Astro prognoze 2018. gada martam

Dvīņi

Ar motivāciju jums būs problēmas, kas saistītas ar retrograda Jupiteru. Tas noslēdz viņa iztrūkumus. Precīzāk, tas joprojām aizvedīs jūs uz leju, taču tas nemainīs tā raksturu, tādēļ neuztraucieties par kardinālajām izmaiņām. Attiecībā uz retrograda Merkūriju, šeit vienīgi jums ir vienīgie trūkumi. Jaunas paziņas būs ļoti bīstamas, lai gan ne vienmēr. Saprastu, šīs persona mērķus uzreiz nesanāks. Tāpēc pret jums ir iespējams var tikt vērsta nodevība, maldināšana un daudz meli.

No otras puses, Merkūrijs paliks neitrāls, kas nav tik slikti. Atmiņa jūs nepievils, tāpēc turpiniet mācīties, atrodiet jaunu darbu, apgūstiet prasmes. Fiziskā apmācība dos labumu arī visiem Dvīņiem. Šis mēnesis nebūs vieglākais, bet visas problēmas un sarežģījumi tiks pilnībā pārvarēti.

Lasīt arī: Septiņi sapņi, kas brīdina par svarīgiem notikumiem!

Vēzis

Vēžiem ir jāatbrīvojas no slinkuma un apātijas. Šāda situācija martā var izraisīt lielas vilšanās. Šajā stāvoklī vainīgs būs Jupiters, kas 9. martā nonāks retrograda stāvoklī. Šī ir tev labvēlīga planēta, tāpēc tā atgriezeniskā kustība būs ļoti negatīva loma jūsu veiksmes attīstībā. Mēneša otrajā pusē jebkura neveiksme tiks izlīdzināta ar spēcīgu Mēnesi. Nu, pirms 9.datuma, mēģiniet neiet pārāk tālu.

Retrograda Merkūrijs gandrīz neietekmē jūsu panākumus, bet pilnīgi vājināta Venēra no 7. marta pārtrauks barot ar savu mīlestību, skaistumu, mazināt radošumu un padarīt jūs par tādu cilvēku, kas nebūs gatavs kompromisam. Tas ir ļoti bīstami tiem, kuri izmanto komandu. Kopumā mēnesis būs grūts un ļoti prasīgs.

Lauva

Mēness veiksmīgajiem lauvām būs martā, jo Saule būs vidēji aktīva līdz pat 19.datumam, pēc tam strauji palielinot darbības rādītājus līdz maksimālajam līmenim. Tas pats attiecas uz Marsu, kas no 17. marta būs ļoti spēcīgs Mežāža zīmē. Viņš jums dos spēku, pārliecību, aizraušanos, vēlmi cīnīties. Arī mīlestībā, tā stiprināšanas dēļ, būs pozitīvas pārmaiņas. Seksuāla enerģija palielināsies, un ar to tiksies pie pašapziņas.

Retrospektīvās planētas Jupitera un Merkūrija sejas gadījumā nebūs tik svarīgas. Tas vispirms attiecas uz Merkūriju. Jupiteram tomēr ir nozīmīgāks raksturs, tādēļ atgriezeniskās kustības sākums Lauvai atvēlēs laiku, kurā intuīcija jūs maldinās un strādās pretī. Iedvesma būs arī gandrīz bezjēdzīga, tāpēc no 9. marta uzmanība jāpievērš lietām, kurām nav nepieciešama radošā pieeja.

Jaunava

Merkūrijs un Jupiters ir divi ienaidnieki viens pret otru. Viņi abi kļūst atgriezeniski. Merkūrijs ir jūsu spēka avots. Viņa atpakaļgaitas kustība ir bīstama jums. Kad 23. martā viņš sāk pārvietoties pretējā virzienā, tas nozīmēs situācijas un braucienu maiņas nevajadzību, kā arī apmācību. Jauna informācija tiks absorbēta ļoti slikti.

Jupiters ir varas avots. Tagad jums būs daudz izdevīgāk, jo visi negatīvie no jūsu puses pārvērtīsies par kaut ko noderīgu. Tas nenozīmē, ka jūs varat atļauties citus apvainot. Tas nozīmē, ka jūsu impulsivitāte un pārliecība palīdzēs jums nopietni sekmēt uzņēmējdarbību un lietas, aizstāvēt savu viedokli. Martā jums sākas diezgan patīkams dzīves periods, kas būtu jāuztver par pašsaprotamu. Nebaidieties izteikt savu viedokli cilvēkiem.

Lasīt arī: 5 pazīmes, ka ir pienācis laiks šķirties

Svari

Pietiekami, lai sekotu taviem paradumiem. Lielākā daļa no tām būs bīstamas. Tikai nemierīgumu var uzskatīt par pozitīvu. Izmēģiniet sev visu, kas jums šķiet interesants, kamēr Jupiters atgriežas un var jums to izdarīt. Marts būs sākuma punkts jaunam ceļojumam cauri dzīvībai. Esi mazliet vairāk savtīgs – jūs to esat pelnījuši. Tas attiecas uz jums ilgtermiņā.

Saule ir spēcīga un kļūs vēl spēcīgāka 20.martā, dodoties uz Aunu zīmi. Tas norāda uz lieliem nenovēršamiem draudiem komunikācijas jomā. Jūs varat attīstīt dažus kompleksus, atvērt vecās problēmas. Jūs varat atcerēties pagātnes sūdzības. Nedodiet brīvību savām domām. Venera no 7.datuma, gluži pretēji, kļūs vāja, tādēļ nebūs iespējams veltīgi izšķiest būtiskus spēkus. Uzmanība, palīdzēs sasniegt labus rezultātus.

Skorpions

Tagad neatcerieties savas dzīves kļūdas. Dzīvojiet nevis pagātnē, bet nākotnē. Retrograda planētas nebūs tādas pašas jums, kā citiem cilvēkiem, taču jūs tos nevarat novērtēt par zemu, it īpaši Jupiteru. Pārcelšanās atpakaļ, liks jums mainīt savu ideoloģiju un paskatīties uz pasauli. Par laimi tas aizņems daudz laika no 9. marta. Neuztraucieties, jo steiga un negatīvās domas var novest pie bēgšanas. Paļaujieties uz mīļoto padomu.

17.marts būs neticami spēcīgs, pateicoties pārejai no Strēlnieka uz Mežāzi. Tas ietekmēs jūs labi. Daudziem cilvēkiem, jums vajadzēs kļūt par mentoru, jo viņi no jums gaidīs palīdzību. Nākotnē tam būs tikai pozitīvas sekas. Tagad dzīve padod atslēgu. Esiet augšā. Jums visiem vajadzētu izrādīties.

Strēlnieks

Jūsu dzīvībai svarīgajai enerģijai būs liela nozīme veiksmes panākšanā. Astrologi atzīmē, ka Saules darbība ar tās turpmāko nostiprināšanos būs jums attaisnojums doties uz uzbrukumu. Pietiek sēdēt. Ja jūs nezināt, kādā virzienā pārvietojieties, tad labāk apstājieties un gaidiet, līdz atradīsit patiesību vai iespēju. Garīgi sagatavojieties tam, ka jūs kļūsiet par uzvarētājiem.

Tā kā Jupiters mēneša sākumā kļūs pretējs, jūs jūtaties, ka jūs pārvietojaties prom no cilvēkiem. Tas ir pilnīgi normāli, jo šī planēta ir atbildīga par saziņu plašā nozīmē. Retrograds būs arī Merkūrijam. Tas ir ne mazāk svarīgi, jo jūsu runāt prasme palīdzēs jums sajaukt skaudīgos un nelabvēlīgos. Nebaidieties izmantot dažus slēptos veidus un iespējas. Jums ir nepieciešams, cik vien iespējams, izdarītu spiedienu uz pretiniekiem un ienaidniekiem, līdz brīdim, kad viņi izpētījuši, kas notiek.

Lasīt arī: 10 padomi, kā kļūt laimīgai un pārliecinātai

Mežāzis

Mežāzim vispirms būs jāpievērš uzmanība Marsa un Jupitera pārmaiņām. Marss kļūs ļoti spēcīgs tikai 17.datumā, bet tas nenozīmē, ka viss būs slikti pirms tam. Viss mēnesis būs viens no lielākajiem svētkiem jums, jo jūs satricināsieties ar aizrautību un vēlmi strādāt, kļūt labākam. Šī planēta stimulēs tev vēlmi iet uz varoņdarbiem tuvu cilvēku labā. Novērtējiet to par labu vai sliktu sev.

Labāk ir atlikt juridiskos jautājumus saistībā ar Jupiteru un tā pilnvaru nozīmīgumu. Planētas atpakaļejošā kustība būs laba zīme, jo daudzos gadījumos tas būs noderīgs godprātības iedvesmojumam. Tas labvēlīgi ietekmēs naudas un dzīvotspējas ietaupījumu. Ja jūsu pašcieņa ir pārspīlēta, tad tas arī dos labumu. Pārmērīgas emocijas nav jāmēģina noslīcināt – mēģiniet novirzīt tos uz radošu kanālu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram būs nepieciešams palielināt savu enerģiju ar jebkādiem līdzekļiem, jo Merkūrija atpakaļgaitā tā tiks vairāk novirzīta kādā nepareizā virzienā. Būs jāpārtrauc cerēt uz lietas gribu. Protams, jūs reti grēkojat, bet martā tas būs jāizdara kā pirmais noteikums. Saule būs spēcīga, tāpēc emocijas prasīsies izliešanu.

Šajā mēnesī jūs iemācīsieties turēt mēli aiz zobiem īstajā laikā, jo pastāv risks, ka radīsies daudz nejaušības problēmu. Nesaki neko lieku, nedari neko tādu, kas varētu likt rīkoties nepareizi pret tuvajiem cilvēkiem. Esiet laipni un atsaucīgi tagad, jo ilgtermiņā martam būs izšķiroša loma.

Zivis

Merkūrijs, tavs galvenais ienaidnieks, martā saglabāsies stabils enerģijas ziņā, bet 23.datumā tā kļūs par retrogradu. Tas nozīmēs tikai vienu lietu: jūsu sarunas, savienojumi un attiecības ar cilvēkiem sāks patērēt arvien vairāk enerģijas. Jums būs jāiegulda vairāk cilvēkos, negaidot nekādu samaksu. Ja jūs to nedarīsiet, pavasara beigās paliksiet pie salauztas siles Marts ir laiks stiprajam Zivju garam.

Mēness būs spēcīgs no 13. līdz 26. martam, tādēļ šajā laikā pamēģiniet uzticēties visai savai zemapziņai. Līdz 13.datumam, un pēc tam 26., ir labāk nepaļauties uz likteņa zīmēm, un vairāk domāt ar galvu. Attiecībā uz rezervēm varas Zivis, viņi sāks izžūt daudz ātrāk pēc 7. marta, jo Venēra ieies Aunā un zaudēs visu savu spēku, ko tā katru dienu dala ar jums.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment