Kā no rīta dzert ūdeni

Izdzerts ūdens tukšā dūšā, pozitīvi ietekmē cilvēka ķermeni. Kādas problēmas tas atrisina un kā no rīta dzert ūdeni?

Apskatīsim to detalizētāk.

Japāņi ir viena no visilgāk dzīvošajākajām nācijām pasaulē, vidējais cilvēku vecums saulainās saulītes valstī ir ilgāks par 85 gadiem. Simtgadīgie tur nav nekas neparasts. Šādas ilgmūžības noslēpums ir tas, ka ik rītu japāņi sāk savu dienu ar glāzi ūdens. Šis ieradums tiek nodots no paaudzes paaudzē daudzus gadsimtus. Un tam ir pilnīgi zinātnisks pamatojums.

Lasīt arī: Septiņi sapņi, kas brīdina par svarīgiem notikumiem!

Izdzertais ūdens tukšā dūšā palīdz organismam pamosties, tas sāk vielmaiņas procesus, sagatavo gremošanas sistēmu, lai saņemtu cieto pārtiku. Sākot dzert ūdeni no rīta, jūs normalizēsiet dzeramā režīmu, dienas laikā būs vieglāk dzert vairāk ūdens, lai papildinātu savu apgādi organismā.

Kādas problēmas jūs atrisināt, dzerot ūdeni tukšā dūšā?

Pieaugušo ķermenis sastāv no apmēram 72% ūdens. Tāpēc ir ļoti svarīgi saglabāt šo līdzsvaru un dot sev laicīgi padzerties. Zinātnieki ir pārliecināti, ka dzeršanas režīms var atrisināt daudzas problēmas un novērst tās vēl vairāk.

Tātad, izdzerot ūdeni tukšā dūšā no rīta:

• Sagatavo kuņģa un zarnu traktu darbam
• Attīra As**is
• Mīkstina vēderu, izraisa zarnu peristaltiku
• Paātrina vielmaiņas procesus
• Palīdz atbrīvoties no liekā svara
• Neļauj asinīm sabiezēt

Ūdens no rīta novērš galvassāpes, tahikardiju, nenotiek epilepsijas lēkmes, novērš gastrītu un peptiskās čūlas slimību, ārstē urīna sistēmas Sli**bas, mitrina gļotādu un ir pozitīva ietekme uz visu ķermeni.

Kā no rīta dzert ūdeni

Jūsu pirmā rīta glāze ūdens, izvēlieties tīru, ne vārītu, ne minerālūdeni. Neaizstājiet to ar pienu, tēju, kafiju, sulu un citiem šķidrumiem. Nelietojiet destilētu ūdeni, tas nav nepieciešams. Vislabāk ir dzert visbiežāk filtrēto vai galda ūdeni.

Lasīt arī: 5 pazīmes, ka ir pienācis laiks šķirties

• Izdzeriet pirmo glāzi ūdens tukšā dūšā, ne mazāk kā 45 minūtes pirms brokastīm. Pēc brokastīm nākamajai ēdienreizei vajadzētu būt pēc 2 stundām, ne agrāk.
• Uzkarsē ūdeni dzeršanai tukšā dūšā. Apmēram līdz 30-35 grādiem. Nav nepieciešams dzert aukstu, ledus vai pārāk karstu ūdeni, tam ir negatīva ietekme.
• Dzeriet ūdeni nelielos malkos. Izdzeriet 1 glāzi, un ja jūtat vajadzību pēc papildu šķidruma, tad pēc 10 minūtēm – otro.

 

Avots: tvoymalysh.com.ua

Gunta Graudiņa

Leave a Comment