Astro prognoze 2018. gada martam

Ziema ir beigusies. Ir pienācis laiks izjūtām un emocijām. Astrologi tev pastāstīs, vai zvaigznes un planētas ir vienisprātis ar kalendāra pavasara sākumu un to, ko Zodiaks martā sola.

Martā, ar normālu laika gaitu, divas planētas 23.datumā kļūs par retrograda planētām. Merkūrijs kļūs retrograda, kas liks daudziem cilvēkiem ielīst sevī, aizmirst, ka saziņa rada vairāk prieka nekā problēmas. 9. martā Jupiters kļūs retrograda. To jau var uzskatīt par lielisku notikumu astroloģijas pasaulē. Sabiedrības viedoklis mainīsies, kolektīvs darbs kļūs produktīvāks, nevis cilvēku centieni kļūt veiksmīgāki atsevišķi. 6. martā Merkūrijs kļūs stiprāks, dodoties uz Auna zīmi, un Venērai ir laiks, lai veiktu pāreju tik daudz kā divi – viens 7. martā, otrā 31.datumā. Saule arī ieies Auna zīmē, kļūstot ļoti spēcīga. Tas būs neticami aizņemts mēnesis, kas vienlaicīgi radīs daudzas problēmas un iespējas cilvēkiem.

Auns

Saule un mēness cīnīsies viens ar otru. Tas ietekmēs jūsu veiksmi visos dzīves aspektos. Līdz 12. martam mēness būs vai nu vājš, vai arī nepietiekami spēcīgs, lai izraisītu bailes, šaubas un neskaidrības. Līdz šai dienai jūs varat viegli uzņemties visas sarežģītās lietas, kuras esat plānojis vai kas parādīsies pēkšņi. No 16. līdz 26. martam Mēness būs gandrīz gatavs un spēcīgs, vienmēr, iejaukties kādā no jūsu plāniem. Jūs kļūsiet ļoti kaprīzs, tāpēc jums būs jāiemācās sevi kontrolēt, lai jūsu mīļie neatsakās no jums.

Mēneša pēdējās dienās Mēness atkal zaudē savu “sprādzienbīstamību”. 20. martā Saule kļūs ļoti spēcīga jūsu Zodiaka zīmei, tāpēc cilvēki biežāk klausīsies. Jūs varat vadīt komandu, tiešos cilvēkus. Tas būs lielisks laiks strādāt komandā, kas atrodas jūsu vadībā, arī garīgām nodarbēm un fiziskām nodarbībām.

Lasīt arī: 10 Visuma pazīmes, ka jūs ejat pa nepareizo ceļu

Vērsis

Problēmas un negativitāte drīz bieži sekos jums šajā mēnesī. Iemesls ir vājš mēness laikposmā no 1. līdz 12. un no 27. līdz 31. datumam. Šajos laikos jūsu entuziasms samazināsies, atņemot gan dzīves garšu, gan intuīciju, gan motivāciju. No otras puses, no 12. līdz 27.datumam, situācija būs daudz labāka, tāpēc šajās divās nedēļās būs iespējams panākt daudz vairāk.

Runājot par ārkārtīgi nopietno Jupitera pāreju uz retrograda stāvokli, mums ir jāsaka daži vārdi, ka jūsu dzīves mērķi var novest jūs pretējā virzienā. Tas nozīmē, ka būs jāmeklē citi veidi, kā atrisināt parastās problēmas. Retrograda Jupiters ir nedaudz pozitīvs jums, jo tas var iemācīt jums, kā pareizi veikt uzņēmējdarbību, novērtēt konkrētu situāciju.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment