jūlijā viņš būs daļēji ar Saturnu, tavu otro rūgto ienaidnieku.

Lauva

Saule ir jūsu galvenais padomdevējs ikdienas lietās. Cilvēka stiprināšanas dienas ar citām planētām – 1., 5., 6., 8., 24., 25., 27. un 31. jūlijs. Šis laiks jums būs vislabvēlīgākais. Turklāt 23. jūlijā Saule kļūs spēcīgāka, kad tā dosies uz jūsu Zodiaka zīmi. Tas būs laiks veiksmīgai mīlestībai un darbiem. Līdz 23.jūlijam labāk ir nerādīt savu pašcieņu un emocijas ikvienam.

26. un 27. jūlijā jūsu antagonists Mēness būs Mežāzī, tāpēc tas pilnīgi zaudēs savas pilnvaras. Šo periodu vislabāk ir veltīts kompleksu apkarošanai. Depresijas un nedrošības varbūtība būs minimāla. 14. un 15. jūlijā Mēness klātbūtne jūsu zīmē būs tieši tāda pati. Panāktu veiksmi jūsu dzīvē, būs vieglāk. Citās dienās varat izmantot piecu vienkāršu soļu palīdzību.

Jaunava

Visu mēnesi jūsu palīgs Merkurs būs mēreni aktīvs. Šajā sakarā astrologi iesaka mēneša sākumā noskaidrot, kāda ir jūsu enerģija. Šajā jūs palīdzēs cilvēka pozitīvas un negatīvas enerģijas pazīmes. Ja esat vājš, labāk ir ieņemt aizsardzības pozīciju. Ja jūs jūtat spēku, ejiet uz priekšu, nepalaidiet garām savu iespēju. Tikai mēneša beigās Merkurs kļūs reverss, proti, 26. jūlijā. Mēneša pēdējās dienas netiks veiksmīgi apgūtas zināšanas. Jūsu atmiņa pasliktināsies.

Labā ziņa ir tā, ka Venēra 10. jūlijā būs vājāka nekā tā bija. Tas notiks, pārejot uz jūsu Zodiaka zīmi. Sazināties ar citiem cilvēkiem būs mazliet vieglāk. Nejaušus finansiālus zaudējumus var arī samazināt. Jūs varat plānot pirkumus Venēras vājuma periodā, taču ir labāk saglabāt piesardzību.

Lasi arī: Dzīvnieku aizstāvji izglāba dzīvību šai kucēnu māmiņai, kurai uz kakla bija izveidojies milzīgs augonis

Svari

Saule ir tavs ienaidnieks. Jēdziena stiprināšana notiks 23.jūlijā. Saules pāreja Lauvas zīmē nozīmē, ka ir pienācis laiks cīnīties ar augstprātību un tukšumu. Neļaujiet sev lepoties. Līdz ar to var parādīties arī dziļas sajūtas, jauni kompleksi un bailes. Saule bieži pastiprināsies ar negatīviem aspektiem, bet visbīstamākās dienas jums ir 5.-6. un 24.-25. jūlijs. Šajās dienās ir pilnībā jākoncentrējas uz aizsardzību.

Izmainiet dzīvi uz labāko. No 10.jūlija Venēra kļūs vājāka pārejas rezultātā uz Jaunavas zīmi. Tas jums liks mazliet pārspīlēt mīlestībā un biznesā, jo vēlme atrast kompromisus var pilnībā izzust. Neskatoties uz to, jāpievērš uzmanība 1., 11.-12., 26.-28. un 30.-31. jūlijam. Šajās dienās Venēra būs neticami spēcīga un gatava palīdzēt gandrīz visos jūsu centienos. Šīs dienas labāk ir veltīt mīlestībai, romantikai, mājas lietām, doties iepirkties.

Skorpions

Galvenie patroni, Marss, Urāns un Plutons, būs stabili visu mēnesi, un to pastiprinātie aspekti būs ļoti harmoniski. Paaugstinātas darbības dienas, labvēlīgas jums būs 1., 5.-6., 8., 12., 14., 16., 20., no 27.-28. jūlijā. Atbrīvoties no noguruma un negatīvības šajās dienās būs daudz vieglāk nekā parasti. Ja jums nepieciešama papildu palīdzība, izmantojiet maģiju, lai piesaistītu labklājību. Visveiksmīgākā mēneša diena ir 27. jūlijs, kad Mēness, tavs ienaidnieks, zaudēs visu savu enerģiju laikā, kad būs aptumsums.

Līdz 9. jūlijam ieskaitot jūsu antagonists Venēra būs mērena un mierīga, bet tad tā vājināsies ar pāreju uz Jaunavu. Visas dienas, sākot no 10. jūlija, ir lieliski piemērotas cīņai pret alkatību, sliktiem ieradumiem un radošu stagnāciju. Saziņa ar pretējo dzimumu arī būs produktīvāka, it īpaši sievietēm.

Strēlnieks

Kamēr jūsu finansiālais ienaidnieks Merkurs būs ļoti mierīgs, astrologi iesaka uzraudzīt visu, kas notiek tev apkārt. Monetārās zīmes katrai nedēļas dienai palīdzēs paredzēt notikumu attīstību un atrast izeju no visgrūtākajām situācijām. Periods no 5. līdz 7. jūlijam būs ļoti bīstams jūsu finansiālajai labklājībai. Šajās trīs dienās Merkurs tiks nostiprināts ar aspektiem, kas saistīti ar Marsu, Neptūnu un Saturnu. Arī jaunu zināšanu iegūšana būs sarežģītāka, un ar ilgiem braucieniem var rasties lielas problēmas.

Jupiters un Neptuns, jūsu divi galvenie palīgi, jūlijā būs diezgan stabili. Vienīgā problēma ir Jupiters 10.jūlijā. Jūsu intuīcijas spēks sāks mazināties, kā arī iedvesma, gribasspēks. 8.9, 11. un 12. jūlijā Jupiteru un Neptūnu stiprinās dažādi labvēlīgi aspekti, kas to padarīs par piemērotu jebkuram biznesam. Var droši plānot ceļojumus uz veikaliem, sanāksmēm, svarīgām biznesa tikšanām.

Lasi arī: Kas jāzina laulātajam kā mantiniekam pēc mīļotā cilvēka Nā*es

Mežāzis

Tas būs mēneša stabilitāte, jo Marss, Saturns un Urāns, kas tevi patronizē, būtiski nemainīs viņu izturēšanos. Marss saglabās Ūdensvīra zīmi, tāpēc saglabās maksimālu enerģiju. Tas dos jums aizraušanos, pārliecību, vēlmi cīnīties par savu laimi. Fiziskā aktivitāte būs ļoti ērta, tāpēc jūlijā visveiksmīgākie  būs sportisti un tie, kas nav pieraduši vadīt klusu dzīvesveidu. Atsevišķi par 27. un 28. jūliju. Šajās dienās Marsam un Saturnam būs pozitīvi aspekti ar citām planētām. Šīs dienas būs veiksmīgākās visā mēnesī.

27.jūlijā tavs ienaidnieks Mēness būs visnelabvēlīgākajā situācijā un pat pakļaušanās aptumsumam nelīdzēs. Mēģiniet atbrīvoties no visa, kas neļauj jums būt laimīgam. Tas nav tikai kaut kas materiāls, piemēram, veci atkritumi, bet arī bailes, šaubas, kompleksi, atkarības. 3.-4., 8.-9., 12.-13., 30.-31. jūlijā, Mēness būs spēcīgs. Šajās dienās jūsu empātija, kaprizitāte un jutīgums var palielināties.

Ūdensvīrs

Neveiksmes darbā un lietās jūlijā var nākt klajā ar Saturnu un Neptūnu. Šīs planētas nepalielinās savu enerģiju, taču dažu dienu laikā to darbība kļūs sliktāka, pateicoties spēcīgiem aspektiem. Šīs dienas ir 6.-7., 20., 27.-28. jūlijs. Šajās dienās labāk nenozīmēt nozīmīgas tikšanās, nepieņemt nopietnus lēmumus, neaizņemties naudu.

Attiecībā uz jūsu ienaidnieku, Saule, no 23. jūlija kļūs bīstamāka jums sakarā ar pieaugošo pāreju uz Lauvas zīmi. Jūsu konflikts, impulsivitāte var palielināties. Tomēr dziļa pieredze var atgriezties. Līdz 23.jūlijam pārmērīgas augstprātības un iedomības varbūtība nebūs tik liela. Pievērsiet uzmanību naidīgajam Plutonam 1., 6., 13., 14., 16. un 28. jūlijā, kuru pastiprina negatīvie aspekti. Šajās dienās, uzmanies no stereotipiskās domāšanas un nodevības no jūsu puses.

Zivis

Spēcīga Mēness laikā, kad veiksme turpināsies visās jūsu lietās. 8. un 9. jūlijā Mēness būs Vērsī. Šīs ir tās maksimālās stiprības dienas, tāpēc veltīt viņus vissvarīgākajiem uzdevumiem. 3., 4., 12., 13., 30. un 31. jūlijs būs arī spēcīgas dienas, kad valdīs Mēness. Mēģiniet sazināties ar mīļajiem un draugiem cik bieži vien iespējams.

Venera 10. jūlijā būs vājāka. Šī nav ļoti laba ziņa tiem, kas plāno pirkumus un naudas ieguldījumus. Kontaktēšanās ar cilvēkiem vājinātajā Venēras periodā būs sarežģītāka. Izmantojiet rituālus veiksmei, pirms svarīgiem notikumiem, ja jūtat spēka trūkumu.

Merkurs, tavs galvenais ienaidnieks, jūlijā būs stabils. Tā ir laba ziņa, jo jums nav radikāli jāmaina finanšu darījumu un sarunu veikšanas veids. No 26.jūlija planēta kļūs reversa, kas nozīmē, ka dzīves grūtības dos nenovērtējamu pieredzi, kas jums palīdzēs nākotnē. Jūlija pēdējās dienas palīdzēs kļūt gudrākiem.

Avots

Leave a Comment